Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Peliesitykset kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana McMulligan, 23.08.2017 klo 22.14.

 1. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tää on kyllä niin viimeisen päälle ammattilaisjengi tällä kaudella, että moinen alkaa jo hirvittää. Ainoa joka osoittaa inhimillisiä piirteitä on Rämö, joka torjuu minne sattuu, mutta muut vetävät ilmekään värähtämättä 60min ja vasta Modern Talkingin soidessa alkaa polvet notkumaan ja ote mailasta herpaantuu.
   
 2. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Johtunee siitä, että pelejä on alla niin vähän. Yhteispeli puolustajien kanssa ei toimi yhtä hyvin, kuin Zapon kanssa.
  Mutta jos otetään järki käteen ja katsotaan tilastoja 93,2% 1.87 päästettyä maalia/ ottelu. JA NYT PUHUTAAN MEIDÄN KAKKOSVESKASTA.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onhan Rämö hyvin vetänyt koska pakisto tällä kaudella PRIIMAA ja irtokiekot on siivottu pois.

  Vähän tuossa Rämön torjuntatyylissä sellaista "Pasi Nurmismaista" säntäilyä sinne sun tänne mikä saattaa jättää
  sellaisen kuvan että homma ei ole ihan hallussa.

  No, ei sais valittaa...
   
 4. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tosin eikö Rämö juuri pari peliä sitten Zwängin haastattelussa todennut, että torjuntatyyliä on jouduttu täksi kaudeksi muokkaamaan. Mahtaisiko irtokiekkoja tulla sen takia nyt enemmän, kun uutta torjuntatyyliä ei ole vielä täysin sisäistetty?
   
 5. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tilastot on hyvät ja tukevat sanontaa "vale, emävale, tilasto". Sitäpaitsi kirjoitin
  Lainaus:
  ja jokainen ribari nostaa torjuntaprosenttia niin kauan kuin onni on myötä. Mutta turha tästä kenenkään on mustaksi muuttua, myönnän aivan auliisti ja ilomielin, että Rämön statsit on toki hyvät ja on aivan riittävän hyvä kakkosmaalivahti. Sanoisin jopa, että Jokereilla on vähintään Top-3 maalivahtitandemi koko KHL:ssä. Joten ei muuta kuin ilon kautta eteenpäin.
   
 6. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  @Hera80 Rämö todellakin torjuu kiekot minne sattuu. Nuo lukemat vain ovat muistutuksena kohtuu positiivisesta tilanteesta. Mikä maalivahtiosastolla on ollut tuiki harvinaista.
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Marjamäki on alkanut vaikuttaa hyödylliseltä omassa roolissaan, ei enää luistelevalta katastrofilta. Sen verran antanut kuraa, että pitää aiheesta sanoa posia.
   
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kun on pelannut kahden nopean pelaajan kanssa, niin ei enää ehdi paitsioon? (hymiö)
   
 9. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  En nyt tiedä kannattaako tästä pelistä vetää liian suuria johtopäätöksiä, mutta jälkikäteen jossitteluna voidaan todeta, että Pillun siirtäminen kolmoseen oli virhe. Tuo ketju ei tainnut saada ainuttakaan pyöritystä hyökkäyspäähän. Hyvin yhteen pelannut Opa-PW-Jore olisi ollut varsinkin tällaisessa pelissä kovaa valuttaa, jossa Jokerit vähän haki itseään alussa.

  Eiköhän se ole jo nähty, että tämän kauden SKA:ta vastaan on pakko lyödä paras kokoonpano kentälle ja sekään ei välttämättä riitä.
   
 10. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Illan saldoa. Reginin ketju oli pääosin hyvä, samoin Lepistö ja Kivistö nousi esiin tasaisina suorittajina. Ikonen nousi lisäksi energiallaan esiin. Kolmonen oli lähinnä katastrofi eikä vähiten Pihlströmin takia. Mies on varsinkin kovissa peleissä melko hukassa sentterin tontilla ja osin sen takia pyörittiin pitkiä pätkiä omissa. Sen polkemisen lisäksi, kun ei oikein muita avuja ole niin ehkä olisi parempi pitää laiturin tontilla. Niemi oli myöskin heikko ja lähinnä sotki oman ketjunsa peliä. Eli mielestäni Jalonen ei ainakaan ketjuruletillaan helpottanut Jokereiden pelaamista tänään vaikka varmaan löytääkin tuomareista syyllisen tappioon.
   
