Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki nummenkallio huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 4 ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 7§:n perusteella.

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana david, 21.02.2008 klo 21.27.

 1. MiksaK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tänään oli sitä asennetta mitä tuolla pitää tähän vuodenaikaan näkyä. Joka kiekkoon lyötiin kaikki likoon ja jos tuolla pelillä tulee turpaan niin sitten tulee. Tänään se riitti maalin voittoon. Tää oli ensimmäinen kunnon taistelupeli tänä keväänä, Kerhoakin vastaan pelattiin vähän sinne päin.
   
 2. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olen todell positiivisesti yllättynyt tämän päivän peli-ilmeestä. Nyt oltiin tukevasti kuljettajana ja sattumalle ei jätetty sijaa. Hieno asenne!

  Jos tämä pystytään pitämään, niin kaikki on vielä mahdollista tänä keväänä!
   
 3. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP ja FC Barcelona.
  Hiihtopipot naamalle, nyt lähetään baanalle!

  Ryöstö on tosiasia ja se on kiva asia. Niiralan monttu oli hiljaista poikaa (pl. JYP-fanit ja Slovakian vahvistukset) kun ei maaleja päästetty. Kivaa oli katsoa myös Ruudun takaa. Olkinuora teki tänään sen mitä piti, maanantaina samaa rataa ja poks, tasoissa ollaan.
   
 4. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ducks
  Olkinuora ja Friman. Mallia muille.
   
 5. Hans Geering Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Doncaster Spinners
  Sopii varmaan tänne parhaiten.. Onko kukaan muu huomannut miten paljon pelaajat ja valmentajat painottavat haastatteluissaan rentoutta ja iloisuutta tekemisessä? Onko näin ollut ennen? En muista ainakaan... Olisiko jotain mitä tämä uusi menttaalivalmentaja (kukahannytolikaan) on tuonut tullessaan?
   
 6. Vami Satanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Liverpool, Baltimore Ravens
  Kyllä kun noita osumistilastoja katsoo, niin pitäis kai Twitterissäkin ottaa käyttöön hastag #kiekkokuukalle. Mistä näitä Mikkoviitasia oikein tulee?

  Toinen seikka: jos Rooba on lauantaina viltissä, muutan Kuopioon! Tässäpä ne tärkeimmät! (tuo Savoon meno kuuluukin sitten vitutusketjuun)
   
 7. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kaiken ketutuksen keskellä haluan antaa joukkueelle ja valmennukselle posia siitä, että syksyn ankeudesta noustiin mitalipeleihin. Se on kova juttu! Ensi vuonna mennään päätyyn sitten!
   
 8. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, HS & HSB
  Lainaus:
  Tämä on kova juttu, mutta taas kun katsotaan kokonaiskuvaa niin pettymys tämä kausi on.
   
 9. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP ja FC Barcelona.
  Vaikea on tällä hetkellä löytää mitään positiivista, mutta mulla olis yksi.

  Mikko Kuukka.

  Siinä vasta JYPin näköinen puolustaja joka pelaa sydämellä joukkueelle. Söi kiekkoja, toi kovuutta ja oli ainut pakeista joka joskus sai kiekon maalille siniviivalta.
  Runkkarissa saattoi tulla välillä hasseja (mm. Aaltoselle pujottelukeppinä toimiminen siinä surullisen kuuluisassa ottelussa) mutta muuten saa minulta puhtaat paperit.

  Toivottavasti jatkaa.
   
 10. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Pronssimatsin vastustajana sentään HIFK. Paikka kuitata osittain viime vuoden pettymystä, ja toisaalta jännittää selvitäänkö siitä terveenä kaikinpuolin.

  Eli panosta on, mitä nyt pronssimatsissa voikaan olla.
   
 11. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Lainaus:
  Se on, mutta viime kädessä ei kyllä lämmitä niin paljoa että JYP voitti pelejä tammi-helmikuussa eikä kaikista tärkeimmillä hetkillä.
   
 12. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Juuri näin. Siksi se onkin posia ketutuksen keskellä. Se kyrsii, että parhaat pelit pelattiin jo runkosarjassa eikä playoffeissa. Tulos ei ole ihan huono, mutta en niin hyväkään, mitä olisi voinut olla.
   
 13. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Vaikka vituttaakin aivan helvetisti vieläkin, nostan positiivisena asiana Suomelan hankkimisen ja miehen kehittymisen joukkueen liideriksi.
   
 14. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Jee, pronssia, jee!

  Ens kaudella finaaliin koittaa, kultaa, jee!
   
 15. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP ja FC Barcelona.
  Täytyy nostaa tämä ketju ylös.

  Eipä ole kauaakaan kun toissa vuonna mietin että näinköhän JYP valahtaa ensi kaudella minardiksi uudelleen. Perrin myytiin "lihoiksi" TPSiin "rahanpuutteen" vuoksi ja tulevan kauden joukkue oli ykkösnimiä vailla (disclaimer: toki sen kauden joukkue oli duunarivoittoinen ja lopulta pärjäsi erittäin hyvin lähtökohtiin nähden).

  Kauas on tultu niistä aatoksista kun katsoo ensi kauden rosteria. Viime kaudella oli Kapteenin paluu ja tällä kaudella Kuninkaan. Lisäksi joukkueeseen on naarattu erittäin päteviä nuoria (Suomela ja Turkulainen), ainakin yksi viivapelote (Mäenpää) ja tulevan kauden kysymysmerkit (Miklik sekä Niku). Lisäksi konkarilaitureiden (Pihlman ja Tuppurainen) esiintulo on oletettavasti parempi kuin viime kaudella, kiitos timanttisen sentterinelikon.


  Voi vain hymyillä. :)

  edit. sanoja
   
  Viimeksi muokattu: 19.05.2017 klo 20.44
 16. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllä samoja fiiliksiä täälläkin kuin yllä. Eipä ole hetkeen ollut näin odottava ja positiivinen olo jo tässä vaiheessa kautta, JYP tekemässä järjettömän kovaa joukkuetta ja vain taivas on rajana. On hemmetin upeaa olla tällaisen organisaation fani. Meille ollaan kateellisia, siitä todisteena monen muun joukkueen fanien onnittelut.

  Timantinkovat sentterit totta tosiaan nostavat muidenkin pelaajien tasoa. Tuskin koko maailmassa on yhtäkään huippulaituria ilman kunnon sentteriä. Kaikki kiitos mm. Löpölle menneistä vuosista, mutta kyllähän tulevan kauden senat on ihan toista tasoa.