Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Salonoja II: Edustuskiekkoa Espoossa kesästä 2016–

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Pavlovin Koira, 20.06.2016.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Ok. En ollutkaan tietoinen tästä. Onkos IIHF asettanut mitään muita sääntöjä? Meinaa jos esim. ei venäläinen KHL seura tai ei itävaltalainen EBEL seura haluaa osallistua, niin onko se mahdollista vai pitääkö osallistujat olla tätä nykyä sitten kansallisen sarjajärjestelmänsä ylimmältä tasolta?
   
 2. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Continental Cup revamped

  Tuossa uutisessa muutoksista taannoin kerrottiin, mutta kyseisen uutisen pohjalta en osaa kysymykseesi vastata. Enkä lähde veikkaamaan puolesta enkä vastaan, kun kerta Orli Znojmokin pääsi CHL:ään EBEL:in kautta.
   
 3. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:

  Tänäänkin opin jotain uutta ja vaikka tuo uutinen jättää tuollaisenaan skidisti tulkinnan varaa, erilaisista tilanteista, niin Espoo Unitedin kohdalta on kuitenkin selvä. Eli kakkostasolta ei kutsuta mukaan, eikä toisaalta CHL:n perustajaliigoista voi Continental Cupin kautta paikkaa saada CHL:ään. Eli Espoo on mukana, kun taas jossain vaiheessa on Liigassa viiden parhaan joukossa. Ja mikäli tuota uutista ymmärsin, niin Continental Cupiin ei voi EBEL:istä hakea mukaan, eikä muistakaan CHL:n perustajaliigojen maista. Eli se käytännössä sulkisi yhden KHL joukkueen ulos.