Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Rauman Lukon johto – ammattitaitoinen vai ammattitaidoton?

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana yksi vs yksi, 11.02.2013 klo 22.46.

 1. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mun puolesta tämä ketju voitaisiin sulkea, sillä ketjun otsikkoon on vain yksi vastaus: AMMATTITAIDOTON!

  Pelkkää perseennäyttöä kannattajille vuodesta toiseen.
   
 2. Isorumailkeä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anonyymit kotikiusatut
  Tämä nyt liittyy ehkä enemmän ry:n kuin Oy:n toimintaan, mutta johdon tekemisiä kuitenkin eli lainataanpa toisaalta:
  Lainaus:
  Jep. Eli seuralla ei ole jatkossa junioripuolen valmennuspäällikköä, joten voisin kuvitella, että tuleva urheilujohtaja tulee hoitamaan tämän homman. Lisäksi E-juniorien herkkyyskausivalmentajan määräaikainen työsopimus jätettiin uusimatta (vastasi E-junnuista, taitovalmennuksesta sekä tyttö- ja naiskiekosta) ja ymmärtääkseni homma kaatuu pääosin D-juniorien taitovalmentajan niskaan. D-juniorien taitovalmentajalla on ensi kaudella vastuullaan aika monta joukkuetta...

  Ilmeisesti jostain piti säästää ja sen seurauksena E-junnujen valmentaja pistetään pihalle, mutta en ole aivan vakuuttunut, että nyt säästettiin oikeasta paikasta. Ei uskoisi, että Lukon liikevaihdolla operoivan organisaation rahoissa yhden junnuvalmentajan palkka olisi niin iso kuluerä, että se pitää välttämättä säästää varsinkin, kun puhutaan herkkyyskauden junioreista. Toki on myönnettävä, että en tiedä, onko taustalla jotain muuta eli onko E-junnujen valmentaja hoitanut hommansa huonosti tms.

  Ihmettelenpä vaan.
   
 3. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tämän ikäluokan jantterit jäävät ilman sitä isointa huutoa mediassa joten tästä oli helppo karsia ilman sen suurempaa tuskaa toimistolla. Nyt on varaa sihteeripäällikön/mediapäällikön/Puhelinmyyntipäällikön mahdolliseen palkankorotukseen kivuttomasti.

  Tottakai Saarikoskellekin piti jotain korvata kun ns alennettiin ja päästettiin tuhoamaan A-junnujen seuraava kausi. D-junnukoutsi saa olla tyytyväinen jotta töitä riittää, Tipikin voi kesken tekstauksen silkkipuvussaan näin todeta samalla kun viilaa kynsiä miettien miten voisi vielä enemmän perseillä tämän seuran eteen (urheilullisesti). Talouspuoli tuntuu olevan hallussa ja kohtahan se meneekin niin, että iso menoerä Rauman Lukko on historiaa ja keskitytään enemmän siihen Rauma Rockin suuntaan. Rock kettu Rock.
   
 • Päivän pelit

  • Tappara
  • VS
  • KalPa
  • 11.83
  • X3.60
  • 23.90