Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Palautteet ja bugit uudesta palstasta

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Ylläpito, 09.09.2014 klo 10.16.

 1. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Lainaus:
  Missä vaiheessa Tapatalkin käyttöönoton selvitys etenee, vai oletteko jo vastanneet ko. kysymykseen?
   
 2. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, oranssi ja jellona.
  On se ihme taas. 4 kertaa päivitin muu urheilu palstan, yritin avata NFL ketjua 3 kertaa, ei onnistunut. Tänne pääsin kommentoimaan silti. Yritin avata jo aiemmin mainitsemani "Suomen poliisi kriisissä" ketjun, ei aukea, tänne kirjoitan edelleen. Koitin toista ketjua, aukeaa, yritin samaa uudestaan ja timeout, jotain muuta, aukeaa, samaa timoeout.

  Tehkää nyt jotain! Mua ei kiinnosta teidän statistiikat, mutta ei nyt usean kuukauden väliajalla voi samat ketjut, samalle käyttäjälle takuta tällä tavalla. Jossain mättää servereillä ja pahasti. Heikentää käytettävyyttä melkoisesti, kun ketju joskus aukeaa alle sekuntiin ja seuraavaksi aukeaa 4 timeoutin jälkeen sen kymmenen minuutin päästä, ilman mitään logiikkaa. Mutta kun ketjut on aina ne samat! Missään muualla palstaa ei ongelmaa ole, samaan aikaan voi edelleenkin avata toiseen ikkunaan vaikka kuinka monta ketjua ja kaikki toimii kuin junan vessa ja alle sekassa auki. Mutta kun se poliisi ketju päättää että se ei aukea, niin se ei vaan aukea. Samaan aikaan, sama kone, sama liittymä avaa tämän ja kaikki muut ketjut kuin vettä vain.

  Harmittaa valittaa jo valitetusta asiasta uudempaan kertaan, mutta ei tässä selvästi muu auta, kun edellinen sivuutettiin olankohautuksella.

  PS. Kävin juuri kirjoittamassa Kerhon palstalle Lehtosesta, menin takaisin muuhun urheiluun, siis samalla selaimen ikkunalla, pääsin perille, mutta se NFL ketju ei aukea edelleenkään. Mulla täytyy olla vähän valikoiva selain tai nettiyhteys, kun 99% jatkoajasta toimii, mutta se 1% ei, sillon kun sitä ei nappaa.

  Edit. kokeiltu nyt toisella browserillakin. Mitään ongelmaa ei ole, jos en kirjaudu sisään. Heti kun kirjauduin sisään, niin alkoi takkuaminen.
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2017 klo 21.33
 3. RexHex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Avatessani liitteitä homma toimii ihan ok, mutta kun suljen liitekuvan ruksista, sulkeutuu itse liite, mutta selain jää edelleen ns. liitetilaan ja vaatii refreshin, jotta palsta toimii taas normaalisti. Selaimena Opera.
  Itseasiassa tätä viestiä kirjoittaessani palsta ilmoitti tallentaaneensa viestini ja lähetä vastaus nappi ainoastaan päivitti kyseisen sivun.
   
 4. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Lainaus:
  Sama homma Chromella. Koskee niin rastia kuin "palaa viestiketjuun"-linkkiä. Aika äskettäin tuohon kiinnitin vasta huomiota, niin tuskin on kauaa ollut.
   
 5. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Tämä viestini Sportin osioon lisää Quote-tagia ihan itsekseen.

  Eli kopion sairastupalistan Sportin sivuilta ja laitoin itse quote-tagit lainauksen alkuun ja loppuun, sitten palsta lisää itsekseen alla boldatun osan joka aiheuttaa että se jakaa otsikon ja pelaajien nimet kahteen eri lainaukseen. Vaikka kuinka yritän muokata pois tuon boldatun osan, niin se palaa takaisin itsestään. Mistähän johtuu? Chrome käytössä.

