Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Pelicansin juniorit

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 07.12.2010 klo 14.44.

 1. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Stars, Canes, Kiekko-Vantaa
  Pelicansin A-junnut teki saman ku miehet viime keväänä eli pudotti KalPan sääleistä kesälomille. Jatkoerä päätty tasan 1-1 ja voittomaalikisassa ainut onnistuja oli Pelicansin Jonne Jantunen. Pelsun A jatkaa puolivälieriin joissa vastaan asettuu rakas paikallisvastustaja ja runkosarjan voittanut HPK. Hyvä pojat!

  PS. Artturi Toivola iski muuten eilisessä ekassa pelissä hattutempun.
   
 2. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Stars, Canes, Kiekko-Vantaa
  A-junnujen kausi päättyi viikonloppuna puolivälierähäviöön voitoin 3-1 Kerholle. Viimeistelyyn tuo viimeinen koitos kaatui sillä torjunnat meni lähes tasan mutta Pelsu sai kuparisen rikki vasta lopussa kahden maalin takaa-ajoasemassa ilman maalivahtia. Tuon jälkeen Kerho kävi vielä nakuttamassa kaksi häkkiä tyhjiin ja voitti siis 1-4.

  Positiivista on kuitenkin, että myös C-junnut pääsi playoffeihin voittamalla alemman jatkosarjan. Villi kortti-kierroksella vastaan asettuu Tappara. Hienoa että sekä A- että C-junnut pääsivät pleijareihin!
   
 3. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Stars, Canes, Kiekko-Vantaa
  A-junnut päätti ottaa aikuisista mallia ja rökittivät tänään Tapparan numeroin 7-3. Jospa se ketsuppipullo tästä junnuillaki aukeis. Tätä lauantaita ennen Pelsun A-junnuilla oli ollu ongelmii juuri maalinteossa eli jospa se tästä lähtisi :)