Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Pelicansin juniorit

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 07.12.2010 klo 14.44.

 1. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Pelicansin A-junnut teki saman ku miehet viime keväänä eli pudotti KalPan sääleistä kesälomille. Jatkoerä päätty tasan 1-1 ja voittomaalikisassa ainut onnistuja oli Pelicansin Jonne Jantunen. Pelsun A jatkaa puolivälieriin joissa vastaan asettuu rakas paikallisvastustaja ja runkosarjan voittanut HPK. Hyvä pojat!

  PS. Artturi Toivola iski muuten eilisessä ekassa pelissä hattutempun.
   
 2. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  A-junnujen kausi päättyi viikonloppuna puolivälierähäviöön voitoin 3-1 Kerholle. Viimeistelyyn tuo viimeinen koitos kaatui sillä torjunnat meni lähes tasan mutta Pelsu sai kuparisen rikki vasta lopussa kahden maalin takaa-ajoasemassa ilman maalivahtia. Tuon jälkeen Kerho kävi vielä nakuttamassa kaksi häkkiä tyhjiin ja voitti siis 1-4.

  Positiivista on kuitenkin, että myös C-junnut pääsi playoffeihin voittamalla alemman jatkosarjan. Villi kortti-kierroksella vastaan asettuu Tappara. Hienoa että sekä A- että C-junnut pääsivät pleijareihin!
   
 3. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  A-junnut päätti ottaa aikuisista mallia ja rökittivät tänään Tapparan numeroin 7-3. Jospa se ketsuppipullo tästä junnuillaki aukeis. Tätä lauantaita ennen Pelsun A-junnuilla oli ollu ongelmii juuri maalinteossa eli jospa se tästä lähtisi :)
   
 4. NallePyh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se lahtelainen
  Junioreista harvemmin kirjoitellaan, vaikka olisi ehkä aihetta. Mainittakoon, että kaikki Pelicansin kilpajoukkueet (C1-A) pelaavat tällä kaudella ylempää SM-sarjaa. Ei liene kovin yleistä?

  Tuoreempi uutinen eiliseltä: 4 junioria valittu Pohjola-leirille ensimmäisten joukossa. Osaako joku sanoa, miten on aiempina vuosina? Ainakin sellainen mielikuva on, etteo tällaisia uutisia joka vuosi näe.

  Linkki Kiekkoreipas-merkkisen seuran sivuille.
  http://kiekkoreipas.fi/uutiset/2896...ittiin-ensimmaisten-joukossa-nelja-pelikaania
   
 5. nataS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Eipä noita Pohjola-leirille valittuja hirveästi ole aiempina vuosina ollut. Viime vuonna oli esimerkiksi yksi. Nythän voi tulla vielä enemmänkin valintoja kuin tuo neljä kappaletta. 2003 syntyneet on Pelicansin junnuissa tosi hyvä ikäluokka.
   
 6. EinoKeisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tuolla Brad Lambertilla ainakin kovat tilastot. On vieläpä ihan loppu vuodesta 2003 syntynyt. Eliteprospectin mukaan löytyy pelkästään Kanadan kansalaisuus. Tietääkö joku tarkemmin hänestä? Löytyykö Suomen passi?
   
 7. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Brad Lambert. Kaveri takonut tällä kaudella pisteitä kovemmalla pistekeskiarvolla kuin Aleksander Barkov samanikäisenä samassa sarjassa. Hänen isänsä on junnutoiminnassa mukana ja jokin aika sitten kertoi paikallisaviisissa lahtelaisesta junnukiekkoreenaamisesta ja sen huonosta laadusta
   
 8. EinoKeisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Niin kellään ei ole tietoa, omistaako Suomen passia? Äiti tuon Uuden Lahden jutun mukaan lahtelainen, mutta syntynyt kait Kanadassa? On nimittäin tilastojen valossa kansallisestikin ihan kovan luokan lupaus kyseessä.
   
 9. nataS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans