Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


SaPKo 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 21.12.2016 klo 09.49.

 1. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  @Portier
  Koodinimet tarkoittaa mitä on huhuissa pyörinyt. Esim häkkyrän Maslovskis. Tämä on toki samasta seurueesta mistä itse olin jo Bruunia & TP Heikkistä SaPKoon tunkemassa edeltävälle kaudelle. Toki kuulemiini huhuihin pitää ottaa sen verran malttia, että Leino esim olisi pelannut kaksi viimeistä kautta Jokereissa sekä SaPKossa, jos kaikkiin juttuihin uskoisi. Ja ei. Leino ei ole tulossa Suomeen vielä parin vuoteen, kun ulosostosta saa sen n 1,2 miljoonaa dollaria.

  Lainaus:
  Itsehän unohdin täysin Monton. Ja varmaa huomaat, että koodinimissä oli jo Henttonen ja Forsström.

  Mutta puhuit paremmista pelaajista, niin Hämäläinen tulee hätyyttelemään Tanuksen maaliennätystä. Forsström tosiaan heittomerkeissä, että olen saanut kuvan, että Mestis on nähty. Toki parempia pelaajia on. esimerkkinä Gymer, mutta realistisesti tuossa on jo avauskentällinen, johon jo EU saa pistää parastaan, että paperilla on kovempi.
   
 2. Linnankundi Jäsen

  Toni Henttonen jatkaa SaPKossa ensi kaudella ja maalivahti Roope Urpolahden sopimus vahvistettiin myös. Lepaus on ensikauden Ilveksen mies. Tanuksen ja Lepauksen ero tekee sen, että SaiPa ja Ilves todennäköisesti saa kummastakin vähemmän irti kuin jos nämä kaverukset olisivat jatkaneet samassa joukkueessa. Kumpikin on pelimies, mutta yhteinen sävel pelatessa näillä kahdella on tavallista parempi.
   
 3. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Teillä paketti tyhjenee aika kovalla kädellä, viimeisimpänä siirtona maalivahti Aho Jukureihin. Tuosta Tanuksen ja Lepauksen pakettidiilissä olisi mille tahansa jengille kova riski, koska menestyminen Mestiksessä ei takaa samaa Liigassa. Lisäksi pojat on parhaimmillaan tulosketjuissa, joihin on jo muutenkin tunkua, niin kahden "kokemattoman" pelaajan palkkaaminen niihin rooleihin ei ole kannattavaa.

  P.S. On Lepauksen ja Tanuksen myös pystyttävä pärjäämään yksin jos haluaa Liigassa pelata.
   
 4. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Inkerinkadun Palloseura (IKPS)
  Lainaus:
  On kovin luonnollista ja ymmärrettävää että mestiksessä dominoineet pelaajat siirtyvät rahakkaampia sarjoihin. Yhtä lailla sieltä kartellisarjasta siirrytään edelleen isompiin kaukaloihin jos vaan on mahdollisuus. Ei SaPKon kannata väen väkisin yrittää pitää pelaajiaan itsellään jos liigaseurat ovat rahatukon kanssa houkuttelemassa niitä. Kukapa ei silloin lähtisi?

  Olispa ollu hyvät karsinnat vielä tähän kauden loppuun.
   
 5. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Ei tuo tyhjenemisvauhti hirvitä yhtään, kun kuitenkin on jo 16 laatupelaajaa kiinnitetty ensi kaudeksi ja niistäkin mestarijoukkueesta taitaa olla kaksitoista.
  Esimerkiksi Lepauksen suhteen ei hirveitä odotuksia tähän kauteen ollut kun vertaa edelliskauteen, jolloin ei aina mahtunut edes pelaavaan kokoonpanoon. Eli aivan hurja tasonnosto ja toivotaan, että riittää Liigassa.
  Tanus taas tuli ihan sarjan kynnyksellä kysymysmerkkinä. Potentiaali oli tiedossa, mutta lopputulos kerrassaan mahtava.
  Jürgensistä taas tiedettiin, että vielä yksi kausi Mestiksessä isolla vastuulla jalostaa hänestä liigakelpoisen pelimiehen.
  Aho oli hyvä ja finaaleissa maaginen, mutta oli myös loukkantuneena pitkän tovin. Uskon Toivosen ja Urpolahden olevan hyvä veskarikaksikko SaPKolle.
  Mikään ei estä sitä, etteikö sapkosta ensi kaudellakin joku tee lepaukset, joku toinen tanukset ja kolmas jürgensit.
  Varsinkin kun paikkoja on vielä avoinna ja imua seuraan varmaan on.
   
