Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Poikamme maailmalla

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Annuli, 19.10.2004 klo 09.03.

 1. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Tai ovat niin pöllyssä etteivät itsekään tiedä missä maassa edes ovat... nojuu mutta Barca on varmasti urheilijoille sopivampi kauden päätösreissu paikka.
   
 2. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  En tiedä kuuluuko tähän ketjuun kun, kerran Kaski pelaa IFK:ssa, mutta Kaski teki maalin tänään TPS:ää vastaan ja sehän on aivan loistavaa!
   
 3. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Wild. Rantanen/Aho. Crucible. KaMa.
  Suomessa on, kenties median toimesta, eletty aika ajoin jo turhan valmentajapainotteisessa ilmastossa.

  Mutta pakko sanoa, että ihailen sitä tapaa miten Gary Stone & co. on saanut Ilveksen pelaamaan ja haastamaan runkosarjan voittajan. Tiiviisti, pelirohkeasti, tukitoimin, kiekollisesti, aktiivisesti.

  Jos Ipan kausi olis tyssännyt runkosarjaan, tarina olis eri. Mutta eipä tyssännyt ja Karri osaa luoda kokonaisuuden, ilmapiirin. Raikkauden. Ja Ipan rosterissa on piilevää potentiaalia, joka oikein ulosmitattuna ja roolitettuna pystyy haastamaan jopa Tapparaa.
   
 4. Jalat1990 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Mukava seurata Fageruddin,Kasken ja Lukan playoff otteita. Siinä on kolme pakkia, jotka on päästetty muille vesille juoniori vuosien jälkeen. Varsinkin viimeiseksi mainitun haluaisin nähdä lähi tulevaisuudessa Ässissä.
   
 5. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Näin on. Aika jännä huomata kaikkien olevan kätisyydeltään right, muutama muukin oma kasvatti ässäpakki on samalla kätisyydellä, mm. Taimi, Vuorisalo, Viljanen. Tulevaisuuden pakkikuusikko, pelkästään right kätisyydellä ;)
   
 6. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Juniori puolella panostettiin muutamia vuosia sitten meidän pelin kiekkokontrolli puolustajiin. Pitkän tauon jälkeen junioreista nousikin näitä nimiä yksi/ikäluokka Jyrkkiö(-89, 180cm, R), Taimi(-90, 180cm, R), Lukka(-91, 180cm, R), Fagerudd(-92, 179cm, R), Nevalainen(-93, 175cm, L), Viljanen(-94,173cm, R), Vuorisalo(-95, 180cm, R)...
  Yhdestä puusta veistetty kun 6/7 on righteja ja yli puolet tasan 180cm pitkiä.
  Harmi vaan ettei näille pakeille sitten edustuksessa oikein ole ollutkaan käyttöä. Vain Vuorisalo mukana ensi kaudella, ja hänenkin pelityyli on tämän kauden aikana melko tavalla mennyt uusiksi.
   
 7. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Lainaus:
  Näistä varsinkin Lukka olisi mielenkiintoista nähdä vaikka tuon sopimuksensa päätyttyä Ässissä. Hyvin laukovia pakkeja ei ole koskaan liikaa.
   
 8. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Wild. Rantanen/Aho. Crucible. KaMa.
  Lukka, Faggerudd. Joka Jengi haluis. Kertokaapa ykskin syy miks Poriin tulisivat?
   
 9. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Tuskin nyt ihan joka jengi esim. Fageruddin perässä on? Veikkaan ettei Ässätkään.

  Lukka sen sijaan varmasti kiinnostaa Porissa, mutta taisi KalPalla olla optio? Lukan voisi tuoda Poriin esim. kotiseutu ja hyvä palkka. Jos olisi Ässien hakema ykköspakki.

  En tosin usko, että kumpikaan tulee.
   
 10. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eikös KalPa tehnyt jo Lukan kanssa jatkot?
   
 11. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Joo taisi muuten optioin käyttää.
   
 12. Myrvold Jäsen

  Juho Lammikkoa ei ole Springfieldin kokoonpanossa näkynyt aikoihin..onkohan mies loukissa vai?
   
 13. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Järvenpää jatkaa KooKoossa, 1+1 vuoden sopimuksella.
   
 14. Ässät1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mistähän kyse?
  Tulisiko Poriin Jykän kouluun hakemaan vauhtia?
   
 15. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olisi kyllä hyvä vahvistus, mutta jäänee haaveeksi.
   
 16. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Neljän yliopistovuoden jälkeen Niklas Nevalainen palaa Suomeen ja tehnee liiga-debyyttinsä ensi syksynä. Tosin seura ei ole Ässät vaan Sport. Lähtökohtaisesti Ässien pakistossa ei kyllä olisi ollut Nevalaisen mentävää aukkoakaan. Ei ole osoittanut olevansa maaginen quaterback a la Nummelin eikä noilla raameilla voi muutoin pullistella. Seppälä on samaa midget-kokoa, mutta hällä jo neljä kautta miesten pelejä alla.
   
 17. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 18. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Ilves voisi sopia Tommille vielä kun Törmänen ei häntä haluu mutta Karrin kanssa voisi vielä onnistua.
   
 19. Olkku Jäsen

  Kohtuu luotettavalta taholta kuultu, Lukon nk. Supersentteri olisi Mika Niemi. Minä jättäisin henk.koht. super sanan pois. Johan tuo junnuja kävi koittamassa... kesän. Miten Mika mielestäsi sopisi Lukkoon? Jätetään lapsellinen kuittailu pois.
   
 20. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Todella hyvin, näin Ässäkannattajan näkökulmasta! Yhteistä kokemustakin Mikalla löytyy Virran kanssa. Tuolloin Niemi teki 60 ottelussa 7+19=26 -22.
   
 21. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Salmisen ja Taimen voisi vielä uskoakin mutta vielä Niemen Mikakin? Ei mielestäni sovi Virran Lukkoon, mutta Ahon Ässiin kyllä kävisi.
   
 22. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Joo näinhän se on, paremmin sopis Ahon pelikirjaan, mutta raha ratkaisee. Ja voihan sitä katto keväällä sitten poistomyynneissä tulla Ässiin.
   
 23. Phaneuf#3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  No ei ole tulossa Lukkoon. Jatkaa jokereissa ja jos ei jatka tulee Ässiin.
   
 24. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Kiistatta yllättävä uutinen, mutta nyt näyttäisi siltä, että armoitettu kulttipelaaja ja rakas hopeasankarimme ilmaveivi-Hisey on päättänyt lopettaa uransa vain 32-vuotiaana. Sikäli yllättävää, että Itävallassa on jo vuosia mennyt oikein hyvin ja pelivuosia pitäisi olla jäljellä vielä useita. Jossain vaiheessa taisi olla päästänyt itsensä aika turpeaan kuntoon, mutta siitäkin on jo aikaa ja pelimäärät ovat viime vuosina olleet isoja. Tiedä sitten onko kuitenkin jotain fyysistä kremppaa niin paljon..
   
 25. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Haisiista tulikin mieleeni notta Porin Matti on pelannut jo neljä kautta putkeen Briteissä. Mikäs olikaan se raja, minkä jälkeen voi saada kiekkokansalaisuuden ja edustusoikeuden maajoukkueeseen? Ei Briteillä omasta takaa ole mitenkään tungokseen asti pelaajia, jotka olisivat pelanneet AHL-/Liiga-tasolla.