Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Saadaanhan me tupa täyteen Hippoksella?

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Glory, 27.08.2007 klo 18.00.

 1. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Taitaa tuossa näkyä edelleen se ettei varsinaista sometiimiä ole sielä. Näin lauantaina suurin osa makailee kotona krapuloissaan niin kukaan ei halua päivittää joukkueen ja lipunmyynin tilasta mitään. Tuo nimenomaan on parasta ja halpaa markkinointia mainostaa että hallissa on vain tietyn verran lippuja myymättä. Nytkin taisi olla vain muutama alarivi jäljellä tuntia ennen matsia.Esimerkiksi se HIFK matsi taisi olla että ainoa mainos mitä siitä tuli "hallissa on vielä hyvin tilaa" mainos vaikka loppuunmyydyksi oli menossa :D nyt oli aamulla yksi mainos ja sitten jotain kun Pile on parkkimaksuja keräämässä.
   
 2. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP #15 #18 #32 #43, Akatemia, FC Barça #10
  Lainaus:
  Nimenomaan. Näyttää siltä että ainoaa mitä saadaan pelipäivinä on tuo basic-pelipäivä video ja jos jotain sattuu ennen peliä taltioitavan... Ja ottelun tulokset erätaukojen vaiheessa. Ilmeisesti edelleen on Jiri Halttunen ainoana some-vastaavana.

  Toki Pile parkkipirkkona kuva oli kyllä hauska. :D
   
 3. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja vielä tuossakin kohti olisi voinut saada mainintaa että lippuja jälljellä mutta halli täyttymässä, olisi joku voinut vielä viimehetkellä lähteä hipposta kohti. Osa voi luulla että lippuja ei saa ja osa taas että halli on yhtä tyhjä kun viimeksi. Sanallakaan ei olla hyvää lipunmyyntiä mainittu somessa. Enkä osaa sanoa meneekö edes 4000 rikki välttämättä tänään, mutta halli on kuitenkin lähes täysi jokatapauksessa.Ihmisiä pitää infota ja kannustaa. Ei edelleen riitä pelkkä keskisuomalaisen mainos. Eihän esim täysipäiväisen somevastaavan palkkaaminen halpaa ole, mutta väittäisin että pelkästään näissä parissa matsissa missä 4000 katsojaa ollut ja hyvä lipunmyynti niin ollaan menetetty useamman sadan lipun verran katsojia kun kukaan ei houkuttele väkeä hallille somessa. Jiri tekee mitä pystyy, mutta ei varsinaisesti kuulu kuitenkaan markkinointi ja myyntitiimiin, tekee kuvilla ja jutuillaan hyvää jälkeä, mutta jonkun pitäisi varsinainen "markkinointi" myös hoitaa.
   
 4. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, San Jose Sharks
  Seisomapaikkoja vielä jäljellä n. 150 kpl, istumapaikkoja n. 25 kpl.

  Noin JYPin fb:ssä pari tuntia sitten. No onhan se syytäkin välierissä saada halli täyteen, ihan sama mikä jengi on vastassa - vieläpä kun perjantai-ilta kyseessä.