Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Petteri Sihvonen – kiekkomedian virallinen totuus

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Vesso, 01.09.2004 klo 17.31.

 1. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  En usko hetkeäkään, etteikö Sihvonenkin oikeasti jollakin tasolla fanittaisi moniakin eri asioita. Itse asiassa hän tuntuu ainakin fanittavan pelivälinekontrolliin perustuvaa pelitapaa eri lajeissa.

  Varmaan pikku-Petteri on lapsuudessaan tuskastunut fanittamiensa joukkueiden tappioihin ja niistä syntyviin tunnereaktioihin. Ja defenssiksi on sitten kehittänyt tällaisen tavan etäännyttää itsensä pelistä kiinnittämällä huomiota muka vain taktisiin asioihin. Onhan vaikka Suomen mitalipelejä helpompaa seurata, kun keskittyy poimimaan sieltä neutraaleja tilastoja sen sijaan, että jännittäisi ottelun lopputulosta. Nyt sitten Petteri yrittää viedä myös muilta tunteet pois pelistä, koska oma lapseninto peliä ja eri joukkueita kohtaan on kadonnut.

  ps. Älkää lukeko tätä "analyysiä" liian tosissaan ja vetäkö herneitä nenään. Tämä oli keittiöpsykologiaa. Mutta saattaapi tuossa totuuttakin olla mukana. Petterihän sen lopulta vain tietää sisimmässään.
   
 2. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Minnekähän Petterin blogi on hävinnyt kun erään saarella sijaitsevan peliyhtiön sivuilta ei sitä enää löydy. Olisi mukava lukea kommentit leijonien peleistä.
   
 3. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  @P.Sihvonen miettii vielä kenen persettä tässä kannattaisi nuolla ja ketä fanittaa ja kenen päälle voisi huomiotalouden hengessä heittää kuorma-autollisen paskaa. Tai ehkä se kieli on vielä kiinni Pekka Virran perseessä?
   
 4. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, monta Liigasta ja pari änäristä
  Lainaus:
  Yhteistyö peliyhtiön kanssa on päättynyt, ja tämä on varma tieto. Mitäköhän sitä seuraavaksi..?
   
 5. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
 6. HMenthal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  No jo on. Eilen ja tänään ihmettelin, kun ei blogin sivut aukene ja Johtavasta ei ole kuulunut sanaakaan. Luulin, että puhelimen selaimessa on joku peliesto päällä...

  Rale on varmaan maksanut Petterin hiljaiseksi...
   
 7. Kavanagh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Urheilun keskusteluohjelma voisi luonnistua Lindgreniä raskaammassa sarjassa Johtavalta. Nykyään ei tarvitsisi edes esiintyä kaupallisuuden ehdoilla enää telkkarissa tai radiossa muiden maksullisten kanssa, kun YouTuben livelähetyksessä kokoonnuttaisiin suosiolla urheilumiesten ja kameran kesken. Yksinpuhelu blogissa meni välillä jo aika toisteiseksi eikä Twitterissäkään sananvaihdosta pysy kärryillä kuin viestinkirjoittaja ja virtuaaliviestintään vihkiytyneimmät, joten ehkäpä tämä olisi kaikista yleishyödyllisintä toimintaa urheilun saralla ellei nyt viidenkympin villityksenä osallisuus valmennustiimissä tulisi taas kyseenalaiseksi.
   
 8. Gubar Jäsen

  Lainaus:
  No, onpa merkillistä. Vielä merkillisempää on, että Petteri on itse suostunut tähän. Ei ole sen tyylinen jantteri, että suostuisi tuollaiseen. Kuitenkin pitänyt jääkiekon ja varsinkin siitä kommentoimisen enemmän kuin tärkeänä juttuna itselleen.
   
 9. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  En oikeasti uskonut, että piinkovan lätkäjätkän pinnan alta kuoriutuukin luuseri ja spanieli jalan juureen.

  Valtettavaa suomalaisen reaaliaikaisen lätkäkeskustelun kannalta.
   
 10. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Ja ihan epäreilua on jättää Lauri oman onnensa nojaan, kun kaiken maailman jalosia ja kiviä kyllä autetaan voittamaan mestaruuksia. Yhdellä blogikirjoituksella voisi kertoa mitä Laurin pitäisi tehdä ja kukaan ei voisi mestaruusjunaa pysäyttää.
   
 11. steepler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  chelsea, The Ohio State Buckeyes
  No tuskin kukaan taho nyt sentään on maksanut erikseen siitä että juuri näitä kisoja ei kommentoi. Olisikohan kyse esim. siitä että Sihvonen on tehnyt jonkun tahon kanssa työsopimuksen mutta uudet työtehtävät voivat alkaa vasta jonain päivänä x ja tuleva työnantaja ei halua että hän tällä välillä kommentoi ja siitä on sovittu.
   
 12. LaTe_Show Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Rockies: 1980-1981. JYP.
  Lainaus:
  Sinänsä hauskaa miten Sihvonen haukkui Jarkko Niemisen salibandykuvioita sosiaalisessa mediassa ja miten hän uhosi sanovansa samat asiat suoraan Niemiselle radio-ohjelmassaan... eikä sitten tehnytkään näin kun Jarkko oli vieraana.