Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Pelicansin sairastupa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana bay22, 16.08.2016 klo 16.24.

 1. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Oli se kurinpidossa, mutta luonnollisesti ei aiheuttanut toimenpiteitä.
   
 2. weagles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Warkaus Eagles
  Hodari näytti saavan näpeilleen maanantain pelissä (pudotti mailansa ja luisteli kättään pidellen vaihtoon). Pelasi tosin jo hetken kuluttua koko loppupelin. Erkinjuntin mahdollisesta loukkaantumisesta ei kyllä ole mitään havaintoa.
   
 3. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Twitteristä poimittua:

  Pelicansin asioista hyvin perillä olevan radioselostaja Ili Varmavuon mukaan Erkinjuntti ja Hodgman eivät ole loukkaantuneita, silti sivussa.

  Sairastuminen voi tulla kyseeseen, muussa tapauksessa viltitys siis.
   
 4. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Kyllähän tuo viltitys on.
   
 5. Detski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Avatkaa joku uusi ketju tälle kaudelle, kuka nyt sattuu tietämään tämän hetken tilanteesta?
   
 6. Vuoristoneuvos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Benny Blood #24
  Lainaus:
  Avasin vaikka mitään tietoa ei olekkaan.