Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Salonoja II: Edustuskiekkoa Espoossa kesästä 2016–

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Pavlovin Koira, 20.06.2016 klo 18.26.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Ok. En ollutkaan tietoinen tästä. Onkos IIHF asettanut mitään muita sääntöjä? Meinaa jos esim. ei venäläinen KHL seura tai ei itävaltalainen EBEL seura haluaa osallistua, niin onko se mahdollista vai pitääkö osallistujat olla tätä nykyä sitten kansallisen sarjajärjestelmänsä ylimmältä tasolta?
   
 2. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Continental Cup revamped

  Tuossa uutisessa muutoksista taannoin kerrottiin, mutta kyseisen uutisen pohjalta en osaa kysymykseesi vastata. Enkä lähde veikkaamaan puolesta enkä vastaan, kun kerta Orli Znojmokin pääsi CHL:ään EBEL:in kautta.
   
 3. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:

  Tänäänkin opin jotain uutta ja vaikka tuo uutinen jättää tuollaisenaan skidisti tulkinnan varaa, erilaisista tilanteista, niin Espoo Unitedin kohdalta on kuitenkin selvä. Eli kakkostasolta ei kutsuta mukaan, eikä toisaalta CHL:n perustajaliigoista voi Continental Cupin kautta paikkaa saada CHL:ään. Eli Espoo on mukana, kun taas jossain vaiheessa on Liigassa viiden parhaan joukossa. Ja mikäli tuota uutista ymmärsin, niin Continental Cupiin ei voi EBEL:istä hakea mukaan, eikä muistakaan CHL:n perustajaliigojen maista. Eli se käytännössä sulkisi yhden KHL joukkueen ulos.