Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Pelicansin sairastupa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana bay22, 16.08.2016 klo 16.24.

 1. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Oli se kurinpidossa, mutta luonnollisesti ei aiheuttanut toimenpiteitä.
   
 2. weagles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Warkaus Eagles
  Hodari näytti saavan näpeilleen maanantain pelissä (pudotti mailansa ja luisteli kättään pidellen vaihtoon). Pelasi tosin jo hetken kuluttua koko loppupelin. Erkinjuntin mahdollisesta loukkaantumisesta ei kyllä ole mitään havaintoa.
   
 3. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Twitteristä poimittua:

  Pelicansin asioista hyvin perillä olevan radioselostaja Ili Varmavuon mukaan Erkinjuntti ja Hodgman eivät ole loukkaantuneita, silti sivussa.

  Sairastuminen voi tulla kyseeseen, muussa tapauksessa viltitys siis.
   
 4. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Kyllähän tuo viltitys on.
   
 5. Detski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Avatkaa joku uusi ketju tälle kaudelle, kuka nyt sattuu tietämään tämän hetken tilanteesta?
   
 6. Vuoristoneuvos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Benny Blood #24
  Lainaus:
  Avasin vaikka mitään tietoa ei olekkaan.