Ilmoitukset

Nimimerkki TosiFani on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Saadaanhan me tupa täyteen Hippoksella?

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Glory, 27.08.2007 klo 18.00.

 1. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Taitaa tuossa näkyä edelleen se ettei varsinaista sometiimiä ole sielä. Näin lauantaina suurin osa makailee kotona krapuloissaan niin kukaan ei halua päivittää joukkueen ja lipunmyynin tilasta mitään. Tuo nimenomaan on parasta ja halpaa markkinointia mainostaa että hallissa on vain tietyn verran lippuja myymättä. Nytkin taisi olla vain muutama alarivi jäljellä tuntia ennen matsia.Esimerkiksi se HIFK matsi taisi olla että ainoa mainos mitä siitä tuli "hallissa on vielä hyvin tilaa" mainos vaikka loppuunmyydyksi oli menossa :D nyt oli aamulla yksi mainos ja sitten jotain kun Pile on parkkimaksuja keräämässä.
   
 2. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP ja FC Barcelona.
  Lainaus:
  Nimenomaan. Näyttää siltä että ainoaa mitä saadaan pelipäivinä on tuo basic-pelipäivä video ja jos jotain sattuu ennen peliä taltioitavan... Ja ottelun tulokset erätaukojen vaiheessa. Ilmeisesti edelleen on Jiri Halttunen ainoana some-vastaavana.

  Toki Pile parkkipirkkona kuva oli kyllä hauska. :D
   
 3. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja vielä tuossakin kohti olisi voinut saada mainintaa että lippuja jälljellä mutta halli täyttymässä, olisi joku voinut vielä viimehetkellä lähteä hipposta kohti. Osa voi luulla että lippuja ei saa ja osa taas että halli on yhtä tyhjä kun viimeksi. Sanallakaan ei olla hyvää lipunmyyntiä mainittu somessa. Enkä osaa sanoa meneekö edes 4000 rikki välttämättä tänään, mutta halli on kuitenkin lähes täysi jokatapauksessa.Ihmisiä pitää infota ja kannustaa. Ei edelleen riitä pelkkä keskisuomalaisen mainos. Eihän esim täysipäiväisen somevastaavan palkkaaminen halpaa ole, mutta väittäisin että pelkästään näissä parissa matsissa missä 4000 katsojaa ollut ja hyvä lipunmyynti niin ollaan menetetty useamman sadan lipun verran katsojia kun kukaan ei houkuttele väkeä hallille somessa. Jiri tekee mitä pystyy, mutta ei varsinaisesti kuulu kuitenkaan markkinointi ja myyntitiimiin, tekee kuvilla ja jutuillaan hyvää jälkeä, mutta jonkun pitäisi varsinainen "markkinointi" myös hoitaa.
   
 4. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, San Jose Sharks
  Seisomapaikkoja vielä jäljellä n. 150 kpl, istumapaikkoja n. 25 kpl.

  Noin JYPin fb:ssä pari tuntia sitten. No onhan se syytäkin välierissä saada halli täyteen, ihan sama mikä jengi on vastassa - vieläpä kun perjantai-ilta kyseessä.
   
 5. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, San Jose Sharks
  Ensi kaudelle(kin) tuo seisomakausari on kyllä todella hyvän hintainen. Itse ostin jo silloin kun sen vielä sai 99e hintaan, nythän se taitaa olla 129e joka on edelleen maukas tärppi. Tällä kaudella tuli käytyä katsomassa arviolta parikymmentä runkosarjan kotipeliä, ja ensi kaudella määrä tulee varmasti olemaan lähempänä kymmentä. Silti kausari maksaa itsensä takaisin ja siihen päälle se helppous, kun ei tarvitse aina erikseen lippua ostaa. Lisäksi sitten nuo pienet lisät kuten puurojuhlat, frisbeeskabat jne.

  Toivottavasti tuota kausaria(kin) osataan vaan markkinoida tehokkaasti. Se nyt ainakin on ihan höpöhöpöä jättää kausari ostamatta "mutkun paska halli ja joutuu sinne tolpan taakse" -jargonin takia. Kymmenen - viistoista minuuttia ennen pelin alkua hallilla/katsomossa riittää hyvin, eikä tarvii tolppia tuijotella. Järkkäreiden toivoisi edelleen edes niissä täysissä / melkein täysissä peleissä tekevän jotain muuta kuin hätistelevän ihmisiä portailta, kuten vaikkapa tiivistämään seisomakatsomoa järkevästi ja hyvissä ajoin. Lienee yhä ja edelleen turha toivo. (minnehän tosta kannattaisi laittaa palautetta?)

  Tällä kaudella tuli itse myös hiukan aktivoiduttua oheismyynnin suhteen. Samalla tavoin kuin tuo kausarin ostaminen on osaltaan myös seuran tukemista (vaikka nähdyt pelit jäisikin vähiin), niin ikään kuin kiitoksena edullisesta kausarista - ja muutenkin - tulee sitten kahvia sun muuta osteltua peleissä. Harmillista vaan että käytävillä liikkuminen ja kioskeilla asiointi on hallissa hidasta jos on vähänkin täydempi peli. Fanituotteita olis myös kiva ostaa, jos ne saataisiin joskus sellaiselle tasolle että esim. t-paitoja tekisi mieli pukea päälle myös vapaa-aikana... Mutta se on toisen ketjun juttu se.
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ainakin ekakertaa JYP taisi jossain muodossa jopa mainostaa tuota 99e kausikorttia muutaman kerran somessa, nyt hiljaisempaa ollut tuon 129e osalta vaikka edelleen kilpailukykyinen hinta. Odotetaankohan siellä että saadaan koko kausikorttimyynti pystyyn ja esim. Immosen tultua saataisiin myös iso määrä hieman isommalla hinnalla myytyä.

  Voisihan noita halpoja kausikortteja myös hyödyntää suoraan oheismyynissä, kuten myös muita kausikorttilaisia.. tyyliin "Jarkko Immosen pelipaita tarjoushintaan ja vaikka vielä joku pieni esine tai tarjouskuponki kaupanpäälle tuon paketin ostaneille kausikorttilaisille. Käsittääkseni noissakin on katteet kunnossa mutta edes lähellekään kaikilla kausikorttilaisilla ei ole pelipaitoja olemassa, väriä lisää halliin ja samalla volyymiä myyntiin. Pystytään varmasti tiputtamaan hieman hintoja jos pystyy tilaamaan isompia eriä tuotteista. Toki tääkin kuuluu taas eri ketjuun mutta jos puhutaan halvoista kausikorteista niin ei se suoraan ole omiin muroihin kusemista jos sitä vain hyödyntää paremmin. Onneksi hieman hallissakin yritetty parantaa myyntiä.
   
 7. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ei luulisi olevan ainakaan hinnasta kiinni hallin täyttyminen, kun Smartumin 5€ palvelusetelillä voi maksaa kausikortin. Varmasti Suomen halvin koskaan..
  Kuva JYPin sivulta:
   

  Liitetyt tiedostot: