SaPKo 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 21.12.2016 klo 09.49.

 1. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  @Portier
  Koodinimet tarkoittaa mitä on huhuissa pyörinyt. Esim häkkyrän Maslovskis. Tämä on toki samasta seurueesta mistä itse olin jo Bruunia & TP Heikkistä SaPKoon tunkemassa edeltävälle kaudelle. Toki kuulemiini huhuihin pitää ottaa sen verran malttia, että Leino esim olisi pelannut kaksi viimeistä kautta Jokereissa sekä SaPKossa, jos kaikkiin juttuihin uskoisi. Ja ei. Leino ei ole tulossa Suomeen vielä parin vuoteen, kun ulosostosta saa sen n 1,2 miljoonaa dollaria.

  Lainaus:
  Itsehän unohdin täysin Monton. Ja varmaa huomaat, että koodinimissä oli jo Henttonen ja Forsström.

  Mutta puhuit paremmista pelaajista, niin Hämäläinen tulee hätyyttelemään Tanuksen maaliennätystä. Forsström tosiaan heittomerkeissä, että olen saanut kuvan, että Mestis on nähty. Toki parempia pelaajia on. esimerkkinä Gymer, mutta realistisesti tuossa on jo avauskentällinen, johon jo EU saa pistää parastaan, että paperilla on kovempi.
   
 2. Linnankundi Jäsen

  Toni Henttonen jatkaa SaPKossa ensi kaudella ja maalivahti Roope Urpolahden sopimus vahvistettiin myös. Lepaus on ensikauden Ilveksen mies. Tanuksen ja Lepauksen ero tekee sen, että SaiPa ja Ilves todennäköisesti saa kummastakin vähemmän irti kuin jos nämä kaverukset olisivat jatkaneet samassa joukkueessa. Kumpikin on pelimies, mutta yhteinen sävel pelatessa näillä kahdella on tavallista parempi.
   
 3. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Teillä paketti tyhjenee aika kovalla kädellä, viimeisimpänä siirtona maalivahti Aho Jukureihin. Tuosta Tanuksen ja Lepauksen pakettidiilissä olisi mille tahansa jengille kova riski, koska menestyminen Mestiksessä ei takaa samaa Liigassa. Lisäksi pojat on parhaimmillaan tulosketjuissa, joihin on jo muutenkin tunkua, niin kahden "kokemattoman" pelaajan palkkaaminen niihin rooleihin ei ole kannattavaa.

  P.S. On Lepauksen ja Tanuksen myös pystyttävä pärjäämään yksin jos haluaa Liigassa pelata.
   
 4. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Inkerinkadun Palloseura (IKPS)
  Lainaus:
  On kovin luonnollista ja ymmärrettävää että mestiksessä dominoineet pelaajat siirtyvät rahakkaampia sarjoihin. Yhtä lailla sieltä kartellisarjasta siirrytään edelleen isompiin kaukaloihin jos vaan on mahdollisuus. Ei SaPKon kannata väen väkisin yrittää pitää pelaajiaan itsellään jos liigaseurat ovat rahatukon kanssa houkuttelemassa niitä. Kukapa ei silloin lähtisi?

  Olispa ollu hyvät karsinnat vielä tähän kauden loppuun.
   
 5. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Ei tuo tyhjenemisvauhti hirvitä yhtään, kun kuitenkin on jo 16 laatupelaajaa kiinnitetty ensi kaudeksi ja niistäkin mestarijoukkueesta taitaa olla kaksitoista.
  Esimerkiksi Lepauksen suhteen ei hirveitä odotuksia tähän kauteen ollut kun vertaa edelliskauteen, jolloin ei aina mahtunut edes pelaavaan kokoonpanoon. Eli aivan hurja tasonnosto ja toivotaan, että riittää Liigassa.
  Tanus taas tuli ihan sarjan kynnyksellä kysymysmerkkinä. Potentiaali oli tiedossa, mutta lopputulos kerrassaan mahtava.
  Jürgensistä taas tiedettiin, että vielä yksi kausi Mestiksessä isolla vastuulla jalostaa hänestä liigakelpoisen pelimiehen.
  Aho oli hyvä ja finaaleissa maaginen, mutta oli myös loukkantuneena pitkän tovin. Uskon Toivosen ja Urpolahden olevan hyvä veskarikaksikko SaPKolle.
  Mikään ei estä sitä, etteikö sapkosta ensi kaudellakin joku tee lepaukset, joku toinen tanukset ja kolmas jürgensit.
  Varsinkin kun paikkoja on vielä avoinna ja imua seuraan varmaan on.
   
