Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

SaiPan harjoitus- ja CHL-ottelut kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Kawasa, 13.04.2016 klo 15.50.

 1. Gennadi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, R.I.P M-juna
  Oli kyllä jäätävän hyvä ensimmäinen erä SaiPalta ja Trotter ottelun ylivoimainen ilopilleri. Peli oli muutenkin erittäin tasokas kiekkotaisto kaikilla osa-alueilla. Nyt kun tällaiset esitykset saataisiin myös kansalliseen sarjaan, niin sijoitus nousisi kohinalla. Jos haluaa tämän ilon jollain pilata, niin muutamalla puolustajalla on edelleen paljon petrattavaa.
   
 2. Coxkyttä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No joo, ensimäinen erä oli kyllä SaiPalta vahvaa peliä, mutta.... Pidän silti ihmeenä että voitto kairattiin!?
  Kyllähän Lakersin peli oli jotain sellaista, mitä haluaisin nähdä SaiPaltakin. Vauhdikasta, nopeaa syöttö- ja avauspeliä. Jauhoivat omaa peliään hermoilematta tappioasemaa.
  SaiPa puolusti kyllä hienosti ja Jussilla oli jumalmoodi päällä pari erää. Puolustuksessa oli taas SaiPalla suurimmat ongelmat, perässä juoksua ja huonoja purkuja, roiskimista ränneihin jne.. Piru vie mutta lämmitti sydäntä kuitenkin kun voitettiin!!
  Trotter, Massi ja Markkanen ++++++
  Vida areenan kirkkaissa valoissa voi olla kyllä vaikeaa??
   
 3. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  En vieläkään ole löytänyt yhtään järkevää selitystä sille, miksi SaiPa pelasi ensimmäisen matsin kotonaan, kun kuitenkin chl:n lohkovaiheesta joukkue kairasi enemmän pisteitä kuin Växjö.

  Ihan perseestä koko järjestelmä. Vähän puuhastelun makua.

  Matsia en nähnyt. Voitto miellyttää. Maalin johto vain ei välttämättä riitä.
   
 4. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Valmiiksi arvotussa taulukossa SaiPa oli ylempänä kuin Växjö. Euroopassa kotijoukkueet luetaan ensin. Kts. Liite.

  Toisinsanoen. Pisteillä ei ollut mitään merkitystä siihen ketä vastaan pelaat (Top-16:ssa siis) ja missä järjestyksessä. Ainoastaan arvontapaikalla.

  Eli, jos SaiPa kairaa itsensä jatkoon, niin SaiPa pelaa ensimmäisen ottelunsa vieraissa Zürichia tai Luganoa vastaan.

  Edit: Lisätty sana Top-16 selvennyksen vuoksi.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Viimeksi muokattu: 02.11.2016 klo 12.07
 5. Gennadi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, R.I.P M-juna
  Kyllä perkele harmittaa, etenkin sinne lentäneiden kannattajien puolesta jotka pitivät hyvää meteliä loppuun saakka. Eilen kaaduttiin ihan puhtaasti luokattomiin syöttöihin ja vielä luokattomampaan puolustamiseen. Ja sitten vielä Trotterin loukkaantuminen... No se siitä, lähellä oltiin ja tosiaan parempi meni eilisen perusteella jatkoon.

  Katsotaan miten SaiPan "aku ankan" -otteet kansallisessa liigassa jatkuu, jolloin ensikaudella jää todennäköisesti CHL-pelit pelaamatta. Itseäni nämä ottelut ovat kiinnostaneet äärettömän paljon ja tällaista haluaisi nähdä myös jatkossa.
   
 6. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Joo, hienosti kuului keltamustien kannustus eilen Ruotsinmaalla. Upeaa kulttuuria, kerta kaikkiaan.

  Voi tosiaan olla, että CHL:a ei Lappeenrannassa nähdä toviin, mutta katsotaan.