Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Palautteet ja bugit uudesta palstasta

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Ylläpito, 09.09.2014 klo 10.16.

 1. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikirjasto
  Virheilmoitus:
  Error 503 Service Unavailable
  Service Unavailable

  Guru Meditation:
  XID: 1045073722

  Varnish cache serve

  Jeesuksen pitkä vastaus Trump-ketjuun harakoille.

  EDIT: pienellä bug trackauksella väitän että syy miksi tuo failasi oli tämän postauksen suora linkki tuohon Twiittiin jonka vain liitin valittuani Twitteristä "Kopioi linkki twiittiin". Kun tein siitä linkin ja kirjoitin itse otsikon niin homma meni läpi.


  Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump | sivu 261 | Jatkoajan keskustelupalsta
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017 klo 09.08
 2. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  Virustorjunta (Sophos) blokkaa palstaa korkeariskisenä. High risk website blocked. Access has ben blocked to "ajax.googleapis.com...
  Toki palsta näkyy, mutta ei tuollainen ilmoitus ole mukava, jossa viitataan Mal/FBjack-I riiviöön.
   
 3. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Kyseessä on ilmeisesti Sophoksen bugi. Tuosta osoitteesta ladataan palstalle vain jQuery-kirjasto.

  code.jquery.com Blocked.. Malicious Site Threat (JS/RefC-Gen) - Sophos Endpoint Software - Endpoint Security and Control - Sophos Community

  We're seeing jquery being blocked as Mal/FBJack-I this morning.
   
 4. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Lainaus:
  Missä vaiheessa Tapatalkin käyttöönoton selvitys etenee, vai oletteko jo vastanneet ko. kysymykseen?
   
 5. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kahta en vaihda, Oranssia enkä Jellonaa!
  On se ihme taas. 4 kertaa päivitin muu urheilu palstan, yritin avata NFL ketjua 3 kertaa, ei onnistunut. Tänne pääsin kommentoimaan silti. Yritin avata jo aiemmin mainitsemani "Suomen poliisi kriisissä" ketjun, ei aukea, tänne kirjoitan edelleen. Koitin toista ketjua, aukeaa, yritin samaa uudestaan ja timeout, jotain muuta, aukeaa, samaa timoeout.

  Tehkää nyt jotain! Mua ei kiinnosta teidän statistiikat, mutta ei nyt usean kuukauden väliajalla voi samat ketjut, samalle käyttäjälle takuta tällä tavalla. Jossain mättää servereillä ja pahasti. Heikentää käytettävyyttä melkoisesti, kun ketju joskus aukeaa alle sekuntiin ja seuraavaksi aukeaa 4 timeoutin jälkeen sen kymmenen minuutin päästä, ilman mitään logiikkaa. Mutta kun ketjut on aina ne samat! Missään muualla palstaa ei ongelmaa ole, samaan aikaan voi edelleenkin avata toiseen ikkunaan vaikka kuinka monta ketjua ja kaikki toimii kuin junan vessa ja alle sekassa auki. Mutta kun se poliisi ketju päättää että se ei aukea, niin se ei vaan aukea. Samaan aikaan, sama kone, sama liittymä avaa tämän ja kaikki muut ketjut kuin vettä vain.

  Harmittaa valittaa jo valitetusta asiasta uudempaan kertaan, mutta ei tässä selvästi muu auta, kun edellinen sivuutettiin olankohautuksella.

  PS. Kävin juuri kirjoittamassa Kerhon palstalle Lehtosesta, menin takaisin muuhun urheiluun, siis samalla selaimen ikkunalla, pääsin perille, mutta se NFL ketju ei aukea edelleenkään. Mulla täytyy olla vähän valikoiva selain tai nettiyhteys, kun 99% jatkoajasta toimii, mutta se 1% ei, sillon kun sitä ei nappaa.

  Edit. kokeiltu nyt toisella browserillakin. Mitään ongelmaa ei ole, jos en kirjaudu sisään. Heti kun kirjauduin sisään, niin alkoi takkuaminen.
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2017 klo 21.33
 6. RexHex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Avatessani liitteitä homma toimii ihan ok, mutta kun suljen liitekuvan ruksista, sulkeutuu itse liite, mutta selain jää edelleen ns. liitetilaan ja vaatii refreshin, jotta palsta toimii taas normaalisti. Selaimena Opera.
  Itseasiassa tätä viestiä kirjoittaessani palsta ilmoitti tallentaaneensa viestini ja lähetä vastaus nappi ainoastaan päivitti kyseisen sivun.
   
 7. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Lainaus:
  Sama homma Chromella. Koskee niin rastia kuin "palaa viestiketjuun"-linkkiä. Aika äskettäin tuohon kiinnitin vasta huomiota, niin tuskin on kauaa ollut.
   
 8. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Tämä viestini Sportin osioon lisää Quote-tagia ihan itsekseen.

  Eli kopion sairastupalistan Sportin sivuilta ja laitoin itse quote-tagit lainauksen alkuun ja loppuun, sitten palsta lisää itsekseen alla boldatun osan joka aiheuttaa että se jakaa otsikon ja pelaajien nimet kahteen eri lainaukseen. Vaikka kuinka yritän muokata pois tuon boldatun osan, niin se palaa takaisin itsestään. Mistähän johtuu? Chrome käytössä.

  [QUO*TE="Kansankynttilä, post: 7335723, member: 119898"]Parks, Povo ja Kanki sivussa tänään, lähteenä veikkaus.fi. Mikähän mahtaa olla, kun ei ainakaan seuran puolesta ole ilmotettu saikuista?[/QU*TE]
  Onhan Povo ja Parks sairstupalistalla. Kanki varmaan vain poppareilla.
  [QU*TE=Sportin kotisivut]LOUKKAANTUMISTILANNE VIIKKO 50/2017[/QU*TE][QU*TE=Sportin kotisivut]
  Jesse Rantamäki
  Juho Laitamäki
  Verneri VähäkangaS
  Oskari Manninen
  Michael Parks
  Sam Povorozniouk
  [/QU*TE]
   
 9. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Tuon 7 jälkeen pitäisi olla ] merkki, joten oletan, että palsta "itsestään" korjaa tuota lainausta puuttuvan merkin takia. Kannattaa kokeilla, en mene takuuseen.

  E: No eikä pitäisikään. Oma moka.

  Lainaus:
  Sen sijaan olen käyttänyt aina heittomerkkejä tuossa quotetagissa, ja sillä näyttäisi menevän oikein. Eli [qu*te="Sportin kotisivut"] jne.
   
  Viimeksi muokattu: 13.12.2017 klo 19.53