Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Otteluseuranta 5.–6.1.2017 (8. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2017, Montreal ja Toronto' , aloittajana Petros, 06.01.2017 klo 03.06.

 1. Raid76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ÄSSÄT V-M Savinainen, Ruudut ja Ässien sylkykupit
  Ihan oikein meni. USA oli pelirohkeampi kolmannessa ja jatkoilla.
   
 2. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Juu, onnea USA:lle. Kanadan puolella olin, mutta kun rankuille meni, niin aika sama sen jälkeen mulle kumpi vie. Oishan fiilis hallissa tosin komeampi, jos Kanada olisi voittanut.
   
 3. Raid76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ÄSSÄT V-M Savinainen, Ruudut ja Ässien sylkykupit
  Lainaus:
  Veikkaan että kaatui.
   
 4. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Hah hah! Vahingonilo on yleensä säälittävää, mutta ei vaan voi muutakaan juuri nyt : )

  "Hockey is our game" - Yeah right sanoo jenkit.

  Olihan muuten kesyjä rankkareita. Nuorilla pojilla kipsasi aika lailla.
   
 5. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Kanadan joukkueeseen jatkossa muutama neukku ratkomaan rankkarikisat. Ei olisi uskonut miten kädetöntä touhua. Niin kyllä voittajiltakin.
   
 6. Mont-Blanc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Buccaneers, Mets
  Harmi että toinen joukkueista tämän joutui häviämään. USA:n puolella olin, mutta niin huikea ja tiukka ottelu oli, että olisi Kanadakin tästä jotain muuta kuin hopean ansainnut.
   
 7. Luotain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Rankkuskaban aluksi olin kanukkien puolella, koska nikkariveskari antoi urheilullisen tsemppiläpyn vastakkaisluistelussa ja jenkkimokke ei. Sitten alkoi voimakkaasti vituttaa yleisön brasilialaistyylinen vislaaminen, vitun sammakot.
   
 8. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Lainaus:
  Oikein veikattu.
   
 9. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Fyysiset rajat tulee vastaan. VMP, rankut tv- kuvioiden takia ainoastaan. Tietenkin pudotuspeleissä pakko ampua rankut ennen finaalia, mutta ei todellakaan enää finaalissa. Jos se nyt kerran pariin kymmeneen vuoteen venyy kuuteen erään, niin mitä sitten? Legendaksi sellaiset pelit vaan muodostuu.
   
 10. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Kyllä jääkiekko on vaan parhaimmillaan jotain aivan käsittämättömän kaunista katseltavaa. Vaikkei edes omaa minkäänlaisia tunnesiteitä pelaaviin joukkueisiin, kuten nyt finaalissa.

  Koskettavaa. Ja ehdottomasti oli nyt parhaat joukkueet finaalissa vastakkain, tekee hyvää koko lajille tuollainen spektaakkeli.

  Hyvin hörähteli muuten vielä finaalin jälkeen se ärsyttävän näköinen rillipää-kääpiökommentaattori, että "vaikea kuvitella Suomen joukkuetta tuohon vauhtiin mukaan" ja sai kerrankin myös minut hymyilemään jorinoillaan, sillä ajattelin koko finaalin (ja myös semifinaaleiden) ajan ihan samaa. Onhan noiden top 4-maiden luisteluvauhti vaan ihan eri planeetalta. Ei oltais pärjätty tänä vuonna, vaikka valmentajana olis ollu itse Viktor Tihonov.
   
 11. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Lainaus:
  Salmisen Rikuako tarkoitat?
   
 12. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, ManU, Vaasan Sport, TPS
  Lainaus:
  Ensimmäinen viesti, mitä tuolla tuli vastaan oli se, että kuinka USA:n voitto ei ollut "a real win" ja oli ansaitsematon. On se uskomatonta.
   
 13. Snagari Jäsen

  USA:lle kolme kertaa enemmän jäähyjä kuin kanukeille. Nyt meni Kurikassakin mämmit väärään kurkkuun, kuka olisi arvannut.

  Paras joukkue voitti, Kanada hävisi finaalin, olen tyytyväinen.
   
 14. Hyman Roth Jäsen

  Onnea USA. Hieno juttu, että ylimieliset elviskanukit lopulta hävisivät omassa kotimaassaan.