Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Pe 29.9.2017 Jokerit - Spartak Moskova

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Gemondo, 29.09.2017 klo 09.03.

 1. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Nyt tuli tarkka, 8486​
   
 2. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Aina helppo Spartak.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vähän sellainen välipeli tänään.
  Pakko heittää klisee että "hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä".
   
 4. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Parasta pelissä on Jokerien puolustuksen (ja koko viisikon) puolustaminen ja pelin avaaminen paineen alla. Ei ollut hätää, Verratkaa viime kauteen. Ero on valtava. Zapo oli myös hyvä. Hyökkäyspelaaminen oli vaisua. Outoa kirjoittaa näin, kun tehtiin viisi maalia ja Jormakka vielä kypärätempun!
   
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Zapo oli todella hyvä. Samoin tietty Jormakan puolesta pitää olla iloinen ☺
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Aika nopeesti tottuu hyvään, kun tää peli jätti vähän karvaan maun. 3 pinnaa ok, mut ku HALUU NÄHDÄ ILOISTA NARRIKIEKKOO! Siitä on saanu nauttii jo monta peliä. Ja tänään vaan 10 min, mä murjotan.

  Lainaus:
  Eikös siellä Lapissa tykätä Paavosta? Vaalitulokset ei voi valehdella. hymiö
   
 7. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Lainaus:
  Ei nyt sentään Lapissa asti tiirata, mutta tällaäkin leveysasteella varmaan vielä Väyrystelijöitä lymyää.

  Maaleja tuli kyllä, mutta Sporde jr. ja varsinkin Marko Tuulola radiossa eivät pelaamista mälyttömästi hehkuttaneet, Spartakillakin taisi olla paikkoja.
  Mutta hyvä lopputulos, kaikki lasketaan poffiviivalla. Oikeastaan kiva elää radionkin kautta välillä, vaikka pelistä ei jännittävää tullutkaan.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  10 minsaa peliä ja sitten pellaamista. Oli ne ihan jäljillä.