Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Pulju myös. NHL.comin listauksessa Laine on 16. nuorin kenttäpelaaja. Esim. myös Sergachev on nuorempi ja Kuokkanen (4 peliä) myös.
   
 2. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Kuokkasen bongasin, mutta jätin pois listauksessa mainitun 10 ottelun takia. Sen sijaan Puljun ja Sergachevin unohtaminen oli puhdasta huolimattomuutta ja tyhmyyttä, kiitokset täydennyksestä.

  Eli sija olisi kympin kieppeillä todellisuudessa, miksi jäi mietityttämään jos kyseessä olikin jokin vanhempi viesti. Vai olisiko klassisesti joku eurooppalainen katsonut Laineen syntyneen vasta joulukuussa, eikä olisi tajunnut tuon olevan mahdotonta draftin takia. En tiedä.
   
 3. rpeez Jäsen

  No nyt oli tämä CHI peli hyvä Laineelta, paras mitä muistan nähneeni pitkään aikaan. Tämä oli mielestäni sitä mitä Patelta tälle kaudelle olen odottanut.

  Teki hommia kunnolla, sai muutaman kiekon ryöstettyä, hyviä syöttöjä, ampui juuri oikeissa paikoissa, hieno ranneveto maali, edeltäneen lämärin pystytolppaan kilahdus kuului Suomeen saakka.

  Harmi että itse peli päättyi 1-2 tappioon, CHI maalivahti oli huikea ja muutenkin CHI puolusti hyvin. WPG:llä ei käynyt yhtään munkki. Vastaavista peleistä sanoisin että WPG voittaa 2/3.
   
 4. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 5. Hejony Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi
  Hienoa että on saanut nyt taas parin pelin maaliputken päälle, niin pysyy mukavassa tahdissa koko kautta ajatellen, eikä ehdi kasautua mitään isompia apinoita selkään.

  Viime yönä oli tosiaan ainakin koosteen perusteella pitkästä aikaa paremmin esillä ja paljon tekopaikoilla. Pelkästään kolmannessa erässä hurja lämäri tolppaan, identtisestä paikasta aivan upea rannelaukaus yläpeltiin, ja loppukirissä peräkkäin kaksi paikkaa omalta bravuurikaarelta. Harvoin näkee Laineen missaavan tuollaisia mestoja, kuin lopussa hukkasi. Olisi ollut saumoja pitkästä aikaa yhtäkin useampaan osumaan, mutta positiivisia otteita yhtä kaikki.
   
 6. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hyvä peli Patelta ja näyttäisi että hänen rooli on olla varmistavampi hyökkääjä 5vs5. Connor saa melkoisesti vapauksia mutta onnistumiset on tiukassa esim. viime yönä Pate järjesti 3vs1 mutta Connor leipoi niin pitkään että tilanne kuivui.

  Itse kokeilisin jo Armiaa top 6 kentissä, sen hän on ansainnut.
   
 7. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tähän muinaiseen viestiin liittyen; löytyi sattumalta klippi, josta tuo poikkeuksellinen haltuunottotaito tuli aikanaan mieleen eli Juolevin korkea syöttö, jonka Laine ottaa vauhdissa ilmasta haltuun ja jatkaa kohti vastustajan maalia luoden maalitilanteen. Jotenkin tuo suoritus on jäänyt eniten mieleen koko 2016 U20-finaalista.

  Edit: Samasta pelistä suoritus, jossa Laine katkaisee venäläisten purun ilmasta ja tilanne johtaa nopeasti maaliin.
   
 8. batman83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP #44
  Pitäiskö iltapulun painaa juttu, kun pelejä ei ole ja partakin alkaa olla käsitelty:

  Fantasy top 100 forward rankings for 2017-18 | NHL.com

  Laine on fantasy draftissa sijalla 16 hyökkääjistä, nouseva trendi. Kilpakumppani Matthews sijalla 20 ja trendi alas.