Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Pelicans kaudella 2016–2017 – Matikaisen toinen

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Calé, 18.12.2015 klo 11.22.

 1. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pakisto on valitettavan heikko siitä ei päästä yli eikä ympäri. Toivottavasti Kekelle tulee vain viikon parin huili. Hemmetin iso palanen tuota meidän peräpäätä.

  Vähän jännittää Ruki tuolla kokoonpanossa ja Puistola heittää taas valelaukaus-syötön tänään varmaan pariin otteeseen. Mikä siinä on ettei Pasi vedä? Onko polvet ja olkapäät niin paskana ettei enää voi lämätä? Ennenmuinoin oli kovakin tekijämies viivalla.
   
 2. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & The Markksman
  Sori kun vieraisiin pöytiin huutelen, mutta Hodarin mahdollisen loukin jälkeen täytyy sanoa että ei kyllä käy kateeksi kuinka monta kärkiäijää teiltä on pudonnut pois... Toivottavasti ei tuu pitkää poissaoloa, poffeissa olisi hieno nähdä kaikilta joukkueilta parhaimmat pelaajat askissa.
   
 3. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Lainaus:
  Tää joukkue ei tule selviämään säälejä pidemmälle. Tuli vastaan sitten Ilves, Jukurit tai vaikka New York Rangers. Aivan sama ketkä on klesana.
   
 4. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pelsun kausi taisi sitten olla tässä. Hodgmanilla kuulopuheiden mukaan finleyn erikoisuus eli murtunut solisluu. Kousa ajettiin viime pelissä telakalle ja jo alkukaudesta kakkossentteri Siikosen käteen hakattiin hermovaurio. Loukkaantumiset leimannut koko kautta ja puolet jengistä nytkin puolikuntoisia, Iikalle ajettiin vastustajien toimesta tarpeellinen määrä aivotärähdyksiä että taso putosi tarpeeksi.

  On tää hienoa. Loppuis jo, ei jaksa katsoa kun pelaajia vuorotellen satutetaan tahallaan ja päästään kuin koira veräjästä.
   
 5. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mielenkiintoinen lopetus runkosarjalle:
  - Kovakuntoinen Kärpät kotona ja todennäköisesti oululaisten suosikki Hodgman lämmittämässä lauantai-illan keitosta
  - Maanantaina 4. peli 6 päivään viikonlopun levännyttä Zikizaka-heimoa vastaan vieraissa

  Sarjataulukko tällä hetkellä:
  6. Ässät 90p (HIFK v, TPS v) 3p-voitot 24, maaliero -6
  7. Pelicans 89p (Kärpät k, Jukurit v) 22, +7
  8. Kärpät 88p (Pelicans v) 22, +10
  9. HIFK 83p (Ässät k, JYP k) 21, -7

  Veikkaan että säälipleijareista aloitetaan IFK:ta vastaan.
   
 6. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Huh. Ja säälit alkaa jo keskiviikkona? Täytyy todella toivoa kuuden joukkoon nousua, sillä muuten otteluruuhka on melkoinen ja mahdollisuudet puolivälierissä heikot.

  Nyt tarvitaan venymistä. Kaksi suoraa voittoa riittänee kuuden joukkoon, mutta rahat laittaisin silti Ässille.
   
 7. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Kausi 2016-17 verrattuna Matikaisen ensimmäiseen:
  Runkosarjassa 93 pistettä (vrt.87p.), sijoitus 6. (vrt. 9,).

  Suunta erinomainen. Bluesin jalanjäljillä .. mitä odotettavissa jo tällä kaudella .. ?