Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Nick Bailen – ylivoiman ykköspakki

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Borre, 06.09.2013 klo 22.33.

 1. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ja näitä alkaa varmasti tulla jatkuvasti lisää, kun IIHF juuri alkukesästä laski uudessa kotimaassa tarvittavien pelikausien määrän tuohon kahteen.
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2014 klo 22.06
 2. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 3. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Enpä muistanutkaan, että Bailen pelasi viime kaudella kolme peliä USAn paidassa. Eikös uuden säännön mukaan edustusoikeus tule siinä tapauksessa vasta neljän kyseisessä maassa pelatun kauden jälkeen? Eli vielä -17 Bailen ei saisi edustaa V-Venäjää?
   
 4. hcp27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  Lainaus:
  Ei ja joo. Öljysheikit saa houkuteltua maihinsa pelaajia joilla ei ole maajoukkueelleen mitään käytännön hyötyä. Qatar ei tule ikinä menemään kisoihin karsintojen kautta ainoastaan isäntämaana ja sama koskee muitakin näitä "ostetaan" pelaajia maita.

  Nämä pelaajat mitä ne pystyy ostaa ei ole saanut pelata edes junioreissa edellisen maansa maajoukkueessa joten ei ole todellakaan mistään hyvistä pelaajista kyse. Jalkapallossa sääntö menee siis näin:

  Tapaus Medo:
  Pelasi Sierra Leonen nuorisomaajoukkueissa ennen kun sai Suomen passin, ei oikeutta edustaa ikinä Suomea millään tasolla.

  Carl Jenkinson:
  Pelasi Suomen poikamaajoukkueissa ja omisti kaksi passia syntymästään, Suomen ja Englannin. Valitsi Englannin maajoukkueen miesten peleihin. Ensimmäinen virallinen aikuisten maaottelu ratkaisee tässä tapauksessa tilanteen.

  Tapaus Eremenko jr:
  Syntyi Neuvostoliitossa, muutti Suomeen ollessaan seitsemän, sai passin siis vasta 2003. Mutta sai sen ennen kuin yhtään ottelua oli pelattu minkään maajoukkueen paidassa oli siis käytännössä samassa tilanteessa kuin Carl Jenkinson. Valitsi välittömästi Suomen.

  Mutta jääkiekossa ns.kääpiömaiden taso nousee välittömästi tuollaisten hankintojen avulla. Kaikki nyt tietää että Bailenilä ole tänä päivänä mitään mahkua päästä Jenkkien rosteriin mutta samalla tietävät kuinka tajuttoman hyvä jätkä toi on kun katsotaan esm.Euroopassa pelaavia jenkkipakkeja niin onhan tommonen heti vahvistus sinne Valko-Venäjälle.
   
 5. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Tietysti vähän kyseenalaista lähteä huoraamaan diktatuuriin vain siksi, että saa pelata maaotteluita, mutta jokainen tavallaan.
   
 6. Emil Assarsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ska, Florida
  Näköjään tullu lähdöt Dinamo Minskistä, tuleeko takaisin Tapparaan?
   
 7. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tuskin.
  Ei taida olla tarvetta tällä hetkellä ylivoimapakille, kun kokoonpanossa on Rantakari ja Kemiläinen.
   
 8. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Näyttää elite prospectsin mukaan olevan loukkaantuneena? Olisi aivan huippuvahvistus, mutta vaikea nähdä, että ei menisi kovempiin liigoihin kuin Liiga tai pysyisi KHL:ssä. Ja tosiaan rightin hyökkäävä pakki on Tapparassa tällä hetkellä se, mitä oikeastaan vähiten tarvitaan. Silti, kyllä Bailen otettaisiin ilomielin vastaan.
   
 9. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Loukkaantunut ja eiköhän Minsk päästänyt siksi menemään koska oiskohan kausi ohi. Pääsee potemaan kotiin. Yleensä purku tulee kysymykseen kun ei enää kaudelle saa takaisin.
   
 10. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Kotiiin? Eikös se ole nykyään valko- venäläinen...
   
 11. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Bailen palasi kaukaloon 6. joulukuuta, joten ei ole kyse loukkaantumisesta, vaan taloudellisista syistä eli ei vaan ole varaa maksaa palkkaa, kertoo Minskin pamppu: Павел Бурба прокомментировал расторжение контракта с Ником Бэйленом
   
 12. Emil Assarsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ska, Florida
  Växjö nappas, ei tullut liigaan.
   
 13. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Mistä Växjö repii massit noihin pelaajiin? Leino,Palola,Kiiskinen,Bailen, Murphy..