 11. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Se on ihan sama millä ketjuilla ois tänään pelattu, kun joukkueen kokonaisvaltainen esitys oli aika hampaaton. Jäi sellainen kuva, että tästä ulkoilmapelistä oli tullut Jokereille turhan suuri peli ja tekeminen meni väkinäiseksi. No nyt se on takana ja ei muuta kuin eteenpäin!
   
 12. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Pikemminkin SKA teki Jokereiden pelaamisesta helvetin vaikeaa. Ensimmäinen erä meni jännityksen piikkiin, mutta toisessa saatiin vähän omaa pelaamista esiin. Hävittiin kuitenkin liikaa kaksinkamppailuja ja hyökkäykset tyssäsivät useimmiten huonoihin syöttöihin tai vastustajan katkoon. Hotsin ja Ikosen maalit olivat siinä mielessä vähän eriskummallisia, että kuinka vapaaksi jäivät hyökkäysalueella ja Jokereiden hyvyyttä oli tänään kyllä käyttää nuo vähäisetkin paikat hyväksi.

  Tämän hetken kunnon perusteella playoff-sarja menisi SKA:lle varmaan 4-1. Onneksi kautta on kuitenkin vielä jäljellä ja Jokereilla on edelleen paljon potentiaalia käyttämättä. Reginin paluu elävien kirjoihin auttaa tässä paljon.
   
 13. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  @Giroux Se on toki selvää, että SKA teki omalla pelaamisellaan Jokereiden pelaamisen vaikeaksi, mutta ei Jokeritkaan tänään saanut itsestään kaikkea irti. Ei nää ulkoilmaottelut sovi sen enempää Jokereille (kaikki hävitty) ku mullekaan (aina sohvalla). Jokereille on hirvittävä potentiaali, mutta tänään se jäi bussimatkalle Hartwallilta Kaisaniemeen. Tai se potentiaali jäi siis siis sinne bussiin.
   
 14. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Voi jättää aika sanan pois. Todella hampaatonta, huolimatonta ja jollain lailla jopa halutonta tekemistä ottaen huomioon puitteet ja vastustajan. Mykkä yleisö, aneeminen kotijoukkue ja kylmä. Kaikki paskaa.
   
 15. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jäi kyllä mieleen vastustajan syöttöjen korkea laatu. Niin yv:ssa kuin omalla alueella lätyt tippui suoraan lapaan eikä vähän sinnepäin. Vastaavasti meillä ne oli turhan usein pelipihamaisia lörppöjä joita vaikea tai mahdoton ottaa kontrolliin kun pitää varoa ettei kaveri aja vastaan.
   
 16. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Juuri näin. Se ero tulee pelaajamateriaalista ja siitä, että SKA on hävinnyt vain muutaman pelin tällä kaudella. Tähän kun lisätään se fakta, että Znaroks on äärimmäisen vaativa koutsi, niin vaikea tuollaista joukkuetta on voittaa edes hyvänä päivänä.
   
 17. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Kaikesta muusta samaa mieltä mutta miten tuosta kelistä voi sanoa että oli kylmä? Tuon parempaa säätä ei ulkoilmapelille voisi toivoa, aste tai pari pakkasta ja kirkas sää. Aika uskomaton keli ottaen huomioon millainen keli koko viikolla noin yleisesti ottaen oli ollut ja mitä oli sunnuntaina.
   
 18. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lauantain esitystä arvioitaessa täytyy muistaa että jaossa oli vain 3 runkosarjabojoa. Toki olisi toivonut spessumatsiin parempaa suoritusta, mutta samat 3 pistettä jaetaan myös huomenna kaukana kotoa.

  Mitä tulee Lauridseniin niin satavarmana pakeilla on Jaloselta tappelukielto. Kovya turpaan, SKA protestoi ja 10 pelin panna, joka iskee jo nyt rikkinäiseen pakistoon. Lisäksi siellä on hyvin voinut tulla omistajilta väkivaltakielto, ettei hieno tapahtuma mene pilalle ja kukkahattusedät pääse kitisemään. Tämä oli kuitenkin enemmän showtapahtuma kuin verissäpäin väännetty taistelu. Valitettavasti.
   
