NHL Eastside Hockey Manager

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Riz, 08.12.2004 klo 12.47.

 1. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Olen Jokereitakin muistaakseni siirrellyt Ruotsin sarjoihin joskus. Ei siinä pitäisi olla ongelmaa. Voin illalla(yöllä) koittaa katsoa.

  Mitä editoria olet käyttänyt?
   
 2. kretski683 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit SM-liigassa
  Pregame Editor 2007-versiolle. Tosiaan kun muuttaa joukkueen nimeksi Helsingin Jokerit, niin logo sun muu sälä seuraa perässä.
   
 3. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Kannattaa käyttää EHM editor 0.1.7. Sieltä vain valitset Clubs->Clubs->Jokerit ja sieltä vaihdat Leaguen ja detailed divisionin kohdalta Mestis liigaksi. Sama homma sitten Akatemian kanssa. Pitäisi tuolla toimia.
   
 4. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Meni kone ja sitä myötä EHM-tallennukset uusiksi, joten mistäs sitä löytäisikään mahd. uudet rosterit EHM:ään? Ikinä muista tuota paikkaa kun on vanhan koneen muistissa...

  Kiitos.
   
 5. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Jos haluat avoimen liigan niin edelliseltä sivulta löytyy linkki. Sitä en tiedä onko enää pelaajapäivityksiä tullut sen jälkeen.
   
 6. Zigismund Jäsen

  Tulipas pitkästä aikaa pelattua peliä ja yllätykseksi huomasin, että siellähän pääsisi manageroimaan vähän pienimpiä liigoja? Siellähän on valittavana kaiken maailman Viron, Puolan, Latvian ja esimerkiksi Liettuan liigaa, jenkkien yliopistosarjoja, euroopan junnuliigoja ym. Onko joku näitä kokeillut?
   
 7. Senhus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara ja Florida Panthers
  Onko kellään tietoa miten tuo editor toimii? Itsellä ongelmana on kun teen joitain muokkauksia ja yritän pelata niiden kanssa kaikkien pelaajien nimet yms muuttuvat samalla vääriksi (ei oikeat nimet) mikä voisi auttaa asiaan?
   
 8. Mahtiankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Anaheim Ducks
  Olisipa mielenkiintoista, jos jossain vaiheessa päivityksen myötä olisi mahdollisuus aloittaa Vegas Golden Knightsilla pelaaminen niin, että pelin saisi käynnistymään ajankohdasta ennen laajennusdraftia. En kyllä tiedä, onko mahdollista toteuttaa edes, mutta ajatus tällaisesta houkuttelisi kovasti. Olisi mukava lähteä rakentamaan joukkuetta käytännössä tyhjästä, itse muiden joukkueiden ylijäämälaarista pelaajat valiten.
   
 9. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Mitä editoria käytät ja mitä rosteri päivitystä editoit? Vähän hassulta kuulostaa. Ja millaisia editointeja teet?
   
 10. Starbuck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Negapetterit
  Kellään hajua miten sais ton "oikean" otteluiden simuloinnin vaihdettua tekstisimuloinniksi? Olen pelannut nyt about 45 tuntia Kärpillä ja jotenkin olis halua alottaa kokonaan uus setti jollain änäri/kohelo-joukkueella, mutta aina kun painan "continue" pelipäivänä se lyö siihen jonkun vtun 2D-simuloinnin ja jokaiseen peliin pitää tuhlata se 5 minuuttia...

  Haluaisin yksinkertaisesti vaan sellaisen systeemin, että kun painan "continue" se simuloi kaikki pelipäivän ottelut jossain 10 sekunissa ja sillä sipuli. Sen jälkeen voi sitten katsoa boxscoresta kuka teki mitäkin omassa pelissä. Tämä on siis tällä hetkellä käytössä tässä Kärpät-setissä ja siksi sitä olenkin jaksanut pelata aika pitkään, uuden alottaminen on nyt vaan todella haastavaa tämän takia.

  Asetuksia olen koittanut selata, mutta kun ei löydy niin ei löydy... Tietäjiä?
   
 11. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Loreen, Weng, Johnson-Thompson
  Lainaus:
  GM optionsista pitää laittaa "coach games yourself" pois.
   
 12. Starbuck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Negapetterit
  Lainaus:
  Kiitos paljon! Meinas jo turpa mennä jumiin.
   
