Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Playoffs 2017 puolivälierät: TUTO Hockey – Peliitat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Eesau_65, 13.03.2017 klo 18.44.

?

Kumpi selviää puolivälieräparista jatkoon?

 1. TUTO Hockey

  21 ääntä
  80,8%
 2. Peliitat

  5 ääntä
  19,2%
 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Peliitat varmasti antoivat kaikkensa ja kaatuivat saappaat jalassa. Kovassa paineessa yritettiin venyä äärimmilleen ja kun ei tämänkään jälkeen jäänyt mitään jossiteltavaa, niin paineen alta vapautuminen toi varmaan pienen hymynkin huulille.

  TuTo paransi jo nyt sijoitustaan pudotuspeissä verrattuna viime kauteen. Seuraavaksi taistellaan finaalipaikasta ja edellisestä kerrasta finaaleissa on jo aikaa. Tähän kohtaan tie on tyssännyt hyvin useasti ja ei tässä nytkään tunnu mikään vielä varmalta. Seuraavaksi TuTo kohtaa myös 4-0 oman pudotuspelisarjansa voittaneen K-Vantaan, joka haluaa varmasti myös pääsyä loppuotteluun.