Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

NHL Global Series

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 06.03.2018.

 1. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä käsittääkseni Helsingissä on joitain anniskeluravintoloita, jotka myyvät viinaa myöhään yöhön. Ja Kampin linja-autoasemalta näyttäisi ainakin ensi yönä lähtevän bussi Tampereelle yhdeltä ja vartin yli kolme. Yöbussiin olisin luultavasti itse yrittänyt ostaa lippuja netistä neljännen ja viidennen jatkoajan välisellä tauolla, jos Suomi-Ranska tai Suomi-Puola olisi koriskisoissa vähän venähtänyt.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2018 klo 17.08
 2. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Populuksessa voi istua aamun asti ja odotella seuraavaa Tampereen junaa.
   
 3. neks0n Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, HIFK, Juventus
  Lainaus:
  Sosiaali- ja terveysministeriö kirjoittaa seuraavanlaisesti: "Alkoholijuomien anniskeluaika päättyy jatkossakin klo 01.30, mutta anniskelua saa jatkaa aluehallintovirastolle tehdyn ilmoituksen jälkeen enintään klo 04.00:ään." Lisäksi "Ravintolaa ei tarvitse enää sulkea anniskelun päätyttyä, mutta anniskellut alkoholijuomat on nautittava tunnin kuluessa anniskeluajan päättymisestä."

  Eiköhän niitä baareja jo ole jossa saa hengailla hieman pidempää kuin aikaisemmin, ja lisäksi saa nautiskella sen viimeisen jalluperryn klo 5 mennessä. Sinne siis roikkumaan ja odottamaan Pendolinoa takaisin manseen.
   
 4. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Onko kellään haisua, kuinka nopeasti paikat menivät käytännössä eilen? Tai no, kolme hajapaikkaa bongasin itse joskus puoliltapäivin, mutta aamulla huusi tyhjyytäänkin välillä koko systeemi.
   
 5. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Ihan muutamassa minuutissa veikkaan.
   
 6. Väkkärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Kalpa
  Lainaus:
  Ite olin kolmella eri laitteella hakemassa lippuja. Noin 9:06 oli enään hajapaikkoja ainaki perjantaille. Myöhemmin maanantaina sain kaksi vierekkäistä alakatsomo päätyyn torstain peliin ja viime yönä vielä satumaisella tuurilla perjantaille kaksi vierekkäistä yläkatsomoon pitkälle sivulle.
   
 7. Pravda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Vahvistumeili näyttää, että olen ostanut kaksi lippua 16 minuuttia yli yhdeksän.... varmaan 3-4 minuuttia voi vähentää siihen hetkeen, kun ne sain... liput perjantaille.
   
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  9.02 oli meikäläisen lipuissa printtausaika. Kun siis tuli koettua tämä ihme, että sain useita vierekkäisiä.
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2018 klo 22.57
 9. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Peli loppuu aika tarkalleen klo 23, vaikka menisi pilkuille. Ja vikat junat lähtee 23:20 ja 23:45, jos nyt perjantain aikataulut ovat myös marraskuussa samoja.
   
 10. böse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Aika vähän tullut lippuja kyttäiltyä mihinkään tapahtumiin aikaisemmin, niin en oikein tiedä onko mitään mahdollisuutta, että niitä enää vapautuisi myyntiin?
   
 11. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Jos jengi on valinnut laskun maksutavaksi, mutta jättääkin sen maksamatta, niin luulisi että nuo paikat tulee uudelleen myyntiin. Niissä on 2 viikkoa maksuaikaa.
   
 12. jeani Jäsen

  Kummalta puolelta pitkiä sivuja kaukaloa kavennetaan? Vai molemmilta symmetrisesti?
   
 13. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Eiköhän se kavennus tapahdu päätypaloja poistamalla, varmaan pakko poistaa molemmista päistä samanverran pituutta. Saattas muuten näyttää tyhmältä.
   
 14. Fat Jesus Jäsen

  Lainaus:
  Edellisellä kerralla kavennettiin vain ”toisesta laidasta” eli kaukalo ei ollut keskellä areenaa.
  En nyt kuvia löytänyt mutta silloin oli kuvia kun huvittavasti reunapaikat 2 metriä kaukalosta olivat.

  Edit. https://www.gettyimages.fi/event/an...hes-kevyn-adams-teppo-and-picture-id129464613

  Kuvan perusteella aitioiden puoli siirtyy.