  [QUO*TE="Kansankynttilä, post: 7335723, member: 119898"]Parks, Povo ja Kanki sivussa tänään, lähteenä veikkaus.fi. Mikähän mahtaa olla, kun ei ainakaan seuran puolesta ole ilmotettu saikuista?[/QU*TE]
  Onhan Povo ja Parks sairstupalistalla. Kanki varmaan vain poppareilla.
  [QU*TE=Sportin kotisivut]LOUKKAANTUMISTILANNE VIIKKO 50/2017[/QU*TE][QU*TE=Sportin kotisivut]
  Jesse Rantamäki
  Juho Laitamäki
  Verneri VähäkangaS
  Oskari Manninen
  Michael Parks
  Sam Povorozniouk
  [/QU*TE]
   
 6. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Tuon 7 jälkeen pitäisi olla ] merkki, joten oletan, että palsta "itsestään" korjaa tuota lainausta puuttuvan merkin takia. Kannattaa kokeilla, en mene takuuseen.

  E: No eikä pitäisikään. Oma moka.

  Lainaus:
  Sen sijaan olen käyttänyt aina heittomerkkejä tuossa quotetagissa, ja sillä näyttäisi menevän oikein. Eli [qu*te="Sportin kotisivut"] jne.
   
  Viimeksi muokattu: 13.12.2017 klo 19.53
 7. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Marraskuun puolivälissä tuosta raportoin ja bugi tuntui löytyneen, mutta ratkaisu jäi tutkinnan alle. Ylläpidon aika menee ilmeisesti Tapatalkin käyttöönoton selvityksessä, joten odotellaan rauhassa.
   
 8. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  @Ylläpito : Onko tänään ollut jotain erityisiä hankaluuksia palstan kanssa, vai onko kyse vain yksittäistapauksesta? Ainakin minulla on ollut tänään pidempään ongelmia palstan käytössä. Käyttö ollut hyvin takkuista ja hidastelevaa, ja useaan kertaan on tullut ruutuun teksti:

  Error 503 Service Unavailable
  Service Unavailable
  Guru Meditation:
  XID: 682170370
  Varnish cache server

  Äskettäin oli myös vaihe, jolloin en päässyt enää uudestaan koko palstalle, sain vain ilmoituksen "An unexpected database error occurred. Please try again later".

  Nyt taas pääsin ainakin toistaiseksi ns. linjoille. Toivottavasti vika on tilapäinen.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Miksen pysty lähettämään yksityisviestejä?

  Virheilmoitus:
  Error 503 Service Unavailable
  Service Unavailable

  Guru Meditation:
  XID: 687340599

  Varnish cache server
   
 10. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Yritin laittaa yksityisviestiä, mutta tulee ilmoitus, eli sama ilmeisesti kuin yllä.
  Error 503 Service Unavailable
  Service Unavailable

  Guru Meditation:
  XID: 687354339
   
 11. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Tämä kiinnostaisi. Kovasti haluaisin käyttää enemmän puhelimella, mutta automaattisesti tulee mentyä Tapatalkiin kun haluaa lueskella foorumeita eikä sieltä Jatkoaikaa löydy. Olen taas koittanut käyttää selainversiota ja kyllä se ihan ok toimii, mutta valitettavasti ei edelleenkään pääse käytettävyydeltää samalle tasolle kuin se vihattu Tapatalk.
   
 12. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Onko palstalta poistettu ominaisuus "siirry uusimpaan lukemattomaan viestiin"?

  Kaikki kolme vaihtoehtoa (otsikko, sininen palkki vasemmalla, nuoli oikealla) vievät vain kyseisen ketjun viimeisen sivun alkuun.
   
