Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Pitäisikö Kasperi Kapanen tiputtaa kokoonpanosta?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana Runtulin, 30.12.2015 klo 20.47.

?

Pitäisikö Kasperi Kapanen pudottaa pelaavasta kokoonpanosta?

Poll closed 06.01.2016.
 1. Kyllä

  16 ääntä
  14,0%
 2. Ei, koska Kapanen on pelannut hyvin

  46 ääntä
  40,4%
 3. Ei, koska Suomelta ei löydy parempaa pelaajaa tilalle

  39 ääntä
  34,2%
 4. Ei, koska...

  13 ääntä
  11,4%
 1. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Saarelan osuus tuossa maalissa oli enemmän kuin syöttö.
   
 2. Powerplay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Jokerit, NHL
  Tässä vaiheessa olisi hyvä pudottaa Kasperi pois...
   
 3. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Se, mikä tässä on hauskaa, on, että Kapasta ei juhlittaisiin, jos ei olisi munannut täysin varmaa maalipaikkaa varsinaisella peliajalla (mikä oli siis koko kisojen trendi mieheltä). Pelasi kuitenkin korttinsa oikein.
   
 4. Dorian Gray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Johdossa oleva joukkue
  Toisaalta ärsyttää että Kasperia epäilemättä hehkutetaan kuin kiekkojumalaa (ainakin Savon Sanomissa joka on aina osannut katteettoman omien kehumisen taidon). Totuus on, ettei Kapanen ollut turnauksessa eikä finaalissakaan kovin hyvä.

  Tietenkin, ratkaiseva maali on ratkaiseva menipä se miten onnekkaasti tahansa (molarin kolaus) ja toivon Kasperille pelkästään hyvää tulevalle uralle
   
 5. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kasperi Kapanen on nyt sitten iskenyt uran ensimmäisen NHL-maalinsa. Kaikki epäilykset nuoren miehen taidoista ovat kaikonneet.

  Tai ei sittenkään Yllättävänkin kauan siinä meni, enkä olisi vieläkään valinnut Kasperi Kapasta nuoriin leijoniin. Eikä miesten peleihinkään taida olla mitään asiaa tänä keväänä.