Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Rauman Lukon johto – ammattitaitoinen vai ammattitaidoton?

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana yksi vs yksi, 11.02.2013 klo 22.46.

 1. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mun puolesta tämä ketju voitaisiin sulkea, sillä ketjun otsikkoon on vain yksi vastaus: AMMATTITAIDOTON!

  Pelkkää perseennäyttöä kannattajille vuodesta toiseen.
   
 2. Isorumailkeä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anonyymit kotikiusatut
  Tämä nyt liittyy ehkä enemmän ry:n kuin Oy:n toimintaan, mutta johdon tekemisiä kuitenkin eli lainataanpa toisaalta:
  Lainaus:
  Jep. Eli seuralla ei ole jatkossa junioripuolen valmennuspäällikköä, joten voisin kuvitella, että tuleva urheilujohtaja tulee hoitamaan tämän homman. Lisäksi E-juniorien herkkyyskausivalmentajan määräaikainen työsopimus jätettiin uusimatta (vastasi E-junnuista, taitovalmennuksesta sekä tyttö- ja naiskiekosta) ja ymmärtääkseni homma kaatuu pääosin D-juniorien taitovalmentajan niskaan. D-juniorien taitovalmentajalla on ensi kaudella vastuullaan aika monta joukkuetta...

  Ilmeisesti jostain piti säästää ja sen seurauksena E-junnujen valmentaja pistetään pihalle, mutta en ole aivan vakuuttunut, että nyt säästettiin oikeasta paikasta. Ei uskoisi, että Lukon liikevaihdolla operoivan organisaation rahoissa yhden junnuvalmentajan palkka olisi niin iso kuluerä, että se pitää välttämättä säästää varsinkin, kun puhutaan herkkyyskauden junioreista. Toki on myönnettävä, että en tiedä, onko taustalla jotain muuta eli onko E-junnujen valmentaja hoitanut hommansa huonosti tms.

  Ihmettelenpä vaan.
   
 3. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tämän ikäluokan jantterit jäävät ilman sitä isointa huutoa mediassa joten tästä oli helppo karsia ilman sen suurempaa tuskaa toimistolla. Nyt on varaa sihteeripäällikön/mediapäällikön/Puhelinmyyntipäällikön mahdolliseen palkankorotukseen kivuttomasti.

  Tottakai Saarikoskellekin piti jotain korvata kun ns alennettiin ja päästettiin tuhoamaan A-junnujen seuraava kausi. D-junnukoutsi saa olla tyytyväinen jotta töitä riittää, Tipikin voi kesken tekstauksen silkkipuvussaan näin todeta samalla kun viilaa kynsiä miettien miten voisi vielä enemmän perseillä tämän seuran eteen (urheilullisesti). Talouspuoli tuntuu olevan hallussa ja kohtahan se meneekin niin, että iso menoerä Rauman Lukko on historiaa ja keskitytään enemmän siihen Rauma Rockin suuntaan. Rock kettu Rock.
   
 4. mize Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kiekkoareenassa on useampikin juttu TPS:n tämän päivän tiedotustilaisuudesta ja siellä toi Niittymäki ja Koivu esille juuri niitä juttuja, joita toivoisi Lukoltakin, mutta taitaa olla vaan toiveajattelua.
   
 5. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Olin ihan samaa tulossa kirjoittamaan. Tappara on organisaationa malli esimerkki tästä ja tähän on herätty muuallakin. Hpk Pennasen johdolla tekee jo hyvää työtä ja TPS seuraa perässä. Mielestäni tuo on menestymisen ehto tulevaisuuden Liigassa!
   
 6. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  http://kiekkoareena.fi/jutut/koko-p...istoja-assat-ja-lukko-luovat-uuden-tapahtuman Ei tuo Rajala ihan tyhmä äijä ole. Tuo paikallistaistopäivä kuulostaa loistavalta. A-junnut pääsevät pelaamaan sarja-avauksen kunnon yleisölle ja muutenkin tapahtumasta luulisi tulevan erinomaisen, kun muitakin junnuja sekä edustusjoukkueet kohtaavat vaikkakin lyhyemmissä otteluissa. Ei taida olla muualla käytössä tälläistä?
   
 7. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ei taida olla ihan Rajalan lanseeraama idea. Muistaakseni tällainen toteututettiin viime vuonna pääkaupungissa, kun HIFK:n ja Jokerien A,- B- ja C-nuoret ottivat yhteen paikalliskamppailujen hengessä. Taisi olla vielä D1-junnuillakin oma matsi. Sitä en muista kohtasivatko edustusjoukkueet harkkapelin merkeissä.

  E: Se olikin tämän vuoden tammikuussa kun Stadin junnnuderby (A, B, C-jun.) pelattiin.
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2017 klo 13.23
 8. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Loistava idea! Itselle päivä on huono, elokuun viimeisenä lauantaina on huvilakauden päättäjäiset, joku kutsuu niitä myös venetsialaisiksi, joten olen mökillä. Mutta tuon teeman ympärille saa varmasti rakennettua hyvä kiekkopäivän vähän Pitsiturnauksen tyyliin. Päivällä perhe teemana ja illalla juhlitaan mennyttä kesää. Hyvä Rajala!
   
 9. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
 10. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Mitään en sun viestistä ymmärtänyt, mutta Tipille tuntuu kaikki jääkiekkoon kuulumaton olla tärkeämpää. Raumarock ja Pikkujoulut ja muut ryyppyjuhlat.
   
 11. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Ei ainakaan vielä ole ollut merkkejä siitä, etteikö hallitus olisi Rajalan toimintaa vastaan.
   
 12. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Ainakin viime kaudella pelaaminen oli välillä sellaista komediaa, ettei tiedä olisiko sitä itkenyt vai nauranut kun hommaa katsoi. Siihen nähden toiminta Teatterin kanssa sopii oikein hyvin kuvioihin.
   
 13. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Rajala toimii, kuten hallitus haluaa. Rajalan tehtävänä on ollut nostaa liikevaihtoa sekä pienentää Lukon riippuvuutta konserniavustuksesta. Siinä Rajala on onnistunut kiitettävästi, sillä oheistapahtumien avulla liikevaihto on noussut selkeästi. Ilmeisesti myös ainakin osa noista oheistapahtumista tuottaa myös voittoa mukavasti, faktatietoa siitä minulla ei ole.