 13. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ihan hyvin toimii Android + Chrome yhdistelmällä
   
 14. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Lainaus:
  Sama yhdistelmä! Ei toimi!
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  En tiedä onko oikea ketju, mutta sen jälkeen kun otteluseuranketjut NHL:n puolella saivat tuon oman osion, on seurannat vähentyneet. Varmasti iso syy on sille, että matseja katsellaan jälkilähetyksenä tai/ja sohvalta muilta laitteilta, jolloin Jatkoaikaan meno saattaa unohtua.

  En vaadi tällä vanhaan palaamista, mutta ihan mielenkiintoista huomata. Viimeisin seurantaketju on viime perjantailta eli tulevana yönä tulee viikko täyteen.
   
 16. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Niin siis pari kierrosta jäi ilman seurantaa. Kai huomioit, että viikonloppuna oli all-starsit ja pelit jatkuivat ti-ke yöllä?
   
 17. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Katoha vaan. Totta. Mä en tota tapahtumaa kattonut, joten unohtu täysin.

  Joka tapauksessa seurannat ovat vähentyneet.
   
 18. Jeesus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Jos palstalle lähetetyssä viestissä on liitteenä kuva, ilmenee bugi:
  1. Klikataan kuva auki painamalla thumbnailia
  2. Painetaan X-kuvaketta oikeasta yläkulmasta
  3. exposeMask -div jää näkyviin, vaikka sen kaiketi tulisi muuttua display:none -tilaan
   
 19. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Pari viikkoa sitten alkanut omituinen ongelma palstalle puhelimella kirjoittaessa. Puhelimena LG G4, selain Chrome. Ongelma liittyy automaattiseen tekstinkorjaukseen (SwiftKey-näppäimistö käytössä). Esimerkki: alan kirjoittaa sanaa "maali". Softa ennustaa sanan oikein jo kirjoitettuani "maa". Valitsen ehdotetun sanan "maali", jolloin lopputulos onkin "maama". Ts. kun valitsen tekstinsyötön ehdottaman sanan, sen alusta lisätään kirjoittamani alun perään puuttuva määrä merkkejä.

  Ongelma ei ole selaimessa tai puhelimessa tai sen ohjelmissa, koska ongelma toistuu vain Jatkoajan keskustelupalstalle kirjoittaessani. Tämä on sääli, koska tänne kirjoitan puhelimella selvästi eniten.
   
 20. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Olen huomannut saman ongelman OnePlussassani, jossa swiftkey & chrome, en vain itse tajunnut että se koskee pelkästään jatkoaikaa mutta niinhän se on ollutkin kun tarkemmin ajattelen.
   
 21. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Joo, itsekin buuttailin puhelinta ja tyhjensin välimuistia yms kunnes tajusin että ongelma koskee vain Jatkoaikaa. Kiusallinen ongelma.
   
 22. heavylutaa18 Jäsen

  Tumma teema mahdollista lisätä tänne foorumille?
   
 23. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Äskettäin palstalle tullessani paukahti puhelimella esiin joku pop-up -tyylinen mainos, joka oli sen verran suuri, ettei se edes mahtunut ruudulle. Eikä sitä voinut sulkea, kun tähän liittyvät painikkeet olivat jossain kuvan ulkopuolella. Sivun uudelleen lataaminen poisti ongelman. Muilla samaa? Vai oliko joku ohimenevä häiriö? Toivottavasti oli, oli meinaan käytettävyyden kannalta aika ikävää...
   
 24. Rankkari Jäsen

  Jatkoajan heikkous on aina ollut se, että jos teet hyvän kirjoituksen, se katoaa hetkessä massaan. Mutta jos teet provosoivan kirjoituksen, joka nippa nappa on sääntöjen mukainen, se jää hetkeksi eloon.
   
 25. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  En tiedä onko oikea ketju, mutta laitetaan tänne. Olitte vaihtaneet Mestis-osiossa joukkueiden järjestystä, ja sinne on jäänyt aivan järkyttäviä valkoisia välejä joukkueiden väliin, eikä tuossa oikein ole mitään logiikkaa enää. Miksi ne piti vaihtaa, miksi noissa pitää olla välejä?