Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Otteluseuranta (Mestis 2016–2017)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Moderaattorit, 20.01.2017 klo 18.09.

 1. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hienoa nähdä Tanus ratkaisemassa mestaruus.

  Onnea Savonlinna!
   
 2. Wiksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onnittelut SaPKolle! Meni mestaruus kyllä ansaitusti oikealle joukkueelle!
   
 3. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  SaPKo Liigaan!
   
 4. thnninen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
  Nätisti hanskaan lyömällä tehty maali eikä ollut dumareilla munaa hylätä. No, paras voitti mutta paska tuomio silti.
   
 5. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  Maalierokin 42-13. Toki se on sama voittaako play off ottelun 1-0, 7-6 tai 7-0.
   
 6. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Finaali sarjassa oli selkein ero viimeistelyssä, niin tänäänkin. KVantaan olis pitänyt pystyä naulaamaan ainakin tuo 2.peli niillä ylivoimilla ja tänäänkin oli riittävästi paikkoja. SaPKo:lle kunnia todella hyvästä maalineduspelistä ja myös maalivahti oli sarjan paras.
  Ihan kysymyksenä, minkä takia SaPKo peluri ei lentänyt suihkuun siitä viikatteesta käsille? Huitominen, josta aiheutuu loukkaantuminen, on käsittääkseni 5 min jäähyn paikka, varsinkin kun tuota ei voi vahingoksi sanoa.
   
 7. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Lainaus:
  Höpöhöpö, olisi liimannut sen kiekon heti ekalla kertaa, niin ei tarvitsisi selitellä. Oli Vantaallakin paikat, mutta tuo voittomaalihan oli sellainen, että tekee kumpi enemmän tahtoo.
  Meillä Hakalissa tärähtää nyt sauna päälle!
   
 8. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Onnea kovalla perinneseuralle! Aivan loistavaa!
   
 9. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Onnittelut SaPKolle ja kaikille savonlinnalaisille kamuille Mestiksen Mestaruudesta!

  12 voittoa putkeen kevään tärkeimmissä peleissä ja vain kaksi päästettyä maalia finaalisarjassa ei jätä jossittelulle yhtään tilaa.

  Saitte mitä ansaitsitte!