 6. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Paalanen siirtyy keuPaan, joten antini tähän osioon jää ensi kaudella minimaaliseksi. Kiitokset seurasta ja kosteaa kesää!
   
 7. Linnankundi Jäsen

  Jatkossa sinä tulet dominoimaan KeuPan keskustelupalstaa sen verran hiljainen se on. Toivotaan menestystä Paalaselle ja hänen yhden miehen faniporukalleen, molempien vierailu SaPKo-ympyröissä oli virkistävä.
   
 8. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  En nyt tiedä faniporukasta, mutta pakkohan tuota on Villen otteita seurata. Meidän kylältä ei ole koskaan tullut kuin huoria ja varkaita (ei edes kovin hyviä) ja nyt sentään yksi jääkiekkoilija ja vieläpä ihan muutaman talon päästä kotoisin eli on ns "meidän kylän poika". En tiedä miten teilläpäin, mutta meillä Hakalissa omia ei jätetä!
   
 9. UniqueSputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Uusien nimien myötä avauskokoonpano alkaa muovautua:

  Salo - Lahtela - Henttonen
  Hämäläinen - Monto - Lainio
  Lämsä - Lantta - Keskilohko
  Saramäki - Elo - Huhtasalo
  Piitulainen

  Kuronen - Pavén
  Laamanen - Pulli
  Marva - Väinölä

  Urpolahti
  Toivonen

  Vielä kaipailee ainakin yhtä pelaajaa niin hyökkäyksen kuin puolustuksenkin osalta. Hyökkäyksen suhteen erityisesti kärkinimeä.
   
 10. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jukurit, Warkis
  Kiitokset ja kaikkea hyvää Hakaliin!!! Kiitokset muillekin menneestä kaudesta ja nyt kohti tulevaa...

  Joukkue näyttää erittäin hyvältä! Syksyllä tähän tulee kuitenkin vielä jokunen vahvistus Liigaseurojen laitettua joukkueensa kasaan. Varmaan joukossa "kärkinimiä" hyökkäykseen. Puolustus on aika vahva jo nyt. Lisäksi on siellä Monto, Hämäläinen, Lämsä, Salo, Lahtelan todennäköinen tasainen kausi ja tämä Lainio voi nousta isoonkin rooliin. Lantta, Keskilohko ja edellisten kausien tapainen tasonnosto, uran paras kausi Räsäsen valmennukseen tultua, niin kyllä sieltä tulee nousemaan uusia ratkaisijoita lähteneiden tilalle. Räksä on taas rakentanut pelityylilleen sopivan joukkueen ja uskon sen onnistuvan hyvin.

  Lämsä teki viisaan ratkaisun omaa uraa ajatellen ja tulee olemaan kova vahvistus. Nyt pääsee aloittamaan kauden alusta, tietäen roolinsa ja joukkueensa, toisin kuin parilla aiemmilla kausilla. Loukkaantumiset ja Liiga-A-Nuoret-Mestis pompottelu eivät ole helpoin tapa saada hyvää starttia kauteen. Täällä kaupunki, pelitapa, valmennus ja monet pelikavereista tuttuja. Nyt voi treenata huoletta pelipaikasta, seurasta, yms miettimättä. Näinkin ajatellen odotan Lämsältä paljon. Toivoa sopii, ettei viedä sopimuksessa luultavasti olevan Liigapykälän myötä pois kesken kautta.

  Puolustus on todettu jo aikaisemmin loistavaksi ja sitähän se on. Senttereitä on taas useampia, laitoihinkin, mikä on Räsäselle yleistä. Hyvin luisteleva, samanlaista iloista, hyökkäävää kiekkoa pelaava joukkue nähtäneen ensi talvenakin. Hyviä joukkueita on kasannut muutkin, joten ei Mestiksen taso ole ainakaan heikkenemään päin. Mestaruus on vaikea uusia, mutta mitalipelejä voimme varmaan odotella jatkossakin.
   
 11. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  SaiPa julkaisi tänään harjoitusotteluohjelman loppukesälle, niin 30.8 näyttäisi olevan Kisapuistossa harjoitusottelu SaiPa-SaPKo.
   
 12. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Heh, liigakarsintamatsiko tiedossa...