 6. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Paalanen siirtyy keuPaan, joten antini tähän osioon jää ensi kaudella minimaaliseksi. Kiitokset seurasta ja kosteaa kesää!
   
 7. Linnankundi Jäsen

  Jatkossa sinä tulet dominoimaan KeuPan keskustelupalstaa sen verran hiljainen se on. Toivotaan menestystä Paalaselle ja hänen yhden miehen faniporukalleen, molempien vierailu SaPKo-ympyröissä oli virkistävä.
   
 8. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  En nyt tiedä faniporukasta, mutta pakkohan tuota on Villen otteita seurata. Meidän kylältä ei ole koskaan tullut kuin huoria ja varkaita (ei edes kovin hyviä) ja nyt sentään yksi jääkiekkoilija ja vieläpä ihan muutaman talon päästä kotoisin eli on ns "meidän kylän poika". En tiedä miten teilläpäin, mutta meillä Hakalissa omia ei jätetä!
   
 9. UniqueSputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Uusien nimien myötä avauskokoonpano alkaa muovautua:

  Salo - Lahtela - Henttonen
  Hämäläinen - Monto - Lainio
  Lämsä - Lantta - Keskilohko
  Saramäki - Elo - Huhtasalo
  Piitulainen

  Kuronen - Pavén
  Laamanen - Pulli
  Marva - Väinölä

  Urpolahti
  Toivonen

  Vielä kaipailee ainakin yhtä pelaajaa niin hyökkäyksen kuin puolustuksenkin osalta. Hyökkäyksen suhteen erityisesti kärkinimeä.
   
 10. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Kiitokset ja kaikkea hyvää Hakaliin!!! Kiitokset muillekin menneestä kaudesta ja nyt kohti tulevaa...

  Joukkue näyttää erittäin hyvältä! Syksyllä tähän tulee kuitenkin vielä jokunen vahvistus Liigaseurojen laitettua joukkueensa kasaan. Varmaan joukossa "kärkinimiä" hyökkäykseen. Puolustus on aika vahva jo nyt. Lisäksi on siellä Monto, Hämäläinen, Lämsä, Salo, Lahtelan todennäköinen tasainen kausi ja tämä Lainio voi nousta isoonkin rooliin. Lantta, Keskilohko ja edellisten kausien tapainen tasonnosto, uran paras kausi Räsäsen valmennukseen tultua, niin kyllä sieltä tulee nousemaan uusia ratkaisijoita lähteneiden tilalle. Räksä on taas rakentanut pelityylilleen sopivan joukkueen ja uskon sen onnistuvan hyvin.

  Lämsä teki viisaan ratkaisun omaa uraa ajatellen ja tulee olemaan kova vahvistus. Nyt pääsee aloittamaan kauden alusta, tietäen roolinsa ja joukkueensa, toisin kuin parilla aiemmilla kausilla. Loukkaantumiset ja Liiga-A-Nuoret-Mestis pompottelu eivät ole helpoin tapa saada hyvää starttia kauteen. Täällä kaupunki, pelitapa, valmennus ja monet pelikavereista tuttuja. Nyt voi treenata huoletta pelipaikasta, seurasta, yms miettimättä. Näinkin ajatellen odotan Lämsältä paljon. Toivoa sopii, ettei viedä sopimuksessa luultavasti olevan Liigapykälän myötä pois kesken kautta.

  Puolustus on todettu jo aikaisemmin loistavaksi ja sitähän se on. Senttereitä on taas useampia, laitoihinkin, mikä on Räsäselle yleistä. Hyvin luisteleva, samanlaista iloista, hyökkäävää kiekkoa pelaava joukkue nähtäneen ensi talvenakin. Hyviä joukkueita on kasannut muutkin, joten ei Mestiksen taso ole ainakaan heikkenemään päin. Mestaruus on vaikea uusia, mutta mitalipelejä voimme varmaan odotella jatkossakin.
   
 11. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  SaiPa julkaisi tänään harjoitusotteluohjelman loppukesälle, niin 30.8 näyttäisi olevan Kisapuistossa harjoitusottelu SaiPa-SaPKo.
   
 12. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Heh, liigakarsintamatsiko tiedossa...
   
