Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Pe 23.12.2016 Sibir Novosibirsk - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Sako, 23.12.2016 klo 11.48.

 1. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Hyvää yötä Jokerit. Ei oliskaan ollut kiva saada pisteitä tästä.

  Peli kaksi erää ns. omissa käsissä, mutta niin se paine leviää kuin jokisen eväät. Sibir vetänyt Jokereita kuivana kakkoseen tällä kaudella 6-0. Liian arvokkaita pisteitähän tässä kustaan.
   
 2. Ikuri Jäsen

  Harmi, kun vastustajat osaavat kohottaa.
   
 3. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Aivan asiallisesti tehty yv-maali, tyylipuhdas.
   
 4. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Mäkinen puhuu nyt tuomareista ja niiden vaikutuksesta Jokereiden peliin, tänään se on hänen mukaansa maksanut kaksi osumaa.

  Kohta kolme kautta Jokerit on kärsinyt tästä täysin ala-arvoisesta viheltämisestä, mutta ketään ei kiinnosta puuttua tuohon sisäsiittoiseen ja oksettavaan toimintaan? Minusta olisi kyllä vähintäänkin oikeutettua jossain pelissä tehdä ns. Jaloset ja lopettaa peli täysin kesken. Sakkoa siitä tulee, mutta joku rotihan tohon olis syytä saada. Jättäkään saapumatta otteluihin niin tai koko kausi kesken sen takia? Minusta olis ihan ok.
   
 5. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  3-0, nyt televisio kiinni. Kävelkää himaan, jos ei kiinnosta pelata. Peli jatkuu myös vaikka peli olis 2-0......


  Toisaalta, tää on se kauden kuva ollut. Vuoristorataa ja suurinosa siitä radasta ollaan siellä allon pohjalla. 19 peliä enää + Tsskaa vastaan neljä playoffpeliä. Sitten se on adios.

  EDIT. Huutojäähyjä näköjään lisää. Näitä ei Areenalla nähdä.

  No, ryssät on ryssiä. Maapallon toisiksi saastaisin ja oksettavin kansakunta. Vain partavauvat pääsevät edelle.
   
  Viimeksi muokattu: 23.12.2016 klo 16.42
 6. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokerit on ollut huono hyökkäyspelaamisessa ja kaksinkamppailuissa ja siihen tämä matsi näyttää kaatuvan. Jaaha, ja ansaittu 3-0 Sibirille. Piiskaa tolle joukkueelle pitäis antaa.
   
 7. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Ei jumalavita mitä vislausta.
   
 8. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Samanlaista paskaahan tää on ollut läpi kauden muutamaa suonenvetoa lukuunottamatta. Kädetön tunarijoukko.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nyt on ketjuloton aika.
   
 10. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Pelimiehet olisivat ratkoneet tän matsin tokassa erässä. Jokereiden saldo totuttu nolla maalia ja kaveri kiitti
   
 11. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, PHI
  Kamerapoju on kohtuullisen kujalla, kuten myös Jokereiden maalintekotaito. Täytyy taas kehua Salmisen hyvää peliä.
   
 12. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Aika turhaa sössötystä Mäkiseltä väittää, että peli kaatui halpoihin jäähyihin. Jokainen jäähy täysin vihellettävissä, jopa se Rissasen kevyt 2min, kun kävi kuitenkin painamassa kaverin laitaan vaikka oli jo valmiiksi kyyryasennossa. Tietäähän sen tässä liigassa, että jäähy tulee kun käyt vähän tönäisemässä.

  Hyvät oli ketjumuutokset. Ykkösketju ei saanut mitään järkevää aikaiseksi, kakkosessa sentään oli välillä jotain ideaa, mutta O'Neill meni kolmosessa täysin hukkaan. Kaiken lisäksi tuon Anttilan naama rupeaa entistä enemmän vituttamaan.
   
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oli tuossa paikat ratkaista peli. Jotenkin haluttoman oloista oli varsinkin viimeinen erä. Eikä nuo tuomarit juurikaan auttanut meitä.
   
 14. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  II erässä oli paikat 5vs3 ja 5vs4 kaksi kertaa. Paikoista, jotka Jokerit rakensi, olisi pitänyt 2-3 maalia tehdä. Tuttu kuvio aiemmista otteluista toistui: ei tehty. Se että kotijoukkueelle annetaan tuomareilta hyviä seuraavassa erässä, oli aika odotettua. Ongelma Jokerien osalta on sekä materiaalissa että pelitavassa.