Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Oletko myöhästynyt Jatkoajan vuoksi?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana dude, 24.01.2004 klo 09.16.

?

Oletko myöhästynyt Jatkoajan vuoksi?

 1. Kyllä olen.

  33 ääntä
  40,2%
 2. En, mutta paniikki on tullut.

  26 ääntä
  31,7%
 3. En tietenkään.

  23 ääntä
  28,0%
 1. dude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Haukat
  Niin rakkaat palstalaiset.. Onko Jatkoaika aiheuttanut teille niin pahoja addiktioita, että olette myöhästyneet jostain? Joutuneet juoksemaan, että ehditte lentokoneeseen? Onko teidän taloudessanne tuttu lause: "Joo.. Oota hetki, mä tuun. Pitää vaan lukee tää Predatorin viesti!"?

  Itsehän olen hiljakkoin kahtena peräkkäisenä aamuna (to&pe) tajunnut 10min ennen bussin lähtöä, että suihkussa on käymättä ja aamupala syömättä. Kiire ja juoksumatka siitä on tullut.
   
 2. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  En ole myöhästynyt, mutta pirun tiukalla oli viimeksi eilen aamulla että ehdin ajoissa töihin. Sama on tapahtunut melkein joka kerta kun aamulla herään hiukan turhan aikaisin ja ajattelen että "käväisen pikaisesti Jatkoajassakin".
   
 3. Teacup Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Heh, itse täytyy myöntää, että muutaman kerran olen myöhässä hipsinyt luennoille vaikkei alunperin todellakaan ollut tarkoitus ja syynä nimenomaan Jatkoaika. Se "ihan vaan nopea vilkaisu" sai ajantajun unohtumaan, uppouduin johonkin ketjuun ja...
   
 4. Paitselo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
  Lainaus:
  Ai nyt se on sitten minun syyni? Älä mulle ala.

  Noh, mennäkseni asiaan niin kyllähän tämä satti aiheuttaa tuota myöhästelyäkin. Pahin virhe on juuri tuo ajatusmalli "mä vähän vilkaisen". Yllättäen se vilkaisu tuottaa kamalan urputuksen tarpeen ja huomaakin sitten istuneensa näppäriä takoen puoli tuntia putkeen. Näinhän tässä taas kävi kun tämänkin topicin bongasin.
   
 5. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Koneella jumittaminen lasketaan kaiketi myöhästymiseksi jos/kun olisi pitänyt tehdä jotain muuta mutta huomaa istuvansa palstan ääressä liian pitkään. Tietysti on makuasia voiko esimerkiksi omasta nukkumaanmenosta myöhästyä, mutta vastaan kuitenkin myönteisesti.
   
 6. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  En ole ainakaan merkitsevästi, mutta aiotun polkupyörän sijaan olen joitakin kertoja mennyt autolla töihin kun aamukahvittelu on venähtänyt.
   
 7. Silkkeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Useaan otteeseen, joskin välillisesti. Siis liian myöhäisen selailun takia olen nukkunut pommiin. Nytkin pitäisi reilun viiden tunnin päästä olla pystyssä, mutta vielä pitää kyllä pari ketjua vilkaista.
   
 8. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Miten ihmeessä tälläinen tuhansia vuosia vanha ketju voi olla pinnalla.

  Mutta tottahan tuo on. Välillä voi esimerkiksi linja-autosta myöhästyä, kun pitää selailla palstaa. Ihan vain paikallisliikenteestä, ei kai kaukomatkoilta kukaan sentään jääkiekon takia myöhästy.

  Nukkuminen on tietenkin se toinen asia, mutta jos tässä pari ketjua vielä kahlaisi.
   
 9. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Spurs, Red Wings
  Varmaan pariinkin otteeseen, selkeimpänä muistissa on kolmannen lapsen synnytys minkä ponnistusvaiheen meinasin missata kun näppäilin viestiä palstalle (JYP-Ässät 01.04.2013).
   
 10. sinikettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Olen joskus tullut hieman normaalia myöhemmin jatkoajasta johtuen. Tyttöystäväkin tykkäsi tästä.

  Hih hih.
   
 11. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Tätähän sattuu päivittäin, kun vähän käy vilkasemassa ja jo on keskustelun tiimellyksessä.
   
 12. adolf Jäsen

  Aika monestikin on ainakin lähellä käynyt varmasti. Tätäkään ongelmaa ei olisi jos en olisi niin usein oikeassa...
   
 13. KiVi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Somevastaava Tinni
  Valmistumisesta olen myöhästynyt pari vuotta.
   
 14. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Aikoinaan tai miksei vieläkin oli tarjolla softia millä pystyi katkaisemaan verkkoyhteyden ja lukita muitakin toimintoja tietokoneesta. Siihen pystyi laittamaan aikarajan tai sitten käynnistää koneen uudelleen. Ideahan oli juuri se, että kai sitä voi tunnin vielä Wordia nakutella, kun ei jaksaisi käynnistää uudelleenkaan.

  Nykyään tietenkin pitäisi sulkea useita laitteita.
   
 15. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Olen myöhästynyt töistä. Siksi avaankin Jatkoajan vasta töissä.