 13. Linnankundi Jäsen

  Waltteri Ruuskanen KalPasta siirtyy SaPKoon tulevaksi kaudeksi. Oikealta laukovat isokokoinen pakki, jolla on hieman kokemusta liigasta ja on pelannut useissa nuorten maajoukkueissa. Olettaa sopii, ettei ole mikään hutirekry SaPKolta.
   
 14. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tuota huhuttiin melkoisen suurella varmuudella Jukureihin vielä keväällä. Toisaalta Jukureissa on tällä hetkellä jo valmiiksi aika reilusti näitä prospecteja (vaikkakaan ei oikealta laukovia yleensäkään) ja Ruuskanen olisi tuskin pelaavaan kokoonpanoon kuin harvakseltaan, joten varmasti kaverin puolelta oikea ratkaisu.
   
 15. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Viime kirjoituksesta on taas vierähtänyt aikaa ja viime ajat on vituttanut, kun joukkue ei ilmoita uusista pelaajista, mutta tosiasiahan on, että rosteri alkaa olla paria paikkaa lukuunottamatta täynnä. Loukkaantumisten varalle tarvitsisi hyökkäykseen ja puolustukseen täytettä, mutta sairaslistan paikkaajat voivat tulla vaikka liigasta, kuten viime kaudella Pelli, Lämsä ja Siiki ja Walli. Se on jo positiivista ettei tälläkään kaudella alistuta minkään liigaseuran farmihuoraksi vaan omillakin pärjäisi, mutta loukkaantumisia minun papereissa voi paikata lainoilla.

  Maalivahdit Toivonen ja Urpolahti riittää tälle tasolle ja ei edelliskauden alkuun paljoa hävitä.

  Pakkipuolella on pelaava kuusikko aika saletissa eli:
  Pulli - Marva
  Paven - Kuronen
  Ruuskanen - Laamanen
  Väinölä

  Puolustuksessa on nyt tarjolla joka pariin Right - Left- pari, joten vahvistuksiin en ihan heti usko. Jekunenkin jäisi 6./7. pakiksi eli hänen paluu tuskin tapahtuu. Tietenkin Mattila menisi heittämällä pelaavaan kuusikkoon, mutta veikkaan hänen osoitetta liigaan ns 1+1 farmisopimuksella, missä eka kausi aloitetaan Mestiksessä ja tarvittaessa nostetaan ylös.

  Hyökkäys taas on hieman mutkikkaampi, koska edelliskauden onnistujista ainakin Saramäki ja Elo tarvitsee lisää peliaikaa. Lisäksi Piitulaiselle pitäisi löytää paikka pelaavasta kokoonpanosta. Sentteritilanteen ratkaisi loistavasti Monton ja Lämsän sopimukset eli kokeillaan arvalla oma fantasia rosteri ja nykyisillä pelaajilla realistinen rosteri.

  Fantasia:

  Henttonen - Lahtela - Salo
  Tästä tuskin tarvitsee keskustella. Oli etenkin play offeissa loistava kenttä vastustajan ykkösmiehiä vastaan. Tästä muistaakseni mainitsin joskus tammi-helmikuun vaihteessa, kun play offeja ennakoin vime kaudella. Vaikka pisteitä ei ihan odotuksien mukaan kertynyt, mutta Lahtelalle C rintaan ja jatkamaan ketjuna siitä mihin viime kaudella jäivät.

  Hämäläinen - Monto - x
  xn paikalle haaveilin Gymeriä tai A.Mäkistä, mutta molemmat meni ohi. Myös Maslovskis olisi kelvannut, mutta olisiko ollut liian isot saappaat täytettäväksi. Odotellaan syksyyn tähän joku rightin playmaker.

  Saramäki - Lämsä - Keskilohko/Lantta
  Saramäelle enemmän vastuuta ja Lämsän vieresä on kiva mättää maaleja.

  Lainio/Piitulainen/Huhtasalo - Elo - Lantta/Keskilohko
  Nelosketju voi rakentua ihan miten päin vain, mutta kaikki saavat myös ylemmissä ketjuissa näyttöpaikan, koska loukkaantumisia tulee aina.

