Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Patapaitoja maajoukkueissa

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana korkki, 12.11.2004 klo 00.12.

 1. Valmetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Bruins, MuSa, Ässät
  Lainaus:
  Hyvin on Saarela lasten mm-kisoissa vetänyt. Toivottavasti kova intensiteetti ja raivo kantaa myös liigassa loppukauden.
   
 2. Blade80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  En sitä väittänyt,etteikö olisi hyvä asia, harmi vaan että Kapanen ei ymmärrä miten paljon parempi hän olisi tulostaululla, sekä scouttien ym papereissa, jos käyttäisi ketjukavereitaan apuna. Samaa Kapanen teki myös Rantasen ja Hintzin kanssa joiden peli meni asteen eteenpäin kun Kapanen siirtyi kolmoseen.

  Voi toki olla, että Kapasen pelisilmä ei ole näiden Suomen muiden tähtien luokkaa jonka takia enemmän tällästä Hupin tyylistä laput silmillä etenemistä.
   
 3. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tästä samaa mieltä ja malliahan voi katsoa vaikka yhdestä toisesta ketjussa missä kiekko liikkuu hyvään tahtiin. Pointtina oli kuitenkin se, että Kapanen toi tekemisellään säpinää Saarelan vierelle ja kun Saarelan vierelle saa säpinää, se voi tuottaa tehojakin. Yksilötaidon ja liikkeen osalta Kapanen on kuitenkin turnauksen parhaimmistoa.

  Mutta joo, kiekkoa liikkeelle enemmän vaan.
   
 4. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Aloitustilastoja ei ole tarjolla joukkueittain - vain TOP20 lista. Ja sille listalle Saarela ei mahdu. Listalla on kaksi jellonaa: Seb Aho 11. (58.57%) ja Nättinen 12. (58.21%). Huonoin listalle oikeuttava aloitusprossa on Siskan 52.63%
   
 5. Sökö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Onkohan tuossa listassa joku aloitusmäärä mikä pitää olla otettuna, että noteerataan? Kun kokonaismäärä Aleksilla on aika pieni, johtuen laiturin tontista. En nimittäin millään usko, että olisi Saarelalla alle tuon Siskan prosentin...
   
 6. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Hyvin todennäköisesti.
   
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 8. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Arttu Ruotsalainen ja Erik Embrich ovat pelanneet U20 turnauksessa hyvin. Kolmessa ensimäisessä ottelussa Ruotsalainen on ollut Suomen paras ja Embrich toiseksi paras maalintekijä.
  Ruotsalainen 3+1=4
  Embrich 2+1=3
  Juhola 0+0=0
  Lauantaina on vielä yksi peli.
   
 9. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Andy pelasi torstaina nollapelin Serbiaa vastaan Italian voittaessa 8-0. Andy torjui ottelussa 4 kertaa. Luultavasti Andyn ei tarvinnut käydä ottelun jälkeen suihkussa jos ei tullut hiki.
   
 10. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  U20 turnauksen päätösottelussa Suomi voitti Ruotsin 5-1, ja Ässät taas hyvin esillä Ruotsalainen 2+1 ja Embrich 0+2.
  Koko turnauksen saldo(4 ottelua):
  Ruotsalainen 5+2=7
  Embrich 2+3=5
  Juhola 0+0=0

  Koko turnauksen pistepörssissä Ruotsalainen oli 2. ja Embrich 4.
   
 11. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Nuorten Olympialaiset päättyivät Suomen 4. sijaan. Jesperi Kotkaniemi oli joukkueen ehdotonta eliittiä tehden 6 ottelussa tehot 3+4=7.
   
 12. Olkku Jäsen

 13. Myrvold Jäsen

  Suomen U20 kaatoi Tshekin 2-6. Embrich 2+0, Ruotsalainen 0+2 ja Juhola 1+0. Hyvä alku patapaidoilla majussa.
   
 14. Naimunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, HIFK, Chicago Blackhawks
  Niko Ojamäki on tänään kokoonpanossa, mutta Aleksi Saarelan debyyttiä ei olla näkemässä. Miksi?
   
 15. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Toivottavasti Elo kiinnostuu Porin uusista koppitiloista sillä lailla, että Korppi pääsee ujuttamaan sopimustarjousta kulman takaa ;)
   
 16. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Leijona kolmonen aika Patapainotteinen: Ojamäki-Saarela-Elo

  #tulivoimaa
   
 17. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Future Olympic Lions leirillä Ässistä ovat Jouka Juhola, Arttu Ruotsalainen ja Erik Embrich. Leirillä on mukana 97-98 ikäluokista yhteensä 10 hyökkääjää, joten kolmen Ässän saaminen tuohon ryhmään on hyvä saavutus.
   
 18. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Hankintapolitiikka pelaajien kohdalla on onnistunut,
   
 19. Ribals Jäsen

  Uusi alle 20-vuotiaiden jengi julki tänään, mukana Ässistä Embrich ja Ruotsalainen. Hyviä "ryöstöjä" kyllä kumpainenkin.

  Mukana myös ex-Ässä Saarela.
   
 20. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Juhola ei nyt mukana, mutta en kyllä katsonut tarkemmin moniko hyökkääjistä vetää P-Amerikassa. Voi siis olla, että hänkin nousee jossain välissä mukaan.

  Pitsissä siis ilman näitä ketä tuolla mukana.
   
 21. J.Ho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Suomen U20-maajoukkue pelaa parhaillaan perinteisessä National Junior Evaluation Camp -turnauksessa Plymouthissa, Michiganissa.

  Eilen napsahti tilille komea 2-1 jatkoaikavoitto Kanadasta. Arttu Ruotsalainen syötti ensin tasoituksen 3. erässä ja iski sitten itse jatkoaikamaalin.

  Suomi on nyt tehnyt turnauksessa 3 ottelussa 5 maalia, ja Ruotsalaisen saldo on mukavat 1+2. Embrich on toistaiseksi vielä kiikaritehoilla, kuten moni muukin.
   
 22. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  2016 NJEC: Canada vs Finland Highlights - YouTube

  Tuosta vielä peliin koostetta. Paljonkaan ei silti kannata ihastellaan Ruotsalaisen tehoja, niin rumasti joukkueena hävisivät USAn tiimeille.

  (Tuo Kanadan maali on kyllä perus Veiniä...)
   
 23. Myrvold Jäsen

  Erik Embrich valittiin U19 maajoukkueeseen ja Ässätkin tästä uutisoi. Ei kuitenkaan turnauksen kokoonpanossa näy. Kun vain ei olisi loukkaantunut.
   
 24. Myrvold Jäsen

  Kuinkahan käy Ruotsalaisen Artun Nuorten kisojen suhteen? Otteet Liigassa ei kyllä ole viimeaikoina puoltanut valintaa. Toivon toki, että mukana.

  Toki maajoukkueen mukana yleensä onnistunut.
   
 25. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  20 matsia ja 1+0. Paljon enemmän tehoja odotettiin ennen kauden alkua. Silti varmaan mukana koska on juurikin onnistunut maajoukkueessa.