Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Otteluseuranta 28.–29.12.2016 (3. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2017, Montreal ja Toronto' , aloittajana red.machine, 28.12.2016 klo 23.55.

 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Päivän matsit:

  00:00 Ruotsi - Sveitsi
  02:30 Slovakia - USA
   
 2. Salming Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Vegas Golden Knights
  Nylander jakaa laidasta slottiin ja Joel Eriksson Ek painaa aivan ylähyllylle terävän rannelaukauksen. Vahva alku ruotsalaisilta, Sveitsi ei ole saanut mitään aikaan ensimmäiseen viiteen minuuttiin, toki nyt Hischier hankki jäähyn Ahlille ja Sveitsi ylivoimalle.

  E: Siegenthaler painaa viivasta saman tien tasoituksen. Hieman helposti meni melkein keskeltä maalia sisään tuo laukaus.

  E2: Lias Anderssonin ketju painaa rintamahyökkäyksestä Ruotsin takaisin johtoon. Terävä veto oikeaan yläkulmaan Anderssonilta Grundströmin syötöstä. Hyvä haltuunotto myös Anderssonilta ennen laukausta.

  E3: Andersson painaa ylivoimalla slotista ristikkoon, melkein illan toinen maali ensi kesän varaustilaisuuden ykköskierroksen varaukselle.
   
  Viimeksi muokattu: 29.12.2016 klo 00.32
 3. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Siegenthalerin laukauksen, vai pitäisikö puhua tuuppaisusta, on täytynyt mennä helposti Ruotsin molarille. Puolustaja kun on tunnettu siitä, ettei osaa laukoa, vaikka muuten hyvä pelaaja onkin.
   
 4. Salming Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Vegas Golden Knights
  Sveitsi hyödyntää jälleen ylivoimansa. Hischier lätyttää siivestä syvyyteen maalin kulmalle Thürkaufille, joka punnertaa välittömästi maalille ja painaa kiekon Sandströmistä läpi.
   
 5. Mängimies Jäsen

  Ja taas Sveitsille ylivoimaa. Hischier tekemään taikojaan.
   
 6. Jonisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis blues
  Voisiko joku ystävällinen laittaa yv:llä puhelimessa toimivan streamin Ruotsin peliin?
   
 7. Salming Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Vegas Golden Knights
  Nylander jakaa maalin eteen ja Eriksson Ek paukuttaa läheltä rimaan. Sitä ennen Kylington purjehti laidasta maalille, mutta rystyuitto kilpistyi suoraan Van Pottelberghen syliin. Tasatilanteesta 2-2 jatketaan kolmannessa erässä.
   
 8. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Saisikohan Slovakia tänään enemmän kuin 6 laukausta kohti vastustajan (USA:n) maalia? Ei tule nopeasti mieleen, milloin joku joukkue on jäänyt yhtä pieneen kutimäärään 60 minuutin aikana. Viime yönä Slovakialla siis vain 6 vetoa Kanadaa vastaan.
   
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Kova lämäri Carlssonilta suoraan aloituksesta ja Ruotsille 4-2. Hyvin se Sveitsi kestiki
   
 10. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Jenkit siirtyneet näköjään 1-0-johtoon. Harmi kun ei löydy toimivaa striimiä mistään - ei edes Redditistä.
   
 11. Salming Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Vegas Golden Knights
  Laczynski pääsi yrittämään kahdesti rystyltä reboundiin. Ensimmäinen yritys kilpistyi vielä Tomekin patjoihin, mutta jälkimmäinen upposi lopulta niukasti maaliviivan paremmalle puolelle.
   
 12. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  White iski vastahyökkäyksestä jenkit hetki sitten 2-0-johtoon.
   
 13. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Fehervary kaventaa!! Patakylta hieno syöttö.
   
 14. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Thompson veivaa maalin edestä 3-1.
   
 15. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  McAvoy 4-1.