Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Pelicansin sairastupa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana bay22, 16.08.2016.

 1. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
 2. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tuohon Pelsun tiedotteeseen pieni korjaus, eli Jyp-ottelu oli lauantaina. Pikku juttu, mutta voisihan nuo pikku jututkin olla oikein.

  Poulsen lähti muuten telakalle Vartiaisen taklauksesta.
   
 3. Rapala Jäsen

  Leimu kokoonpanoista veks ja Pöyhönen siirtyy pakiksi. Jo eilen oli tästä viitteitä matsin aikana kun Leimu huilasi tasakentällisin vaihtoja.
   
 4. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ei kai se vanha vaiva nyt ole kiusaamassa? Leimua ei voida yksinkertaisesti menettää tässä vaiheessa.
   
 5. weagles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Warkaus Eagles
  Myös Alanne sivussa. Pikaisesti vilkaisten se eilinen tärsky ei kovalta näyttänyt, joskin jäi näkemättä miten törmäsi laitaan. Toivottavasti molemmat palaa pian riviin, etten menetä uskoani kalanmaksaöljypillereiden tehoon.
   
 6. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Järkyttävää miksi viime kaudesta ei ole opittu mitään Leimun kannalta. Ei tuolla selällä pelata enää koskaan yhtään tervettä kautta. Kannatti sitä palkkaakin "tarkistaa" kun kaveri ei pysty pelaamaan edes puolen vuoden kuntoutuksen jälkeen.
   
 7. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Alanteen poissaolo ei kyllä harmita läheskään niin paljoa kuin Leimun.

  Leimun poissaolo stten harmittaakin. Meidän ykköspakkeihin lukeutuva puolustaja.

  Tällainen Leimun puolikuntoisuus jonka seurajohto on taatusti jo tiennyt pitempään kuin kukaan meistä täällä palstalla on kyllä järkyttävää. Sitten vielä ei me ketään tarvita paskaa viljellään joka tuutista.
   
 8. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vähän tuntuu siltä, että Leimun kanssa mennään loppuun asti näin. Leimua haastateltiin tuossa joskus loppukesästä jossain lehdessä ja ainakin minulle jäi siitä kuva, että kroppa ei edelleenkään ole riittävän hyvässä kunnossa, vaikkei Leimu sitä suoraan sanonutkaan.

  Leimu on käsittämättömän kova hyökkäävä puolustaja tähän liigaan, silloin kun on kunnossa. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että puolustuspäähänkin pitäisi hankkia kiekollista osaamista. Taitaa pelimerkit loppua kesken.
   
 9. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Laadukas pelaaja tähän liigaan, siitä ei pääse mihinkään. Todella harmittava tilanne, jos edelleen syynä on tuo selkä. Tällainen pelaa/ei pelaa pelaaja saattaa muodostua rasitteeksi joukkueelle, kun koskaan ei tiedä missä kunnossa on ja miten pitkään. Pakkiparit elävät jatkuvasti, eikä se palvele kokonaisuutta sekä jatkuvuutta.

  Aika monet valmentajat arvostavat pelaajien kohdalla kriteerinä alhaista loukkaantumiskynnystä, jotta voivat laskea koko kauden näiden varaan. Toivottavasti siellä on tiedetty mitä tehdään, kun Leimulle uutta sopimusta tehtiin. Kovinkaan hyvä tilanne se ei ole, jos ykköspakki pelaa vain silloin tällöin ja sitoo siinä ohessa paksun siivun pelaajabudjetista, mikä tavallaan myös hankaloittaa korvaajan hankkimista. Korvaajaa on siinäkin mielessä vaikea hankkia, kun ykköspakki kuitenkin myös pelaa, eikä pelaajia voi rajattomasti haalia.

  Toivotaan kuitenkin kyseessä olevan vain jotain lievempää ja Leimulle tervettä kautta.
   
