Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki nummenkallio huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 4 ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 7§:n perusteella.

NHL-lähetykset netissä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Daespoo, 10.10.2006 klo 22.36.

 1. Jimisola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Freedom on ja NHL.tv paketin sain hankittua, mutta nyt pelin katsominen ei onnistu kun iPadissa pitäisi ilmeisesti katsoa NHL Appin kautta mitä en saa ladattua appstoresta kun storen kotimaa väärä. Neuvoja?
   
 2. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  No milk eli sillä ei onnistu koska sovellus lukee iPadin gps sijaintia. Jos sen laittaa pois niin sovellus ei toimi. Tiedä sitten onnistuuko wifi iPadilla.
   
 3. Orman Mollis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins Suosikkipelaajat:Neely & Lucic
  Lainaus:
  Androidilla voi gps-sijainnin pistää eri puolille maailmaa ainakin useilla eri sovelluksilla (mm. Location Spoofer) jolloin nuo blackoutit pystyy esim. tuon sijainnin suhteen käytännössä kiertämään. IOS puolelta en tiedä kyllä yhtään onko vastaavia sovelluksia tarjolla.

  Tämä ei tuohon Appstoreen liity vaan enemmän siihen kun NHL sovelluksen on ladannut.
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2017 klo 17.06
 4. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ios vaatii tuohon jailbreakin koska ympäristö on suojattu niin hyvin. Harva lähtee sitä tekemään pelkästään tuon takia, helpommalla pääsee kun ottaa streamin jostain.
   
 5. Orman Mollis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins Suosikkipelaajat:Neely & Lucic
  Lainaus:
  Niin vähän epäilinkin, Androidin puolella on tosiaan yllättävänkin yksinkertaista. Tai siis ohjeet löytyy helposti vaikka ei mikään kovin velho olisikaan.
   
 6. Kolzig Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #37 Olie Kolzig, Penguins, Jets
  Androidin puolella nhl app pystyy onneksi lataamaan jos vaan tekee tilin mikä on eri maassa. Suomitilillä ei voi geoblockpelleilyn takia ladata, mutta esim espanjalaisella tilillä voi ja puhelimessahan voi olla monta tiliä yhtä aikaa. Itse app toki ei toimi ilman vpn:ää. En tiedä voiko itunesiin tehdä eri maahan tiliä helposti ja en myöskään tiedä saako iLaitteisiin monta tiliä yhtä aikaa kirjauduttua.

  Viaplaytä ei ole tullut sitten elokuun käytettyä, tilaisin ehkä jos siellä saisi suoraan kirjauduttua nhl.tv palveluun suoraan ilman viaplayn omaan palveluun menoa. Viime kaudella se oli hienoa kun Viaplayn ongelmien takia sopivat nhl:n kanssa että Viaplayn tilaajat saavat nhl.tv tunnukset ja oikeudet, se oli mahtava juttu. Silloin tilasin melkein koko kauden ajan. Tällä kaudella tuota mahdollisuutta ei tietääkseni enää ole ollut?
   
 7. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, San Jose Sharks
  Loistavaa settiä kyllä tuo Viasatin #NHLaamiainen (ainakin viasatsport.fi ja Facebookissa nähtävissä). Mäkisen jutut nyt välillä aiheuttaa tyypilliseen tapaan naamapalmu-reaktion, mutta etenkin nämä suomalaisten NHL-legendojen visiitit on ollut todella mielenkiintoista kuultavaa ja hyvin vedettyä juttua. Se jakso tuli katsottua jossa oli vieraana Tikkanen, ja tänään sitten Kurri. Kyllä tätä katsellessa ja kuunnellessa kelpaa aamukahvinsa juoda.

  Lainaus:
  Joo, livenä näkyy ja eiköhän tykkääminen piisaa.
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2017 klo 09.34
 8. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, L.A. Kings, Frölunda, Real Madrid
  Lainaus:
  Näkyykö vain suorana Facebookissa? Riittääkö, jos on tykännyt vain sivusta?
   
 9. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma, Chelsea, Leksand
  Onko kenelläkään hyvää streamia tiedossa? Viimeksi katsomani pätki ihan hirveästi koko ajan.
   
 10. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Laittakaa yksityisviestillä striimejä mistä näkee ensi yön pelin. Ja myös sellainen striimi kelpaa, jota voi katsoa PS4:llä.
   
 11. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät ja Sievin Sisu!
  Lainaus:
  Jos sait streemin, voisitko laittaa mullekkin. Tai joku muukin voisi laittaa, hirveä hinku olisi nähdä tulevan yön koitos!
   
 12. Pakki#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Roki, Detroit Red Wings, ManU, Real Madrid
  Ens yön peliin jos kunnon streamia niin saa laittaa yv :)

  Koko kevään ollut viaplay, mutta katkes alkukuusta eikä muutaman pelin takia raaskis 30€ maksaa vaikka nyt periaatteesa sen arvosta onkin :|
   
 13. Höylis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo