Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Palstalaisten keskinäiset NHL-vedonlyönnit 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 25.06.2017.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Vasta kun @Mängimies tulee kertomaan kuinka Orpik voittaa kisan, olisin huolissani ja no, luovuttaisin.
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  No nyt päästiin asiaan! Voin kokemuksesta sanoa, etten alkuun uskonut tähän kiroukseen ollenkaan, mutta kun se itellekin osui niin pakkohan se on miehen maagisiin Jinksaustaitoihin uskoa.
   
 3. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Pitikin toi oma teksti olla näin: "Orpik tasapisteissä ennen viimeistä ottelua ja sit Mängimies tulee vartti ennen pelin alkua huutelemaan että Orpik voittaa"
   
 4. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Mä en oo vieläkään toipunut Tampan ja Flyersin keskinäisestä kohtaamisesta, jossa Tampan kolmikko tais painaa 12 pinnaa.. Näytti jo hetken että ero on muutaman pisteen, mut sit noi saatanat painoi iha hullut lukemat ja vielä keskinäisessä matsissa jossa omat hepat jäi ihan murusille.
   
 5. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Lainaus:
  Ping @Zohan

  @H.J.Simpson Joukkue

  Scheifele (21+30) - McDavid (31+50) - P. Kane (24+39)
  Josi (10+34) - Karlsson (7+43)

  Gaudreau (20+56) - Bäckström (16+33) - Marchand (29+38)
  Ekblad (13+16) - Doughty (8+36)

  Panarin (21+38) - Zetterberg (9+35) - Mi. Granlund (19+37)
  S. Weber (6+10) - McDonagh (2+24)

  Yht. 236+519=755

  @Zohan Joukkue

  Benn (22+36) - Crosby (22+51) - Tarasenko (26+30)
  Hedman (11+38) - Burns (10+43)

  Tavares (31+36) - Getzlaf (9+40) - Hall (30+44)
  Ekman-Larsson (9+24) - Barrie (9+35)

  Matthews (28+22) - Giroux (23+57) - Eichel (22+31)
  Faulk (7+20) - Theodore (4+15)

  Yht. 263+522=785

  Pientä välipäivitystä, tällä laskennalla olisin ottanut 20p kiinni sitten viime laskun, mutta tuossa on kyllä mahdollisuus virheisiin, kun tässä töiden lomassa teki ilman tarkistuslaskentaa. Olen vähän saanut apuja Matthewsin ja Eichelin loukkaantumisten myötä, mutta kaikki otetaan vastaan! Ei muuten tainnut olla puhetta mahdollisista treideistä. Tuli vaan mieleen kun McDonagh treidattiin Tampaan. Tuossa tällä hetkellä vain Rags ajan pisteet, tosin eipä niitä toki ole Tampan paidassa tullutkaan, kun ei ole pelannut. Lasketaanko tulevat pisteet vai onko tuo lopullinen määrä, sen saat päättää.
   
 6. Zohan Jäsen

 7. Mängimies Jäsen

  Luuserivedossa aletaan olla jännän äärellä. Oma heppani MacKenzie on valitettavasti ollut aivan liian tehokas. Lisäksi joukkueen kapteenilta on anteeksiantamatonta, että pelattuaan viime kaudella kaikki pelit on hän tällä kaudella jäänyt pois useasta pelistä. Todella anteeksiantamatonta. En valitse MacKenzia enää ensi kaudella.

  Mitä kisan voittajaan tulee, niin kyllähän tuo Nordströmille menee. Ruotsalainen ei sohi vahingossakaan kiekkoa sisään tai edes yhtä kädettömien ketjukaverien lavan kautta maaliin. Loukkaantuakaan tuo perkele ei osaa jotain promillen todennäköisyyttä vastaavaa silmävammaa lukuunottamatta ja kuka uskoo, että vastaavia osuu vielä uudestaan tälle kaudelle? Niinpä. Onnea Nordströmille tämän voitosta. @Ferris sinunhan tuo olikin.
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kiitos.

  Pahoittelut one-linerista.
   
 9. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kiitos täältäkin. Tasoissahan tuo veto on tällä hetkellä kun Orpik otti edellisessä pelissä syöttöpisteen
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Ketkäs ne löi vetoa Laineen 50 maalin määrästä?
   
 11. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Taisi olla tarkoituksena, että katsellaan kauden lopussa, monta 20 maalin miestä joukkueesta löytyy. Näin muistelen, että oli puhetta. Voidaan tarkistella, muistaakseni siitä oli puhetta syksyllä.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Yleensä näissä massavedoissa vedon aloittajalla on päätösvalta riitatilanteissa, jos semmoiseksi tämä kehittyy. Jos tarkoituksena oli tuo mitä kirjoitit, sillä selvä.
   
 13. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Minä ja @Mr. Smith
   
 14. Romppanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
  @Linjatuomari n kanssa otimme kauden alussa vedon (panos 30€), mitkä viime kauden pleijarijoukkueista jäävät tällä kaudella runkosarjaan ja päinvastoin. Tässä päivitetty tilanne vedon kulusta, tulokset merkattu niiden joukkueiden kohdalle, joiden toteutuminen on 90%+ tällä hetkellä.

  R1: Tampa Bay IN OIKEIN R
  L2: Dallas IN
  L3: Ottawa OUT OIKEIN L
  R4: Calgary OUT OIKEIN R
  R5: Los Angeles IN
  L6: Toronto OUT VÄÄRIN
  L7: NY Islanders IN VÄÄRIN
  R8: Boston OUT VÄÄRIN
  R9: Philadelphia IN
  L10: San Jose OUT VÄÄRIN
  L11: Winnipeg IN OIKEIN L
  R12: Montreal OUT OIKEIN R
  R13: Nashville OUT VÄÄRIN
  L14: Columbus OUT
  L15: Carolina IN VÄÄRIN
  R16: Florida IN

  Tilanne siis meikäläisen hyväksi 3-2 ja nuo loputkin näyttäisi tällä hetkellä kallistuvan enempivähempi minulle, MUTTA...

  @Lico n kanssa taas kisaillaan pelaajien pistemääristä. Tilanne vahvasti kallellaan punaisten suuntaan, mutta ihan mahdottomia ei kuitenkaan vaadittaisi tilanteen kääntämiseksi kauden viimeisten pelien aikana ja jännitys säilynee loppuun saakka. 22 pistettä riittää voittoon ja sen verran monta pelaajaa on "siinä kinthaala" (Hamilton, Zetterberg, CMD, Josi, Staal, Burns, Stastny), että tiedä vaikka menisi ihan joukkueiden viimeiseen peliin asti ennen kuin pisteen suunta ratkeaa!

  Player Points O/U Romppanen vs. Lico - Google Sheets

  Samanhenkisen kisan otan mieluusti pleijareihinkin, joten jos Lico tai joku muu on tällaisesta kiinnostunut, niin saa laittaa yv:ä.