Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Pekka Jormakka Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 07.05.2015 klo 11.15.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Kattokaa sen tilastoja.
  41 peliä 12+13=25 ja -1

  Ei täytä ulkomaalaisvahvistuksen tunnusmerkkejä.
   
 2. faro Jäsen

  Lainaus:
  On KHL:n venäläisseuroihin päässyt huonommillakin statseilla huonompiakin pelaajia. Täydellä kaudella tuolla pistekeskiarvolla Jormakka tekisi 37 tehopistettä, mikä on erinomainen suoritus tässä sarjassa.

  Kelpaisi varmasti monelle pienemmälle venäläisseuralle.
   
 3. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Onko kukaan seurannut Jormakkaa tällä kaudella tarkasti? Selittyykö tuo -1 sillä, että tekee pisteitä paljon yv:llä (Vai tekeekö, sellainen mutu on?) vai onko vaan huono omassa päässä?
   
 4. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  6/12 maalia on merkitty ylivoimamaaleiksi, ja näppituntumalla syötöistä suuri osa taitaa olla näitä myös. Mielestäni Jormakka ei ole mikään hasardi omalla alueella, mutta ei myöskään mikään puolustuspelin ekspertti. Tavallaan tuo Jormakan -1 on hyvin pitkälti linjassa joukkueen kanssa, joukkueen mediaani taitaa tosiaan olla -1 ja vain kymmenen pelaajaa on plussalla.
   
 5. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Wikipedian mukaan Jormakka olisi KHL:ssa RFA tämän kauden jälkeen, joten ilmaiseksi hän ei voi muihin KHL-seuroihin siirtyä.

  Lainaus:
   
 6. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Eli jos Jormakka saa tarjouksen muualta ja Jokerit vastaa tarjoukseen, lähtee Jormakka vain siirtokorvausta vastaan jos ei päätä jäädä?

  Lainaus:
  Jeps, näin mä vähän muistelinkin! Eli mielestäni jatkosopparin arvoinen kuitenkin.
   
 7. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ymmärrän asian niin, että jos Jokerit tarjoaa yhtä paljon kuin mikä muu tahansa seura KHL:ssa, Jormakan on jäätävä Jokereihin, jos haluaa siis pelata KHL:ssa. Jos Jokerit tarjoaa vähemmän kuin jokin muu KHL-seura, niin silloin tuon toisen KHL-seuran on maksettava Jokereille siirtokorvaus, jos Jormakka haluaa enemmän tarjoavassa seurassa pelata. En tiedä, miten siirtokorvauksen määrä määräytyy, mutta sille lienee olemassa omat säännöt.
   
 8. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Okei eli tuo olisi niinkin tiukka pykälä, että olisi ns. pakko jäädä Jokereihin. Toki siinä tapauksessa ehkä löytyy sen verran pelisilmää, että ei aleta väkisin pitämään pelaajaa seurassa, joka haluaisi jossain muualla pelata.
   
 9. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vaikka Jormakka onkin löytänyt peliään nyky-ykkösessä riippuu hänen jatkonsa todella paljon siitä pääseekö Jokerit eroon Salmisesta, Niemestä ja Hishonista. Jormakka ei ole mielestäni KHL ykköskentän tasoa ja jos häneen tyydytään ollaan heti väärällä tiellä. Jos 2.kentän hudeista päästään eroon saattaa rosterissa olla tilaa.
   
 10. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Tiedätkö miten tuo lasketaan? Venäjällä on eri valuutta, eri verot, eri vakuutukset. Onko kyse pelkästä brutosta eurot rupliksi muutettuna, vai onko kyse esimerkiksi netosta?

  Jokereissa Jormakka on ollut hyvä. Täyttänyt paikkansa yhtenä harvoista pelaajista tällä kaudella.
   
 11. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En tiedä. Uskoisin, että jokin kiinteä vaihtokurssi eri maiden valuuttojen kesken on sovittu määräajaksi ja ettei veroja tai muita maksuja huomioida.

  Jostain aivojen syövereistä minulle olisi jäänyt mielikuva, että tuo mahdollinen siirtokorvaus olisi jokin prosenttiosuus pelaajan uuden sopimuksen arvosta. Eli mistään aivan hulluista maksuista ei Jormakan tapauksessa puhuttaisi, mutta maksu se on pienikin maksu. Toisaalta Jokerit voi aina myös treidata Jormakan oikeudet siitä kiinnostuneille, jos Jormakka kovasti haluaisi Venäjälle muuttaa. Vaihtoehto rahalle ovat ainakin sopimuksenalaiset pelaajat, pelaajaoikeudet ja varausvuorot.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Ennen kauden alkua se on 20% jäljellä olevasta liksasta.

