Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Otteluseuranta 17.–18.4.2017

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana red.machine, 18.04.2017 klo 02.14.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Fiala ratkasee sarjan.
   
 2. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Fiala ratkaisee nashvilleen voiton
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Se ois sit sarja katkolla Smashvillessä... Uskomatonta.
   
 4. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  FIALA!!! NASULIA!!!!
   
 5. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  BOOOM! WAKEY WAKEY!
   
 6. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  PERRY!!!! WAU!
   
 7. Woofer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Barca, Anaheim Ducks
  ANKKA!!! BOOOM!!!!!!!!
   
 8. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
  Pakin perseestä sisään? :D
   
 9. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Olipa melkonen peli. Jäähyt 5-0 calgaryn hyväksi ja lisäks yks nahistelukakkonen molemmille tiimeille. Calgary alkoi varomaan liikaa johtoasemassa ja tämä on lopputulos