  Realistinen
  Henttonen - Lahtela - Salo
  Hämäläinen - Monto/Lämsä - Lämsä/Monto
  Saramäki - Elo - Keskilohko
  Lainio - Piitulainen/Lantta - Lantta/Piitulainen
  Huhtasalo

  Meneepä rosteri miten päin vain niin kyllä tuolla kokoonpanolla EUn haastaa, kun ottaa huomioon paineet Espoon päässä, että kausi pitäisi voittaa ylivoimaisemmin kuin SaPKo sen voitti.

  ps. Täällä odotellaan jo miljoonat housuissa pelejä Häkkyrää vastaan. Harmittaa, kun Näreharjulle ei enää pääse. Onneksi edes viimeisestä Näreharjun vierailusta jäi Mestiskarsinnasta hyvät muistot.
   
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Tuo SaPKon pakisto pistää hymähtämään, eikä suinkaan pahassa. Odotusarvoisesti tuo tulee olemaan yksi sarjan parhaista pakistoista ja sen tiedon myötä on ihan mukava odotella kauden alkua.
  Hyvässä jamassa joukkue on muutenkin ja jos tuohon vielä joku hyvä nimi liigapudokkaista tms. löytyy niin kotietu pitää olla runkosarjassa vähimäistavoitteena. Tai jos nyt ihan tarkkoja ollaan niin se kotietu pitää olla vähimmäistavoite jo tuollakin kokoonpanolla.
   
 17. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  Kyllä Imatrallakin PaSkOn kohtaamiset tullaan merkkaamaan kalenteriin punaisella tussilla! Mikäs sinuu estää Näreharjuun menemästä? Pystyssä tuo lato ihme kyllä vieläkin on, laji on vaan vaihtunut lätkästä sisämotocrossiin.
   
 18. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
 19. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  Tampereelta karataan Savonlinnaan revanssiviikonloppuna. Se on jo kalenterissa ja perjantai sekä maanatai pitää tehdä sisään. Pitää toivoa, että SaPKo saa järkättyä reissun Häkkyrää* vastaan tuolloin. Tai jos ei bussia saa liikkeelle Savonlinnasta niin ihmettelen.

  Lainaus:
  Valitettavasti asun sen verran kaukana, mutta jos se on edelleen pystyssä niin pakko joskus järjestää aikaa pyhiinvaellukselle Näreharjun kiekkopyhättöön.

  *= Vaikka kuinka vihaan noita nimenmuunnoksia, niin silti itse viljelen Häkkyrää mikä se on ollut sieltä 90-luvun ajoilta lähtien. Pitää vaan itse yrittää muistaa etten kauheasti loukkaannu Ketteräfanien kuitista. "Kuka leikkiin ryhtyy, hän leikin kestäköön."
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2017 klo 21.36
 20. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Se vaan kiinnittää huomiota, että Talvisalossa ei ole mahdollisia Suomen Cupin kotipelejä lukuunottamatta kuin yksi peli. SaPKo-Ketterä. Erikoista.
   
 21. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  Liekö ihan siitä syystä että se ei ole taloudellisesti kannattavaa. Yleisöä käy vähän ja siitäki yleisöstä isoin osa kausikorteilla. Olutta ei myydä jne. Osaltaan tämä myös vähentää jääkiekkopöhön riskiä ja kun kausi starttaa niin porukka pamahta into pinkeänä seuraamaan viirin nostoa.
   
 22. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Näinkin tietysti voi olla, toivotaan, että (kun) niitä Suomen Cupin pelejä voiteaan , niin sitten tulee niitä kotipelejä. Tuosta "pöhöstä" olen kyllä vähän eri mieltä, Jospa Savolinnassa olisikin muita joukkuelajeja vähän korkeammissa sarjoissa, niin voisi niitäkin seurata.
   
 23. Linnankundi Jäsen

  Jukureiden A-junioreissa pelannut Jesse Kurvinen etsii tori.fi-sivustolla vuokrakämppää Savonlinnasta kolmelle urheilijanuorukaiselle. Kurvinen ei vaikuta kovinkaan potentiaaliselta mestispelaajalta. Ja ketkä lienee nuo kaksi muuta urheilijanuorukaista, jotka kaipaavat asuntoa läheltä jäähallia.
   
 24. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Suomen Jääkiekkoliiton siirtolistan mukaan nämä Kurvisen kaverit voisivat olla Miikka Hakala ja Mika Himanen, jotka niin ikään siirtyvät Mikkelistä Savonlinnaan.
   
 25. Linnankundi Jäsen

  Enpä usko noista miehistä suurtakaan iloa olevan. Enpä ymmärrä, miksi SaPKoon tulevat.