 19. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllä se @Mordjinn on vähän myös niin, että otteluissa esim. SKAta ja CSKAa vastaan tulee nimenomaan arvioida sitä peliesitystä, jossa nähdään missä mennään suhteessa ihan top-jengeihin. Riittääkö pelirohkeus, pysytäänkö vauhdissa mukana, jne. Ja näissä peleissä ei taas mielestäni se lopputulos ole niin tärkeä (pisteitä tulee ja menee kauden aikana) vaan nimenomaan peliesitys, joka joko tuo tai ei tuo itseluottamusta kevättä ajatellen. Ja hyviähän nuo Jokereiden esitykset on huippujengejä vastaan olleet, poislukien outdoor challenge vai mikä lie olikaan.
   
 20. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  No oli siinä asteessa parissakin paikallaan seisten ihan riittämiin. Ulkoilu pakkasellakin on ihan jees, mutta katsomossa liikkumatta stondaaminen ei oo kyl mun juttu alle 10 asteen lämpötiloissa. Nää tapahtumat nyt on vaan omaan makuun ihan yleisesti ottaen perseestä. En keksi yhtään asiaa, joka olisi edes lähelle yhtä hyvällä tolalla kuin jäähallissa. Siihen on syynsä miksei jääpallokatsomoissa ole ketään, vaikka pelaavat montakymmentä talvi"klassikkoa" joka kausi.
   
 21. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tänään Severstalia vastaan snadisti nihkeällä pelillä ja kitkaisella skrinnarilla voitto. Zapolski oli oma varma itsensä ja hyökkäys naulasi tarvittavat.

  Huomioita:
  - Siinä missä ykkönen on Reginin heräämisen ja Ikosen liekehtimisen jälkeen virkeämpi on Tolvasen meno hiukan nuupahtanut. Tänään hieno syöttö, mutta silti tietty raikkaus puuttuu. Toki O'Neillin tasoisen äiän puuttumisen huomaa ja Joensuu oli slow-motionilla tänään, mutta silti Jonne tarvitsee joko lepoa tai junnukisojen energiapaukkua.

  - Saatiin pakki, menetettiin pakki. Andersen 2. erässä pois ilkeännäköisen selkääntaklauksen ansiosta. Toivotaan säikähdystä.

  Kolme bojoa himaan, kiitos Jokerit.
   
 22. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Rämö oli hyvä. Ykköskenttä oli hyvä vaikka Dynamon sumppu veikin tehot. JBJ tullut takasin tuli perseen alla. Opa-Pera-Jore oli hyvä.

  Marjamäelle vois antaa menolipun Vantaalle tai miel pidemmälle.
  Siinäpä se
   
 23. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Rämö oli toden-totta mies paikallaan. Nyt nuo rebound kiekot olivat kontrollissa ja homma näytti siltä, että jokaista vetoa ei
  tarvitse pelätä että verkko heiluu.

  Lepistö on koko kauden vetänyt korkealla tasolla ja niin teki mielestäni myös eilen. Aivan huikeaa pelinlukua ja riittävää kovuutta
  kun sitä tarvitaan. Lisäksi liike on edelleen kuin nuoruusvuosina niin sanotaan nyt näin, että tässä on top-3 euroopassa pelaava suomalaispakki
  aivan varmasti! Jos olympialaiset olisi pelattu NHL pelaajat mukana niin ei tarvitsisi sekunttiakaan miettiä mahtuuko Lepistö mukaan vai ei!

  Toi Moskovan Dynamo voi olla keväällä Jokereille myrkkyä. Siis kovaa ja kontrolloitua oman maalin puolustamista. Tuossa ensimmäisessä play-off kotipelissä tappio vaikka 0-1 ja siitä kunnon kipsi päälle niin avot... ;D (no ei nyt maalata piruja seinille)
   
 24. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  O'Neilliä kaivattaisiin. Nelli on niitä harvoja kavereita, jotka saavat tuotua kiekon varmuudella hyökkäysalueelle ja onnistuvat tekemään sillä jotain järkevää sen jälkeen. Eilisen kaltaisia sumputtaja-jengejä vastaan pitäisi saada nopeampia poikittaissyöttöjä vastustajan tiiviin viisikon avaamiseksi ja Nelli on tässäkin hommassa Jokereiden parhaimmistoa.
   
 25. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nelliä olisi kaivattu, koska hänellä ei jää kiinni asenteesta, koskaan. Ehkä se olisi sytyttänyt muutkin pelaamaan.