Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Oulun Kärpät 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Kärpät' , aloittajana McTorso, 18.11.2015 klo 18.22.

 1. Kärppäpappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Vähän off topicina: Eilen pelasivat Kiekko-Vantaa ja TuTo Suomen kaikkien aikojen pisimmän jääkiekko-ottelun eli peräti 157.54 minuuttia. Ottelu kesti yli 6 tuntia ja päättyi vähän ennen yhtä yöllä.
  Kärppien ennätys on yli 118 minuuttia kun Pavel Rosa ratkaisi Kärpille ottelun JyP:iä vastaan.
  Itse olin 90-luvun lopulla katsomassa Kärppien ja Hermeksen karsintaottelua joka ratkesi Kärpille ajassa 106.21 ja kello oli siinä 23.15 paikkeilla. Suurta draamaa ovat nämä ylipitkät ottelut joissa on suuri panos. Esimerkkinä eilinen Ilveksen ja Tapparan yli 100 minuuttinen jännitysnäytelmä.
   
 2. Lemponen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kyllähän nämä jääkiekon playoffsien 20 minuutin jatkoerät viidellä viittä vastaan äkkikuolemaan saakka ovat aivan huikea tapa ratkoa pelejä. Ainoa oikea tapa. JE-sankarit muistetaan aina. Viime yönä ovat Tapparan kannattajat nostaneet eräänkin maljan Blake Parlettille. Ja tänään tämä hieno systeemi saa jatkoa Tampereella ja Jyväskylässä: game seven, klassikkojen klassikko.
   
 3. Kärppäpappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Olihan tuo eilinen maratonpeli myös sellainen että alkoi maaliskuussa ja päättyi huhtikuussa:)) Eikä ole aprillipila.

  Norjassahan tehtiin hiljattain jääkiekkohistorian pisin peli joka ratkesi vasta ajassa 217.14 minuuttia!!!
  Kyllä on ollut käsittämättömän pitkä peli.
   
 4. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Voidaanko olla puhumatta Game Seveneistä, oikein sydäntä raastaa kun niitä ei SATTUNEESTA SYYSTÄ tarvinnut tänä keväänä meidän jengin pelailla. Itkuhymiö.
   
 5. Lemponen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Katsoin eilen Ruudulta Kalpan ja Jypin välistä ekaa välieräpeliä. Kalpa on aika lailla modernisoinut Pekka Virran kauden 2015-2016 kiekkokontorollipelaamisen. Puolustuspään pakki-pakki -syöttöjen sijaan Kalpa lähtee tällä kaudella suoraviivaisemmin ja nopeammin ylöspäin. Uskon, että tuon pelitapamodernisoinnin takana on Sami Kapanen. Sami Kapanen on tuonut Pekka Virran kiekkokontrollipelaamiseen uuden, huomattavasti nopeamman variaation. Tuo on jotain sellaista, jota toivoin Kärpiltä viime kesänä omissa salaisissa päiväunissani. Että Kai Suikkanen toisi onnistuneesti Mannerin/Marjamäen kiekkokontrollipelaamiseen tarvittavan pystysuunnan jääkiekon vivahteen. Tuo mikä onnistui Kalpassa, toivoin onnistuvan myös Kärpissä. Turha toivo, melkein kaikki meni perseelleen kesästä alkaen. Loppukaudesta parhaimmillaan Kärpät pelasi varmasti sitä miltei samanlaista lätkää kuin Virran ja Kapasen Kalpa on pelannut koko kauden. Noin jos Kärpät olisi treenannut ja pelannut kesästä alkaen, olisi tilanne tälläkin hetkellä Kärpissä eri kuin nyt. Toisaalta, ei ainoastaan pelitapa mennyt kesästä alkaen perseelleen, vaan myös hankinnat ja joukkueen rakentaminen. Siinä missä Kalpassa olivat muutokset edellisen kauden rosteriin suhteellisen pieniä ja joukkue täynnä kepeäjalkaisia ja taitavia pelaajia, olivat Kärpissä pelaajamuutokset suuria (joukkueesta hävisi maalintekovoimaa) ja joukkue hitaampi kuin pitkään, pitkään aikaan. Katsokaapa ihmiset huvikseen nyt pleijareissa Kalpan pelaamista - ei tuo "ideana" ole hirveän kaukana siitä, mitä Kärpissä on parhaimmillaankin tehty. Eihän tuo uusi asia ole, mitä Kalpassa on tehty tällä kaudella. "Uutinen" (onhan tämä ollut minulla jo pitkään mielessä, mutta nyt vasta puin tämän sanoiksi) ennemminkin (ainakin minulle) on se, että noinhan se olisi pitänyt Kärpissäkin viime kesänä toteuttaa. Ei Kärppien olisi esimerkkiä tai mallia kaukaa hakea.
   
  Viimeksi muokattu: 06.04.2017 klo 10.18
 6. tuulis2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Katselin myös eilisen Kalpa- Jyp pelin ja muutamia huomioita Kalpan pelistä:
  - luistelunopeus parempaa kuin Jypillä
  - pakit toi kiekkoja ylös
  - nopeat avaukset- ei pakki-pakki syöttelyä maalin takana
  - Keränen ja Myttynen taklasi ja ehti joka paikkaan
  - viihdyttävää peliä, ei taklauksia "puun takaa" ala´hifk
  Toivottavasti hyvä peli jatkuu perjantaina pienemmässä kaukalossa.
   
 7. karfan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun kärpät
  Mielenkiinnolla seurannu Kalpan (ja Ilveksen) pelaamista ja se mikä miellyttäny kovasti on tuo hyvä liike läpi jengin. Ihan sama löytyykö käsiä kun löytyy liikkeen tuoma hyöty.

  Eli se mihin kärppien peli on parhaimmillaan perustunut on sitkeä asenne ja loistava liike niinku nimikin jo velvoittaa. Siksikin Mannerin näkemykset kiekosta ja hankinnat kalpasta ajatuksena miellyttää. Eli, että hankitaan pelitapaa tukevia pelaajia.
   
 8. kop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tervakiekko, Oulun Kärpät
  Kalpan peli on nautinnollista katsoa. Pelin viihdyttävyydessä on ollut hurja ero jo kun vertaa Kalpa-JYP- ja Tappara-HIFK -sarjoja. Siinä missä Tapara-HIFK -muistuttaa kävelyä ja shakkia, niin Kalpa-JYP -sarjassa kiekko ja ukot liikkuu kokoajan ja viivelähtöjä ei näe nimeksikään. Toivosin vilpittömasti, että Kalpa voittaisi mestaruuden, sillä se saattaisi kehittää ja uudistaa koko liigan peliä.
   
 9. Kärpät saanu Stiiknafuulia yrityspalkinnon, olisivat voineet antaa myös vientipalkinnon sen verran lähti pelaajia muualle☺
   
 10. Poropaimen Jäsen

  Lainaus:
  Toisaalta ei niitä olisi voinut kovin korkein arvosanoin arvostella muutenkaan, koska esim. 7-8 arvosanan pelaaja olisi jo varsin tärkeä joukkueelle. Sitten taas joku 5 tai huonompi olisi jo epäreilua kun otetaan vähäinen kokemus ja roolitus huomioon.