  Jormakalle jatkot, Talaja saa mennä ja kolmelle flopille potkut. Sisään Pulu, Mosse ja loput ainoastaan senttereitä. Jatkaako Teräväinen vielä poppareilla hurrikaaneissa? (Pitäiskö herätä?)

  Genoway toivottavasti jatkaa ja lisäksi tarvittaisiin toinen kädellinen pakki. Mites sillä Larsenilla etenee toipuminen? (Pitäiskö taas herätä?) Jaakola on sikäli ongelmallinen, että on vetänyt huippukauden ja nyt flopin. Tilaa kuiteski tarvitaan sille toiselle kädelliselle.

  Aika painavat perustelut pitää löytyä, että Jalonen jatkaa valmentajana. Se on päästänyt joukkueen huonosti valmistautuneena ainakin 20 kertaa kentälle. Helmistä ei jää ikävä.
   
 13. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Pekka Jormakka jatkaa Jokereissa kahden vuoden pahvilla, kertoo Jokerit.fi. Rouhijaosasto alkaa olla täynnä, milloin saataisiin nimiä kärkikenttiin?
   
 14. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Mun silmin hyvä että Jormakka jatkaa. Kun seuraan enemmän hyökkäyspelaamista (PAHP, KAHP ja HAHP), Jormakka on täyttänyt ruutunsa hyvin. Loukkaantumisia jos tulisi vähemmän, voisi saada seuraavan askeleen urallaan eteenpäin.

  Vielä ei kannata sanoa, että joukkue alkaa olemaan tässä. Mutta sekin hetki kyllä tulee joskus 1.5 kuukauden päästä. Toivottavasti kärki vahvistuu sitä ennen huomattavasti.
   
 15. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Jormakan marraskuinen tasoitusmaali SKA:ta vastaan oli sellaista karkkia, että jatko on jo sen perusteella ansaittu. Jormakalla on myös asennepuoli kunnossa.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Jormakan jatkot on OK, mutta toivottavasti suunniteltu ruutu on kentässä nro 3.
   
 17. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Hyvä, että Pekka jatkaa. Sopiva pelimies juuri sinne kolmoseen. Pahan päivän sattuessa voi käyttää kakkosessakin. Ykköseen ei pitäisi olla asiaa, jos joukkue on terve ja muuten vahva, mutta mikäpä se siinä, jos pelaamalla murtautuu sinnekin.
   
 18. Yx7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  seuraava riimi ei ole mun tekele. jos joku haluaa näitä lisää niin pannaan tilaukseen.

  Jokereiden Jormakka
  varsinhan on terhakka
  hattutempun aikaan sai
  ammattilainen totta kai
  Jormakalta homma käy
  ei sille päätä missään näy
  eikä lopu taito moinen
  hän ei liene koskaan toinen.
   
 19. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pirullinen brändikiekko
  Lainaus:
  Ja melodia tuohon oli?
   
 20. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pirullinen brändikiekko
  Mansesteri feat. SO11 & Tappara Fan Club (TFC) - Saravon Pekka - YouTube

  Jormakan Pekka, pekka, pekka, pekka,pekka
  Jormakan Pekka, pekka, pekka, pekka, pekka
  Jormakan hattu, hattu, hattu , hattu, hattu
  Jormakan hattu, hattu, hattu , hattu, hattu
  Tapparasta lähtevän ei uskottu narriks päätyvän.
  Jormakan Pekka, pekka, pekka, pekka,pekka
  Jormakan Pekka, pekka, pekka, pekka, pekka
  meidän kiekkoilija-ässä ryssät kyykkäämään saa tässä.
  on se aikamoinen narri, kuse tuuleen "kiva Harri".
   
 21. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Noniin eiköhän nyt unohdeta noin suorat kopiot ihan suoraan. Valot päälle taas.
   
 22. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pirullinen brändikiekko
  Lainaus:
  Heh. laita paremmaks..
   
 23. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Tää on hyvä uutinen! Onhan Jormakka profiloitunut todelliseksi Skaan tappajaksi. (Alla pdf josta löytyy Jokerien pelaajakohtaiset tilastot Skaata vastaan pelatuista runkosarjaotteluista.)
   

  Liitetyt tiedostot:

 24. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  The One And Only on herännyt vihdoin tähän kauteen, Palolan ja Wirtasen kanssa muodostanut loistavan kolmikon. Ajattelin jo syssymmällä, että Jormakka taitaa katsella tärkeimmät pelit katsomossa, mutta voin varmaan ilokseni todeta olleeni väärässä. Hyvä Jore!
   
 25. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jormakalla luistin liikkui tänään hienosti ja pari kertaa rytminvaihdolla lähti poikkeuksellisesti haastamaan maalia kohti (ei kulmiin pyörimään ja häviämään paineja siellä). Kyllähän Jormakan pelin pitäisi perustua kovaan luisteluun ja tänään sitä taas nähtiin.