Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki nummenkallio huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 4 ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 7§:n perusteella.

Olympialaiset 2018, Pyeongchang

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana JJ#36, 18.02.2014 klo 14.13.

 1. Isäntä Jäsen

  Ja Suomessakin näkyvät ilmaiseksi ainoastaan Suomen ottelut sekä välierät, pronssiottelu ja finaali. Discoveryn myötä olisi kyllä Euroopan osalta jäänyt markkina-arvo mielestäni aiempaa huomattavasti pienemmäksi.
   
 2. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, L.A. Kings, Frölunda, Real Madrid
  Vielä on toivoa, jotta parhaista parhaat kohtaavat Koreassa. Itse olen koko ajan pitänyt takarajana juuri Heinäkuuta, jolloin viimeksi ilmoitettiin päätös Sotshiin lähdöstä. Piristi kummasti sateista iltaa. Linkissä pisti silmään mm. Crosbyn tyytymättömyys nykyistä päätöstä kohtaan. Itse olen luullut, että hän ei tähän asiaan kantaa juurikaan ota. Toivottavasti maailman parhaan sana saa herrat vielä muuttamaan päätöstänsä.
  Venäläislähde: NHL:llä vaihtoehtoinen sarjaohjelma, jossa on olympiatauko - Jääkiekko - Jääkiekko - Sport - MTV.fi
   
 3. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
 4. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Kysytäänpä täältä, kun edelleen näkee otsikoita Ovechkinin "loikkaamisesta" Olympialaisiin kesken kauden.

  Jos NHL pysyy linjassaan, että NHL-pelaajat eivät osallistu Olympialaisiin, onko Ovechikinilla edes mahdollista pukea maajoukkuepaita päälle, vaikka kuinka ilmestyisi kisoihin paikalle? Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikö edustusoikeuteen vaadita IIHF:n siunaus? Ja IIHF taas tunnetusti kunnioittaa NHL:n päätöstä, eikä käsittääkseni anna pelilupaa NHL-pelaajille. Vai olenko ymmärtänyt jotain täysin väärin?
   
 5. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tämän kun luki, niin tuli melkein tippa linssiin. Niin kauniisti ja suurella sydämellä Vlasic puhui.

  Ja samanaikaisesti tuli jotenkin todella surullinen olo, kun tajusin etten ole kuullut yhdenkään nuoremman sukupolven suomalaiskiekkoilijan suusta yhtä isänmaallista ja Suurta Jääkiekkosydäntä ilmentävää puhetta koskaan, missään yhteydessä. Jo ajatuskin moisesta tuntuisi tällä hetkellä oudolta. Viimeisimmät samaan sävyyn puhuneet suomalaiskiekkoilijat ovat Selänne sukupolvitovereineen (Timonen ja Numminen nyt ensimmäisenä tulee mieleen).

  Ei ihme, että Suomen maajoukkueella on ollut hieman vaikeaa viime aikoina. Jos tunne ja joukkuehenki puuttuu, niin se näkyy vääjäämättä myös aneemisina suorituksina kentällä. Individualismilla ei jääkiekossa pitkälle pötkitä.

  Patriotismi olisi saatava uuteen nousuun Suomessa, muuten ei näin piskuinen kansakunta pärjää missään.
   
 6. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Osaisiko joku asiaan paremmin perehtynyt sanoa, keitä nämä kahdensuunnan sopparin AHL-pelaajat sitten mahdollisesti olisivat?
   
 7. Valapatto Jäsen

  Lainaus:
  No en tiedä. Tuollainen yltiöisänmaallinen paasaus nyt on aika amerikkaa, eikä oikein istu suomalaiseen kansanluonteeseen.

  Yleisessä tiedossa on, että suomalaiset NHL-pelaajat haluaisivat pelata olympialaisissa ja kyllä se mulle ainakin on riittävä "todiste" isänmaallisuudesta.
   
 8. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Onko siis sinun mielestäsi esim. Selänteen, Timosen ja Nummisen puheissa ollut jotain sellaista, joka "ei oikein istu" suomalaiseen kansanluonteeseen?

  Ettet vaan sattuisi itse kuulumaan juuri tuohon nuorempaan ikäpolveen, jolle isänmaa ja kansallismielisyys ei enää merkitse yhtään mitään? Tai ei nyt leimata koko sukupolvea, sillä onhan siellä näitä esimerkillisiä leeviselänteitä, jotka reilusti esittelevät isoja Leijonakorujaan julkisuudessa, tietäen hyvin kuinka täällä Suvakkilandiassa moisiin suhtaudutaan.

  Kyllä Suomessa on ainakin ennen "paasattu" paljonkin isänmaan ja suomalaisuuden puolesta ja kun sellainen henki on näkynyt myös jääkiekkojoukkeissa, niin onhan sitä ollut hienoa seurata. Menestystäkin on kivasti tullut, vaikka paperilla sitä ei kukaan ole koskaan odottanutkaan. Itse väitän suurimmaksi syyksi menestymiseen heikommalla yksilömateriaalilla joukkuehengen ylivertaisuuden.
   
 9. Valapatto Jäsen

  Lainaus:
  Asia kunnossa.
   
 10. eläin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK,
  Eikös tossa King of The Junglen artikkelissä mainita että vain "tavalliset" AHL pelaajat saa osallistua, ja ne joilla on kaksisuuntaiset sopparit on "prohibited", eli ne pelaajat EIVÄT saa osallistua. Eli esim Suomea tämä uusi sääntö/käänne ei auta käytännössä yhtään.
   
 11. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, L.A. Kings, Frölunda, Real Madrid
 12. Mängimies Jäsen

  Miten se nyt oli, saako AHL:ssa pelaavat kahden suunnan NHL-sopimuksella olevat pelata Olympialaisissa vai eivät? Kahdenlaista tietoa olen lukenut.
   
 13. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Hei palstaveljet! Jostain luin, että Kanadalla olisi jo nyt pieni roster laadittuna pelaajista, jotka mahdollisesti euroopasta olisivat lisättynä tuohon listaan. Osaamattomana ja kenties laiskana en tuota löytänyt. Olenkohan ymmärtänyt väärin vai osaako joku vahvistaa harhaluuloni?
   
 14. Lauriman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Leijonat, EC Red Bull Salzburg
  Lainaus:
  Yritin etsiskellä Hockey Canada-sivustolta ja löysin Kanadan rosterit elokuussa pelattaviin Sochi Open ja Nikolai Pushkov turnauksiin. Näissä turnauksissa Kanada kohtaa KHL_joukkueita. Kanadan rosterit koostuvat euroopassa pelaavista pelureista ja nimilistat ovat melkoisen samanlaisia miltä kuvittelisi olympialaisiin matkaavan joukkueen näyttävän.

  Rosters

  Rosters

  Toivottavasti näistä on jotain iloa. Mitään varsinaista olympiakandidaattien listaa ei vastaan tullut.

  Btw. Kun tuota Miesten maajoukkueen alkukauden aikataulua katsoo niin huomaa miten Kanada nyt tosiaan panostaa olympialaisiin kokeilemalla europelaajia euroturnauksissa. Kanadahan osallistuu sekä Karjalaturnaukseen että Venäjän turnaukseen. Yhdysvallat taasen loistaa poissaolollaan. Mikä lie heidän suunnitelmansa. Selvää on että Yhdysvallatkin joutuu käyttämään paljon europelaajiaan joukueen kasaamisessa.
   
  Viimeksi muokattu: 26.07.2017 klo 12.45
 15. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lul. Jokerit Helskinki pelaa Kanadaa vastaan 14. elokuuta Pietarissa.