Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Pe 21.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Kulttimörkö, 21.04.2017 klo 18.25.

 1. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #43, Bruins
  Lainaus:
  Kiitti kovasti vuosista kaikkia valmentajia ja muutenkin. Salmio on aika puhelias kaveri, mutta kyllä sen tunteen kuuli puheesta. Uusi aika Mikille, ja kaikkea hyvää Ässiin, hieno nuori mies kyseessä.
   
 2. Konalan Kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ton ikäiselle on paras paikka maailmassa se missä äiti on, mikäli ympäristö ei ole liian pelottava. Nyt ei näyttänyt olevan, kun oli luurit korvilla. Oli vielä pleksin takana turvassa. En ymmärrä, mikä tässä on kummaa. Pikkuisen, kun jättää yksin johonkin, niin se alkaa huutamaan... väkijoukossa se viihtyy... ei se ihmisiä pelkää.