Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Playoffs 2017 puolivälierät: TUTO Hockey – Peliitat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Eesau_65, 13.03.2017 klo 18.44.

?

Kumpi selviää puolivälieräparista jatkoon?

 1. TUTO Hockey

  21 ääntä
  80,8%
 2. Peliitat

  5 ääntä
  19,2%
 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Peliitat varmasti antoivat kaikkensa ja kaatuivat saappaat jalassa. Kovassa paineessa yritettiin venyä äärimmilleen ja kun ei tämänkään jälkeen jäänyt mitään jossiteltavaa, niin paineen alta vapautuminen toi varmaan pienen hymynkin huulille.

  TuTo paransi jo nyt sijoitustaan pudotuspeissä verrattuna viime kauteen. Seuraavaksi taistellaan finaalipaikasta ja edellisestä kerrasta finaaleissa on jo aikaa. Tähän kohtaan tie on tyssännyt hyvin useasti ja ei tässä nytkään tunnu mikään vielä varmalta. Seuraavaksi TuTo kohtaa myös 4-0 oman pudotuspelisarjansa voittaneen K-Vantaan, joka haluaa varmasti myös pääsyä loppuotteluun.