Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

NHL ja palkkakatto

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 20.06.2011 klo 14.07.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Juu olihan siinä niitä Hasekin lopetuksia useampia. Lopetti ja sit taas alkoi tekemään paluuta. Kahdesta Hasekin paluusta Detroit ei kuitenkaan hyötynyt juuri mitään. Se oli lopulta CuJo joka veti molemmat pleijarit 2003 ja 2004. Lisäksi sitten 2008 torjuntatyylinsä uudistanut ja vakuuttavan kauden vetänyt Osgood hoiti hommat aina Stanley Cupiin asti, syrjäyttäen Dominaattorin. Myös 2007 pleijareista, kun Aneheimille pudottiin, jäi jonkinlaiset muistot Hasekin bustaamisesta ratkaisevissa matseissa, pakiston loukkaantumisten lisäksi. Hyvät playoff-statsit ukko silloin kuitenkin kokonaisuudessaan vielä veti.
   
 2. PVainio3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, TPS
  Lupulin puolueettomaan lääkärintarkastukseen liittyvät huhut saivat minut pohtimaan, että mitä tapahtuu jos joukkue ylittää palkkakaton? Yritin googletella tähän vastausta ja keskustelupalstaltakin selailla mutta missään ei ollut mitään varmaa tietoa. Änärissähän palkkakatto on niin sanotusti tiukka, toisin kuin vaikka koriksessa missä on käytössä jonkilainen "luxury tax penalty" jos katon ylittää. Onko jollain siis tietoa mitä tapahtuu jos änärissä tämän tiukan palkkakaton ylittää?
   
 3. AlppiKalkkuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers
  Lainaus:
  Wikipedia sanoo näin: "Teams found to have violated the cap face fines of up to $5 million, cancellation of contracts, forfeiture of draft picks, deduction of points and/or forfeiture of game(s) determined to have been affected by the violation of the cap."

  https://en.wikipedia.org/wiki/Salary_cap#National_Hockey_League

  Eli ihan tuntuvia sankioita.
   
 4. PVainio3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, TPS
  No tuotahan minä selailinkin, muttei osunut silmään. Ei kannattaisi aamusta tällaisia tarkkuutta vaativia ponnisteluja suorittaa. Kiitos AlppiKalkkunalle.
   
 5. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  Mutta mulla on sellaine kasitys etta palkkakaton ylitys ei onnistu. Jos esim. seuralla on palkkakatossa $1 miljoona vapaana ja hankkia pelaajan jonka palkka olisi $2 miljoonaa niin liiga ei hyvaksy moista kauppaa tai jos sairaslistalta (LTIR) olisi joku palaamassa ja palkkakatossa ei ole tilaa, niin pelaaja ei paase pelaamaan.
  Luulisin etta nama ns. salary cap violations ovat sellaisia etta osa palkasta yritetaan maksaa jollain muulla keinoin kuin pelaajapalkalla, esim. sponsorin osakkeilla jne.
  Kesa-aikaan palkkakattoa saa ylittaa jonkin verran mutta sitten kun sarja alkaa pitaa pistaa pelaajia sairaslomalla, tehda kauppoja jne.

  JOL
   
 6. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Mitä tapahtuu, jos LTIR-pelaaja onkin jo terve, mutta seura juurikaan ei haluaisi häntä riveihinsä, koska saa enemmän sillä, että siellä onkin häntä korvaavat pelaajat listalla? Ei kai joukkue voi LTIR-listalla tervettä pelaajaa pitää vain sen takia, ettei siitä ole hyötyä joukkueelle. Siitä tämä kysymyskin taisi osaltaan lähteä.