Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Otteluseuranta 30.–31.12.2016 (5. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2017, Montreal ja Toronto' , aloittajana Knap, 31.12.2016 klo 00.10.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  True iskee heti Tanskan johtoon 1-0
   
 2. Kapu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Mistä tuon Tanskan pelin näkee?
   
 3. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Lainaus:
  Onhockey.tv
   
 4. Tach Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tanska 2-0 johtoon
   
 5. fourtyone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Minnesota Wild
  Tanska 2-0 johtoon!
   
 6. P3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens
  Tanska 2-0!! Still alive?
   
 7. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Go aasialainen pimu ja Tanska! Ostan huomenna Tuborgia, jos hoidatte tämän,
   
 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Tanska on ihan hullu kiekkomaa. Voi tulla vaikeeta Venäjälle puolivälierissä Tanskaa vastaan, kuten viime vuonnakin tuli.

  2-0!!
   
 9. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Aikamoista turnausta pelaavat tosiaan juutit. Toki pelikin on vasta alussa, mutta josko nyt kuitenkin...
   
 10. Kapu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kiitos. Hyvä Tanska!
   
 11. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Suomen eka kuolemanpeli! Hyvin alkanut!
   
 12. Mängimies Jäsen

  Tanskahan petraa peli peliltä. Suomea vastaan saivat ekaan erään 3 kutia maalia kohti ja nyt jo neljä kutia Sveitsin maalia kohti, vaikka erää on vielä puolet pelaamatta. Samalla pitää olla hieman huolissaan Tanskan laukaisutehokkuudesta, sillä nyt se on pudonnut jo 50 prosenttiin.
   
 13. turo-urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK, Happee
  Nyt jos Tanska hoitaa ja antaa mahdollisuuden, niin on parempi, ettei TukkaJukka ja Rauli joukkoineen pasko housuun huomenna. Vaikka tuskin siitä tulisi kauheasti sanomista, jos karsintasarja kutsuu
   
 14. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Tilastoista päätellen Sveitsi on tekemässä suomet ja maalivahti Joren van Pottelberghe de von Ausfern-schplenden-schiltter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-trasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kürstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwurstle-gerspurten-mit-zweimache-luber-hundsfut-gumberaber-schönendanker-kalbsfleisch-mittler-raucher von Hautkopft of Ulm tekemässä veinit.
   
 15. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Käy säliksi veiniä. Nyt jo joku yleinen vitsi. Kannattais lähteä jenkkeihin ja pysyä kaukana leijonista - ei tule kiitosta.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Muuten meni oikein, mutta poikahan on Zugista eikä Ulmista.

  Joren van Pottelberghe de von Ausfern-schplenden-schiltter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-trasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kürstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwurstle-gerspurten-mit-zweimache-luber-hundsfut-gumberaber-schönendanker-kalbsfleisch-mittler-raucher von Hautkopft of Zug
   
 17. JP900 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  3-0 ja Tanskahan on aivan liekeissä. Todella kaunista peliä!
   
 18. Kapu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Jumalauta 3-0!
   
 19. Tach Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tanska ylivoimalla 3-0
   
 20. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Pitkä on nimi. Varmaan hyvä veska jo siksi, kun peliaita peittää koko puolustuspäädyn.
   
 21. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Huhhuh! Pojat nauttii eikä veä turha kireesti, paineita kun ei ole.
   
 22. adolf Jäsen

  Kaikista paikoistaan Tanska laittaa kiekkoa pussiin. Kyllä tekee nyt juutit isoa palvelusta Suomelle.
   
 23. tommp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Philadelphia Flyers, Jokerit
  5vs3 Sveitsille, taistele Tanska!
   
 24. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ja nyt jo viisi laukausta (ja kolme maalia).
   
 25. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Lainaus:
  Hitto. Tässä juuri tsättäilen Joren van Pottelberghe de von Ausfern-schplenden-schiltter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-trasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kürstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwurstle-gerspurten-mit-zweimache-luber-hundsfut-gumberaber-schönendanker-kalbsfleisch-mittler-raucher von Hautkopft of Zug serkun, hyvän ystäväni, Dieter van Pottelberghe de von Ausfern-schplenden-schiltter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-trasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kürstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwurstle-gerspurten-mit-zweimache-luber-hundsfut-gumberaber-schönendanker-kalbsfleisch-mittler-raucher von Hautkopft of Zugin kanssa ja se taitaa olla jo niin kännissä, että muisti serkkunsa Joren van Pottelberghe de von Ausfern-schplenden-schiltter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-trasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kürstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwurstle-gerspurten-mit-zweimache-luber-hundsfut-gumberaber-schönendanker-kalbsfleisch-mittler-raucher von Hautkopft of Zug nimen väärin.

  Ja jo 3-0 Tanskalle!
  Joutuuko Joren van Pottelberghe de von Ausfern-schplenden-schiltter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-trasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kürstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwurstle-gerspurten-mit-zweimache-luber-hundsfut-gumberaber-schönendanker-kalbsfleisch-mittler-raucher von Hautkopft of Zug pian penkille?