Ilmoitukset

Nimimerkki JypFabu on sivussa seuraavan viikon ajan sääntöjen 2§:n ja 6§:n perusteella.

Nimimerkki BlackWolf on poissa seuraavan viikon sääntöjen 6§:n ja 18§:n perusteella.

Nimimerkki Bobby on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

PlayStation 4

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Gr8-8, 04.07.2012 klo 12.25.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  En teidä liittyykö tähän ketjuun vai minne. Mutta mulla on ohjaimesta vasen tatti jotenkin kait löystynyt tj. Etenkin Änäriä pelatessa välillä lopettaa luistelun ihan kokonaan kesken. Voiko tuota mitenkään fiksata, vai pitääkö lähteä kapulakaupoille?
   
 2. A Siente Jäsen

  Lainaus:
  Mullakin on joskus ongelmia ollut tuon vasemman tatin kanssa ettei meinaa kunnolla ottaa painaessa. Mutta kyllä se silti on aina alkanu lopulta toimimaan. En tosin ole täysin varma johtuuko se vain ohjaimesta vai huonosta yhteydestä.
   
 3. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Itse tatin vaihto (ihan ensimmäisten tuotantoerien DS4:sta ainakin tapasi kumi lähteä irtoamaan turhan herkästi) on jokseenkin suoraviivaista, mutta tuo kuulostaisi siltä, että on ihan isompaakin vikaa. Joten käytännössä pitäisi varmaan uusia koko komponentti - tämäkin on mahdollista (DualShock 4 Left Analog Stick Replacement - iFixit), mutta eri asia sitten maksaako aikaa ja vaivaa (ja joudut tosiaan Ebaysta tms. tilaamaan tuon vaihtokappaleen). Voipi olla että uusi ohjain on järkevämpi ratkaisu.
   
 4. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kyrpä-Jykän lampaat
  Lainaus:
  Oli täysin sama ongelma. Sen verran vittumainen pelata tuolla rikkinäisellä tatilla, että päätin vaan suoraan ostaa uuden ohjaimen.
   
 5. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Jeeps. Gigantissa käytin sano et joo vasen tatti usein menee. Onneksi otin ostaessa 60e/3v Happy Care takuun. Vaihtovat näköjään kyselemättä uuteen ohjaimeen. Tämä käy. Jospa se alkais nyt änäriki eritavalla kulkenaan (tosin paskaahan se olipa ohjain uusi vai ei