Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 12.03.2011 klo 21.57.

 1. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Amen ja kippis! (täysin samaa mieltä)

  Jotkut kirjoitti, että ikävä on muita vastustajien faneja ja heidän kanssaan keskusteluja. Itse olen aina lähtenyt kavereiden kanssa katsomaan mahdollisimman hyvää peliä, VIIHDETTÄHÄN tämä kiekkokin on. Ei mua eikä mun kavereitakaan kiinnosta pätkän vertaa vääntää maalaisten kanssa siitä että kummalla on parempi nelosketju. Eihän kukaan leffassakaan juttele tuntemattomalle vieruskaverille... (ellei nyt joku ihan mega herkkuperse satu istumaan vieressä ;)D
   
 2. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Jes, kyllä tätä KHL-jatkoa odoteltiin, ja sieltähän se pamahti, ja vielä 5 kautta, yeah! Kyllä KHL-lätkän ystäviä hemmoitellaan. Ei tule Datsyukkeja ja kovaltsukkeja kotimaisissa liigapeleissä areenalle! Toivotaan, että KHL on olemassa vielä 5 vuoden päästä!
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Vaan kun narrit ei ole pelaajabudjetilla mitaten lähelläkään keskikastia.
   
 4. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues loppuun asti
  Lainaus:
  Eihän tuossa muutenkaan ollut vertaus ihan kunnossa jos rahasta puhuttiin, koska eikös Liigassa ollessaan Jokerit ollut pelaajabudjetillaan ihan kärkipäässä? Varmaan tarkoitus oli puhua enemmän pelillisestä panoksesta?
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Joukkueellisella tasokkaita 4. kentän pelaajia eilisen valmentajalla eli Jalosella höystettynä ei tosiaan ole mitään keskikastia kohelossa. Etenkin nyt, kun venäläinen yksilölätkä alkaa olla harvinaista, jolloin joukkueelle pelaaminen ei enää tuo etua vastustajiin nähden.
   
 6. Stadin kundi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Juuri pelillisestä panoksesta olikin tarkoitus kommentoida. Sorry huono sananvalinta jos ymmärsitte väärin.

  Mulle on sinäänsä ihan sama millä budjetilla pelataan tai vaikka minkä nimisiä pelaajia joukkueessa on kunhan peli itsessään on laadukasta. Talouspuoli hoitakoon raha-asiat, pelaajat pelaamisen ja mä keskityn itselleni pääasiaan eli jääkiekkon seuraamiseen. Toki selvää on että suuremmalla rahalla saa parempia pelaajia (pääsääntöisesti) ja sitä kautta parempaa peliä mutta nyt väitän että itse peli on KHL:ssä ollut laadukkaampaa ja viihdykkäämpää kuin se on liigassa ollut, huolimatta siitä että ei nyt hirveen hyvin olla pärjättykään. Glory hunter:ksi musta siis ei ole vaikka välillä menestyskin maistuisi.
   
 7. Jeffrey Jäsen

  Katselen tässä KHL:n finaaleita. Kyllä me pelataan aivan julmetun kovassa sarjassa! Kova on meininki kaikkineen. Kunpa mekin joskus?
   
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Se on juurikin näin. Harmi kun jotkut näkee vain politiikan siellä taustalla niin katselukokemus jää varmasti vajaaksi.
   
 9. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pasilan SKA, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Harmi kun oma joukkue ei pääse tässä sarjassa maaliskuun alkua pidemmälle, niin katselukokemus jää vajaaksi. Hyvää kiekkoa KHL:ssä pelataan, mutta valitettavasti itseä ei jaksa kiinnostaa muiden kuin Jokereiden pelit.

  Ketjun aiheeseen liittyen positiivista on se, että alkaa olemaan ne hetket käsillä, kun ensi kauden joukkueesta alkaa tippumaan enemmänkin tietoja.