 13. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Kaudessa 2007-2008 mennään noilla 98-99 rostereilla. Kannuja tullut voitettua Penguinsilla jo 7, joista 3 viimeiseen neljään kauteen. Rosteri tällä hetkellä on:

  Kovalchuk-Spezza-Jagr
  Heatley-Connolly-Pavelski
  D.Brown-Sutherby-J.Williams
  Kaunisto-Stoll-Laperriere

  Poti-Rafalski
  Morrisonn-Visnovsky
  Goligoski-Seabrook

  R.Miller-Aubin

  Kohtuullisesti on siis Penguins kasattuna ja menestystä tullut. Vielä kuitenkin mielenkiintoa riittää pelata, mutta jossain välissä tää täytyy aloittaa kyllä alusta, kun päivitettyjäkin rostereita taidaan näiden ekojen jälkeen tulleen. Kovin lupaus tällä hetkellä odottamassa on Matt Niskanen ja Mats Zuccarello AHL:ssä ja sen perään sitten kesällä varattu Breton Ness odottamassa tulevaisuutta. Mokkeja ei ole kuin Enroth ja pakkejakin kovin vähän varalla, joten noita saa varailla ns. huolella tulevissa drafteissa. Ei kauheasti ihme nimiä ole liigassa, joten hyvää työtä on kyllä näiden rostereiden kanssa tehty. Hattu päästä.
   
 14. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Pari asiaa tässä ärsyttää kyllä edelleen. Botti GM tekee todella harvoin oikeasti hyviä treidiehdotuksia, aina samaa "kasa paskaa sun tähtipelaajasta"-ehdotuksia. Lisäksi tuo ärsyttää, kun treidaa pelaajan X joukkueeseen X ja saa siitä ihan kohtuu korvauksen. Kuluu hetki ja pelaaja X onkin waivereissa, mitä hemmettiä?
   
 15. Teloch Jäsen

  Pari asiaa tosiaan ärsytti, nyt kun tuli taas pelailtua vähän enemmänkin. Jossain 2027 huitteilla taidan mennä Penguinsilla ja vähän tuossa matkan varrella meinasi ahdistaa pariin otteeseen.

  1. Yhtenä esimerkkinä Canadiens nappaa UFA-markkinoilta kaksi maalivahtia, á 4,5M ja lähettävät Pricen farmiin (ei kelvannut kenellekään cap hitin takia). Siellähän Carey sitten veti puolitoista vuotta 9,mitälie miljoonan palkallaan, kunnes toinen noista UFA-kassareista lähti menemään ja mies mahtui taas capin alle. Sen jälkeen onkin ollut taas käytännössä liigan paras kassari.
  2. Kaikki nuoret lupaukset ovat UFA-markkinoilla täytettyään 26. Eichel ja Matthews nyt viimeisimpinä tulee mieleen. Tulokassopparin jälkeen tehdään pieniä pätkiä joilla tähdätään juuri tuohon UFA-statukseen sen sijaan että kiinnitettäisiin kaverit RFA-iässä pidempiin sopimuksiin. Tämä syö eniten mielenkiintoa ainakin omalla kohdalla.
  3. Palkkakatto pysyy paikallaan. Jokuhan tuossa tosin jo tuumasi että editorilla sitä saisi tallennuksista nosteltua, mutta onhan tämä nyt asia joka pitäisi runtata peliin vaikka väkisin. Huipputiimit operoivat tähtiensä kanssa pirun lähellä kattoa jo heti kärkeen, joten muutamassa vuodessa homma menee käytännössä siihen, että kesäisin pitää myydä puoli jengiä pois ja ottaa halvempaa äijää tilalle, kunnes nämä taas vaativat isompia sopimuksia ja kuvio toistuu.

  Muutoin kyllä taas maistui taas kolminumeroisten tuntien verran kisojen aikana, ei siinä mittää.
   
 16. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Loreen, Weng, Johnson-Thompson
  Nuorella joukkueella, kun venyttää RFA pidennykset johonkin syys-lokakuulle, niin jossain vaiheessa saa ainakin muutamaksi kaudeksi ihan ylivoimaisen joukkueen. Tuo palkkakaton nousu olisi kyllä suotavaa, sillä liian helposti saa kovia UFA pelaajia markkinoilta, kun tekoälyllä on aina vaikeuksia capin kanssa. Kai tuo muutamassa kaudessa alkaa itselläkin tuottaa ongelmia tai ainakaan ylivoimaisen joukkueen ylläpidon ei pitäisi onnistua niin helposti. Pelaan Coyotesilla kautta 21-22 tällä hetkellä. Edellisellä kaudella 66 voittoa runkosarjassa ja playoffeissa yhteensä 3 tappiota.

  Kokoonpano tuolta kaudelta:

  Max Domi (4,85m$) - Dylan Strome (3,4m$) - Tobias Rieder (4,68m$)
  Christian Dvorak (4,8m$) - Tyler Seguin (8,0m$) - Brendan Perlini (1,0m$)
  Robby Fabbri (2,8m$) - Clayton Keller (925k$) - Henrik Samuelsson (2,5m$)
  Lawson Crouse (2,1m$) - Ryan Poehling (925k$) - Christian Fischer (895k$)
  Martin Necas (925k$)

  Oliver Ekman-Larsson (7,88m$) - Anthony DeAngelo (1,8m$)
  Alex Goligoski (5,47m$) - Michael Stone (3,3m$)
  Jacob Chychrun (3,5m$) - Connor Murphy (3,85m$)

  Kris Oldham (1,68m$)
  Michael Bitzer (850k$)