Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Niklas Appelgren

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Zeta03, 13.04.2017 klo 08.09.

 1. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Niklas Appelgren Ässiin 1+1v sopparilla, joten ketjua pystyyn. Hyvä Mestiskausi takana (49o ja 46p joista 26 maalia) sekä pleijareissa yli piste-per-peli. Hyvät raamit hyökkääjälle 188cm/89kg. Liigakokemusta ei paljoa (2 ottelua) ole mutta sitähän on nyt hyvä hakea lisää. Automaattista pelipaikkaa ei vielä kannata sovitella mutta kilpailun kautta on mahdollisuus mihin vain kuten kaikilla Ässäpelaajilla
   
 2. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Selkeästi on nyt hakusessa isompikokoisia jannuja rosteriin (kuten Salmio). Hyvä haku, joka voi yllättää!
   
 3. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  On Ässille elintärkeää että he katsovat myös näitä Mestiksestä ja muista alasarjoista ponnistavia pelaajia. Appelgren vaikuttaa paperilla juuri sellaiselta jätkältä joka voi hyvinkin vetää nappikauden. Jos kerran pelityyli on sellainen, että tykkää käyttää kroppaa, ajaa röyhkeästi maalille ja on todistetusti laittanut lötöä pussiin hyvillä tehoilla, niin just tuollaista pelaajaa sieltä kannatti hakeakin. Peliäkään mieheltä näkemättä annan Korpille pointsit kotiin tästäkin hankinnasta! Näyttöhaluja löytyy varmasti, joten Appelgren antaa varmasti useita ilon hetkiä Patasydämille!
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Appelgrenista muistan mestisajoilta että oli ainainen tuleva lupaus Kouvolasta (päätyen pelaamaan Suomi-Sarjaan) ja oikeastaan ihmettelin kun nimi tällä kaudella alkoi esiintyä mestisraporteissa ja vielä enemmän kun sai itselleen sopimuksen liigarinkiin. Todellinen late bloomer kyseessä mutta näyttäähän viime kausi onnistuneen Hermeksessä todella hyvin. Mielenkiintoista nähdä jatkuuko vire Liigassakin.
   
 5. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Peliäkään kaverilta näkemättä vaikuttaa hyvältä haulta. Korpisalon mukaan: "Hänen vahvuutensa on maalinedustapelaaminen ja hän menee maalille hanakasti."

  Mestiksessä 40 ottelua tehoin 26+20 =46 antaa ymmärtää, että kiekollisen pelaamiseen on kykyjä. Raamejakin löytyy ja onkin mielenkiintoista nähdä miten mies syksyllä pysyy liigavauhdissa mukana. Jos fysiikka riittää, pärjää varmasti siinä missä Jaatinen tai Kiilholmakin. Minimissään halpa mies tuomaan leveyttä, mutta ominaisuuksia ilmeisesti on enempäänkin. Raamit, pisteet ja maalille hakeutuminen tuovat mieleen Suorannan.
   
 6. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja muut
  Kuulostaa hyvältä hankinnalta. Aloittanee kautensa 3-4 ketjusta.
  Appelgren-Varttinen kaksikko voisi toimia hyvinkin ensi kaudella.
  Tekee sellaset 20 pistettä ensikaudella
   
 7. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Tämä kaveri tosiaan lienee tällainen uuden ajan samimutanen, toki sillä erolla, että Appegrenin maalintekopotentiaali saattaa olla merkittävästi kovempaa luokkaa. Mielenkiintoinen hankinta ja lähes pelkästään positiivisessa mielessä.. hiukan pitkään meni ennen kuin sai kunnollisen mahdollisuuden liigassa, mutta yhtä kaikki odotusarvo on positiivinen. Katsellaan.. harjoituskaudella on paikka näyttää, aloittaako sitten lähtökohtaisesti kolmosessa vai nelosessa, sinne Salmion ja Lambergin kanssa menee pelitilasta taistelemaan
   
 8. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠
  Erityisesti ilahduttaa luonnehdinta, että ajaa hanakasti maalille. Siihen, kun lisätään, että maalintekopotentiaalia löytyy, niin voi hyvin tehdä niitä "räkämaaleja" maalinedustalta. Low risk - high reward varmasti. En usko, että Aho yrittää miestä pitkään väärässä roolissa peluuttaa ja, jos otteet ei riitä, seuraavaa yrittää tilalle.
   
 9. heisenberg196 Jäsen

  Toivottavasti lyö läpi heti ensimmäisellä liigakaudella ja selkeästi pitkäjänteinen ja määrätietoinen työ kantaa hedelmää.
  Väitän, että suurin haaste liigassa on luistelu ja liike. Luistelu on edelleen todella kulmikasta, mutta toivottavasti on saanut vauhtia lisää.
  Röyhkeä ja suhteellisen taitava. Jos on entistä suoraviivaisempi nykyään, niin istuu Ahon pelikirjaan. Oma peli-identiteetti on selvästi löytynyt.
   
 10. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Jyrkit
  Lainaus:
  Mimmoinen veto laitetaan tuosta pistemäärästä?
   
 11. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Todennäköisempää on, että on jouluna takaisin Mestiksessä.
  Silti ilman muuta kannattava kokeilu, sillä eihän tuolle voi maksaa kuin pähkinöitä.
   
 12. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En lyö vetoa, mutta olisi mielenkiintoista tietää Appelgrenin ominaisuuksista enemmän.
   
 13. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Miestä huhuiltiin tuossa taannoin Kouvolaan takaisin ja silloin kirjoitin:

  Lainaus:
  Kuten sanottua, niin mitään tehoilijaa en osaa Appelgrenista odottaa, mutta todennäköisesti pystyy liigapaikan lunastamaan kokonaisvaltaisella pelaamisella ja maalilla siellä, toisella täällä. Ei ole mikään erityisen fyysinen tai hae taklauksia, mutta vaikea horjuttaa kiekosta. Joku 20 pistettä lienee liian korkea tavoite, mutta mieluummin nyt Appelgren kuin totaaliturhake Huhtanen, jos näiden välillä pitäisi valita.
   
 14. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja muut
  Lainaus:
  Ei minkäänlaista. Minä en harrasta vedonlyöntihommia, enkä edes lottoa.
   
 15. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olen kiinnittänyt huomion samaan. Vihdoin jatkuu myös meillä kulmavääntö.

  Viime kaudella jäätiin isompia joukkueita vastaan lähinnä makaamaan ja huutelemaan tiukemman tuomarilinjan perään. Mutta kyllä se nyt vaan niin on, että tämä on fysiikkapeli, jossa Kalpan tapaiset taitavat luistelevat ryhmät ovat lähinnä tähdenlentoja. JYP kahvasi välieräsarjassa vähemmän taitavalla materiaalilla pienemmässä kaukalossa aivan tasoissa.