Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Otteluseuranta (Mestis 2016–2017)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Moderaattorit, 20.01.2017 klo 18.09.

 1. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hienoa nähdä Tanus ratkaisemassa mestaruus.

  Onnea Savonlinna!
   
 2. Wiksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onnittelut SaPKolle! Meni mestaruus kyllä ansaitusti oikealle joukkueelle!
   
 3. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  SaPKo Liigaan!
   
 4. thnninen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
  Nätisti hanskaan lyömällä tehty maali eikä ollut dumareilla munaa hylätä. No, paras voitti mutta paska tuomio silti.
   
 5. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  Maalierokin 42-13. Toki se on sama voittaako play off ottelun 1-0, 7-6 tai 7-0.
   
 6. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Finaali sarjassa oli selkein ero viimeistelyssä, niin tänäänkin. KVantaan olis pitänyt pystyä naulaamaan ainakin tuo 2.peli niillä ylivoimilla ja tänäänkin oli riittävästi paikkoja. SaPKo:lle kunnia todella hyvästä maalineduspelistä ja myös maalivahti oli sarjan paras.
  Ihan kysymyksenä, minkä takia SaPKo peluri ei lentänyt suihkuun siitä viikatteesta käsille? Huitominen, josta aiheutuu loukkaantuminen, on käsittääkseni 5 min jäähyn paikka, varsinkin kun tuota ei voi vahingoksi sanoa.
   
 7. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Lainaus:
  Höpöhöpö, olisi liimannut sen kiekon heti ekalla kertaa, niin ei tarvitsisi selitellä. Oli Vantaallakin paikat, mutta tuo voittomaalihan oli sellainen, että tekee kumpi enemmän tahtoo.
  Meillä Hakalissa tärähtää nyt sauna päälle!
   
 8. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Onnea kovalla perinneseuralle! Aivan loistavaa!
   
 9. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Onnittelut SaPKolle ja kaikille savonlinnalaisille kamuille Mestiksen Mestaruudesta!

  12 voittoa putkeen kevään tärkeimmissä peleissä ja vain kaksi päästettyä maalia finaalisarjassa ei jätä jossittelulle yhtään tilaa.

  Saitte mitä ansaitsitte!