 10. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Mielestäni Leimun suhteen voisi oikeasti miettiä sitä että siirrettäisi takaisin hyökkääjäksi, nelosketjuun pelaamaan sitä 5min per peli plus ylivoimat pakkina. Siinä tulisi enemmän ns. helppoa luistelua, eikä olisi pakko antaa kontakteja niin paljoa jne. Ihan vain noin heittona.
   
 11. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Eipä tuo Poulsenkaan pelannut kuin ekan erän. Näinköhän oli vaan pakkopaikka pelata, että saatiin täysi rosteri...
   
 12. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Hinta/hyöty-suhde olisikin sitten vähän turhan irvokas. Muutenkin siinä tapauksessa ykköspakin ruutu jäisi tyhjäksi.
   
 13. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Lainaus:
  Niinpä. Farmissa olisi sattumalta eräs Santeri Saari..
   
 14. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Lainaus:
  Miksi et kertonut tätä faktaa jo ennen kauden alkua?
   
 15. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Lainaus:
  Kannattaisiko nyt vähän laittaa jäitä hattuun? Kyllä tämä tilanne kaikkia vituttaa, mutta tällainen kakaramainen vittuilu ei auta kyllä ketään.
   
 16. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Lainaus:
  Ketä auttaa se, että tänne ladellaan sivutolkulla jotain epäolennaisuuksia tai jälkiviisauksia, joille valmennus tai seurajohto ei välttämättä oo ees voinu mitään?
   
 17. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Keskustelupalstoilla on tapana keskustella asioista. Toteat, ettei valmennus/seurajohto välttämättä ole voinut, eli tässä ei taida olla tietoa taustalla, eli on myös saattanut voida jotain, eikö niin? Leimun selkä oli viime kauden lopussa rikki. Miehelle sorvattiin uusi sopimus ilmeisesti selän ollessa edelleen rikki, mikä tuntuu riskialttiilta. Jos tuo selkä pilaa tämän kauden, on sopimuksen tarjonnut taho tehnyt virhearvion. Eikä tämä ole jälkiviisautta.
   
 18. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ei kai nyt kukaan perkele jätä liigan tähdistökentällisen puolustajaa kiinnittämättä joukkueeseensa, jos siihen on mahdollisuus.
   
 19. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Aivan varmasti jättää, jos pelaajalla hajoaa esimerkiksi selkä. Toivottavasti sopimus on järkevä, sillä pelaajalle kyllä varmasti kelpaa sopimus, mikäli selän kanssa on pysyvämpiä tai pitkä-aikaisempia riskitekijöitä.
   
 20. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Pelicansin pakkiosastolla poissaoloja | Uutiset | Pelicans

  "Puolustajista Leimu ja Pietilä ovat poissa toistaiseksi, ja Hovinen on ainut kenen kohdalla osataan kertoa tarkemmin paluuaikataulusta. Miehen sairasloman kesto on kaksi viikkoa."

  Ja näin se tästä taas lähtee liikenteeseen... Eipä vaadi kovin suurta meediota ainakaan Leimun kohdalla tietääkseen mikä mahtaa olla syy.
   
 21. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tuo puolustus on ihan hyvä, mutta kiekollisesti se on rakennettu täysin Leimun varaan. Nyt ne uhkakuvat toteutuvat paljon aikaisemmin, kuin kuvittelinkaan.

  Ei tämä näin ollen kovin hyvältä näytä.
   
 22. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Vastaan tarkoituksella tänne ketjuun.

  Näillä näkymin Siikonen pelannee lauantaina.
   
 23. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Leimu on tänään mukana seitsemäntenä pakkina. Tietääkö kukaan tarkemmin hänen tilastaan?
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2016
 24. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Eiköhän se oo se sama selkä.
   
 25. South Rim Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Leimun tilanne on samankaltainen kuin keväällä. Ei siis hyvä. Vain ylivoimilla kehiin.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  JYP - HIFK
  • 2.02
  • 3.75
  • 3.05
  Tappara - KalPa
  • 1.88
  • 3.55
  • 3.65