Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Salonoja II: Edustuskiekkoa Espoossa kesästä 2016–

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Pavlovin Koira, 20.06.2016 klo 18.26.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Ok. En ollutkaan tietoinen tästä. Onkos IIHF asettanut mitään muita sääntöjä? Meinaa jos esim. ei venäläinen KHL seura tai ei itävaltalainen EBEL seura haluaa osallistua, niin onko se mahdollista vai pitääkö osallistujat olla tätä nykyä sitten kansallisen sarjajärjestelmänsä ylimmältä tasolta?
   
 2. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Continental Cup revamped

  Tuossa uutisessa muutoksista taannoin kerrottiin, mutta kyseisen uutisen pohjalta en osaa kysymykseesi vastata. Enkä lähde veikkaamaan puolesta enkä vastaan, kun kerta Orli Znojmokin pääsi CHL:ään EBEL:in kautta.
   
 3. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:

  Tänäänkin opin jotain uutta ja vaikka tuo uutinen jättää tuollaisenaan skidisti tulkinnan varaa, erilaisista tilanteista, niin Espoo Unitedin kohdalta on kuitenkin selvä. Eli kakkostasolta ei kutsuta mukaan, eikä toisaalta CHL:n perustajaliigoista voi Continental Cupin kautta paikkaa saada CHL:ään. Eli Espoo on mukana, kun taas jossain vaiheessa on Liigassa viiden parhaan joukossa. Ja mikäli tuota uutista ymmärsin, niin Continental Cupiin ei voi EBEL:istä hakea mukaan, eikä muistakaan CHL:n perustajaliigojen maista. Eli se käytännössä sulkisi yhden KHL joukkueen ulos.