Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Pelimiehet etsivät työtä – eli ketju sopimuksettomista pelaajista

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Pavlovin Koira, 27.07.2010.

 1. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme - viisikirjaimiset joukkueet
  Lainaus:
  Karhunen tehnyt sopimuksen Vityazin kanssa. Pelaa muuten tällä hetkellä Bratislavaa vastaan joukkueen paidassa.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Mitäs Hagman puuhailee?
   
 3. Letangi Jäsen

 4. Letangi Jäsen

  Mitäs Janne Jalasvaara puuhaa?
   
 5. AgiiL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Keväällä Jalasvaaran kerrottiin neuvottelevan KHL-seura Metallurg Novokuznetskin kanssa, mutta sopimusta ei syntynyt. Ilmeisesti hakee edelleen pelipaikkaa ulkomailta, Suomeen ei ole palannut todennäköisesti verosyistä.
   
 6. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 7. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Missähän majailee Tuomas Santavuori? Pelasi pari matsia syystalvesta Ranskassa, mutta sen jälkeen ollut hiljaista. Joko peliura laitettiin pakettiin?
   
 8. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Liiga-tasolla ainakin varmasti. Tässä on näitä lahtelaisia kupittelijoita ottanut viime vuosina itseään niskasta kiinni (Saarinen, Kousa, etc) mutta Tupea ei reeni oikeen napostanut ja jäi potentiaalinen ura melko vaisuksi.
   
 9. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Hieman offtopicia, mutta tuli mieleen, että Pelicansilla oli tuossa edellisen vuosikymmenen lopulla melkoinen kuppikunta (heh), kun siellä pelasi samaan aikaan mainitsemasi Santavuori, Saarinen, Kousa ja Jantunen, Juhi Aaltonen, Kauppilan Jari ja muutama muu. Penkin takana vieläpä Nupe.
   
 10. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  Muistan lukeneeni Santavuorelta jonkun haastattelun kuinka toissa kaudella pelit jäivät Tanskassa kesken masennuksen vuoksi. Ranskastakin lähtenyt henkilökohtaisten syiden takia, niin eiköhän ura tosiaan ala olla paketissa.

  Edusti muuten näköjään viime kaudella yhteensä kolmea eri tiimiä pelaten niistä vain yhdessä.
   
 11. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Lainaus:
  Harmi, Santavuori jäi mieleen taitavana "pihapelijannulta". Ei ole varmasti ensimmäinen tai viimeinen pelaaja, jolle elämä maistuu ammattimaista harjoittelua enemmän. Toivottavasti uran jälkeen elämään löytyy muutakin kuin urheilupubin huurteinen.

  Kiitokset myös @Bobby taustoituksesta.