Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Pelipaidat 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana HOOLIGAN_, 19.05.2017 klo 01.41.

 1. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Ei ne Jukurien paidan livenä nähtynä nyt niin pahat olleetkaan, kuvassa jotenkin korostuu tuo maastokuvioinnin aiheuttama paskainen lookki. Ihan ok ja voisi varmaan harkita jonkun paidan huutamista. Hitto kun ois vaan ollut #3 gameworn myynnissä.
   
 2. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Paidat on kyllä ihan komeat, mutta tuo kokonaisuus on noiden sukkien kanssa melko karmea. Yleensä pidän Pelsun turkoosista väristä, mutta tummansinisen kanssa ei kyllä sovi sitten ollenkaan yhteen.
   
 3. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
 4. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Olen pettynyt, että IFK lähti tähän "pelataan yksi erä erikoispaidoilla" -pelleilyyn. Jos mainoksettomuus on se ongelma, niin ei sitten muuta kuin ne mainokset niihin erikoispaitoihin. Kärppien osalta kaikki tietävät peliasun potentiaalin, ikävä kyllä seurassa ei nähdä tyylikkäällä peliasulla arvoa.
   
 5. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Mikä vika tuossa juhlapaidassa nyt oli? Eihän siinä ollut ainuttakaan mainosta. Paitakin mahtu helposti top-5 juhlapaidoista. Vai mitä haet takaa?

  Siitä samaa mieltä, että järkyttävää pelleilyä tuo kun pelasivat vain erän erikoispaidoilla. Vähän ainakin omalta osalta lässähti tuo spesiaali -fiilis toiseen erään, kun samat vanhat marraskuun tiistaiset runkosarjapaidat päällä jätkät veteli.
   
 6. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Siis tarkoitat Kärppien juhlapaitaa? En viitannut siihen vaan joukkueen normipaitaan. Juuri nämä mainoksettomat erikoispaidat, joita Kärpiltä aina välillä nähdään erilaisissa kv- ja kansallisissa juhlaotteluissa näyttävät miten tyylikkään peliasun seuran värit ja logo mahdollistaisivat, jos seura yksinkertaisti jaksaisi satsata mainosten tyylikkääseen, asukokonaisuuden huomioon ottavaan sijoitteluun.
   
 7. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Aivan joo, samaa mieltä. Itse olen kyllästynyt tuosta valittamaan, kun muutosta tuskin tulee. Silti toivoisin, että edes fanipaitoja olisi mahdollista saada esim. juuri noina Suomi100 -malleina tai vaikka niillä kesäisinä Kärpät Alumni -malleina (joka oli muuten erittäin komea).
   
 8. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Kärppien pelipaidat on yksi mauton vitsi. Näyttää vaan ettei Oulussa osata myydä kunnolla kun pitää änkeä sata mainosta yhteen paitaan ja toiset sata eri mainosta toisen pelaajan paitaan. Kattokaa ny vaikka IFK:n paitoja. Ei ole montaa eri firmaa eikä silti ole pätäkästä puutetta.
  Tulee lähinnä mieleen Formula Ykkösten peränpitäjätiimit jotka lätkäs auton kylkeen minkä vaa firman nimen kuhan siitä sai rahaa senverra että pärjätää vielä yks kisa.

  Ehkä oulussa pitäs ottaa kys. Tiimien pelikirjasta vielä yksi sivu, eli maksukuljettaja. "Maksa x määrä euroja ni pääset pelaamaan Liigaan!"
   
 9. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jä tämä tulee nimimerkiltä, jolla on Jokerit lempijoukkueessa. Arvostan. Kerhokin kun ottaisi tästä kopin.
   
 10. butler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jossain vaiheessa jäi mietityttämään kuinka monta erilaista pelipaitaa on Jukureilla ehtinyt olemaan tämän puolentoista liigakauden aikana? Jotenkin sellainen tuntuma, että noita on ehtinyt olemaan jo aika monta erilaista.
   
 11. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Onhan noita ollut. Viime kaudella normaalin lisäksi ainakin pinkki (roosanauha), tummanharmaa (movember) ja valkoinen (keskussairaala). Tällä kaudella tainnut olla myös nuo pinkki ja tummanharmaa ja lisäksi itsenäisyyspäivän lumipuku. Lumipukumatsista sellainen knoppitieto muuten että ensimmäinen jonka Jukurit voittivat erikoispaidassa.
   
 12. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
 13. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Ilveksen Suomi 100 -paidat huutokaupattu. Joukossa oli myös jokunen Game Issued noiden Game Wornien lisäksi. Lähtöhinnat Eemeli Suomi 1000€, GW 500€ ja GI 300€. Lopulliset hinnat(€):

  Suomi 7000
  Sandell 5000
  Koivula 3210
  Meskanen 2300
  Tamminen 2010
  Lehtonen 1700
  Ruotsalainen 1400
  Espeland 1117
  Koppanen 1100
  Ikonen 1100
  Flood 1100
  Vainio 1000
  Viljanen 950
  Rautiainen 900
  Laakso 900
  Mäntylä 800
  Parikka 800
  Ruusu 760
  Lepaus 710
  Piskula 570
  Valtonen 560
  Pulli 550
  Haapanen 510
  Helenius 505
  Thomas 500
  Laatikainen 455
  Liuksiala 420
  Kuronen 420
  Ilomäki 361
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2017 klo 21.56
 14. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kolikolla on aina kääntöpuolensa. Kärpät on valinnut sen tien, että kohtelee kaikkia sponsoreita tasapuolisesti, eikä hyljeksi pieniäkään tukijoita. Siitä seuraa tiettyjä etuja, mutta myös tiettyjä haittoja. Vaikeaa on kehittää sellaista reseptiä, missä ei olisi ainuttakaan huonoa puolta. Minusta Kärppien toimintatapa on kokonaisuutena hyvä, vaikka pelipaidan tilkkutäkkisyys ärsyttääkin.