Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


NHL Legacy Edition

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana julkki, 07.11.2015 klo 19.12.

 1. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ducks
  Lainaus:
  Ei todellakaan kannata hankkia. Itse vielä reilu kk sitten pelasin ja 86ovr pelaajat olivat 15-30k hinnoissa. 87-88ovr about 60-120k. Sitten 89-90ovr ja arvokkaammat kaverit tähtitieteellisissä hinnoissa. Pelin ainoa posi on että voit saada kovan aloituspaketin. Toki et niitä myydä voi. Itse olen samasta avauspaketista saanut 90ovr ja 88ovr pelaajan sekä 85 kavereita. On myös tippunnut 2x88ovr peluria, 87ovr kaveri ja 2x86 jätkää samasta avauksesta. Eli jotain hyvää, mutta pääasiassa hirveää paskaa.

  Siksi päädyin itse nelosen ja nhl17 hankintaan.
   
 2. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Mulla on siellä joku vajaa miljoona coinssia, mikäli pelin hankkii @lake79 ni voidaan tehdä treidi tuohon legacyyn vs ps4 nhl 17 coinssikaupat :) Tai miksei @ZayWest jos kiinnostaa coinsseja ottaa jengin kasaukseen
   
 3. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Ei ole mitään PS4 änäreitä täällä @Noutolokku

  @ZayWest eli mikään ei ole muuttunut siitä kun peli julkaistiin. Pysyttelen NHL15-pelissä PS3-puolella sen vähän mitä se enää kiinnostaa.
   
 4. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Pelaakohan tätä enää kukaan. Olisi Datsyuk, Karlsson, Giroux, Tarasenko, ym. vailla hyvää kotia.