Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Pe 29.9.2017 Jokerit - Spartak Moskova

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Gemondo, 29.09.2017 klo 09.03.

 1. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Nyt tuli tarkka, 8486​
   
 2. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Aina helppo Spartak.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vähän sellainen välipeli tänään.
  Pakko heittää klisee että "hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä".
   
 4. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Parasta pelissä on Jokerien puolustuksen (ja koko viisikon) puolustaminen ja pelin avaaminen paineen alla. Ei ollut hätää, Verratkaa viime kauteen. Ero on valtava. Zapo oli myös hyvä. Hyökkäyspelaaminen oli vaisua. Outoa kirjoittaa näin, kun tehtiin viisi maalia ja Jormakka vielä kypärätempun!
   
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Zapo oli todella hyvä. Samoin tietty Jormakan puolesta pitää olla iloinen ☺
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aika nopeesti tottuu hyvään, kun tää peli jätti vähän karvaan maun. 3 pinnaa ok, mut ku HALUU NÄHDÄ ILOISTA NARRIKIEKKOO! Siitä on saanu nauttii jo monta peliä. Ja tänään vaan 10 min, mä murjotan.

  Lainaus:
  Eikös siellä Lapissa tykätä Paavosta? Vaalitulokset ei voi valehdella. hymiö
   
 7. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Lainaus:
  Ei nyt sentään Lapissa asti tiirata, mutta tällaäkin leveysasteella varmaan vielä Väyrystelijöitä lymyää.

  Maaleja tuli kyllä, mutta Sporde jr. ja varsinkin Marko Tuulola radiossa eivät pelaamista mälyttömästi hehkuttaneet, Spartakillakin taisi olla paikkoja.
  Mutta hyvä lopputulos, kaikki lasketaan poffiviivalla. Oikeastaan kiva elää radionkin kautta välillä, vaikka pelistä ei jännittävää tullutkaan.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  10 minsaa peliä ja sitten pellaamista. Oli ne ihan jäljillä.