Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki nummenkallio huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 4 ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

New York Rangers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana stiflat, 18.06.2017 klo 22.47.

 1. Girardi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers ja Kalapa
  Lainaus:
  Hah, paha rasti, kun monesti minun suosikit ovat olleet näitä pakkeja, kuten Leetch #2, Beukeboom #23, Samuelsson #5, Kasparaitis #6 ja viimeisin tämä Girardi #5.

  Hmm, tosiaan noista nykypakeista moni on nyt Left-pakkeja joten esim. Holden joutaisi sentterikaupan kylkiäiseksi.

  McDonagh - Shattenkirk
  Skeij - Staal
  Smith - DeAngelo
   
 2. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Jätkät, se on Brady Skjei. :D

  Ja toki "oikeaoppinen ääntäminen" sekoittamaan soppaa:
  How to pronounce Brady Skjei, New York Rangers
   
 3. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Lainaus:
  Nyt on kyllä paha moga, myönnettäköön.

  Onko kenelläkään muuten tietoa milloin Winter Classic-liput tulevat yleensä myyntiin? Ajattelin lähteä UV:ksi NYCiin katsomaan urheilua (NFL, NBA, NHL jne) ja erityisesti tuon 1.1.2018 pelattavan Sabres - Rangers Winter Classic-ottelun. Vielä ei näy lippuja edes Stubhubissa. Yhdeltä trokaussivulta löytyy n. 400 USD alkaen lippuja, en kuitenkaan usko oikeen lippujen olemassaoloon kun muualta ei löydy mitään.
   
 4. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Jännästi täällä Smithiin sopimuksineen suhtaudutaan ihan eri tavalla kuin muussa seuraamassani Rangers-keskustelussa. Tietenkin siitä olisin itsekin vuoden ja muutaman satatonnia ottanut mielelläni pois, mutta vapailtahan tuolle ei olisi löytynyt pätevää korviketta.

  Smithän on siitä hyvä puolustava puolustaja, että se oikeasti rajoittaa vastustajien laukausmääriä toisin kuin vaikkapa Staal tai, luoja paratkoon, Girardi. Suurena syynä siihen on se, että Smith on erinomainen pysättämään vastustajan nousut hyökkäysalueelle:

  https://mobile.twitter.com/DimFilipovic/status/880136806045372416/photo/1

  Tilasto on siis menneistä playoffeista, carry-in prosentti tarkoittaa sitä, että kuinka monta prosenttia kyseiseen puolustajaan suoraan kohdenneituista sisääntuloista onnistui ongelmitta. Smith oli siinä koko pudotuspelien kolmanneksi paras Lindholmin ja Subbanin jälkeen.

  Smithin kokonaisuuden ensimmäisen parin puolustajista erottaa se, ettei Smith ole kovinkaan erikoinen avaamaan peliä (joka tietysti on tuttua viime vuosien Rangersista. Tjeu. Girardi, Dan ; Staal, Marc ; Holden, Nick ; Klein, Kevin). Sitä onneksi pystyy vähän korjaamaan sillä, että Smith pelaa kirkollisesti pätevän Skjein kanssa.

  Uskoisin myös, että Gorton ei ihan turhaan treidannut Stepania joten DeAngelon voi olettaa lähtökohtaisesti pelaavan kolmannessa parissa. Pariksi sitten raskaasti ylipalkattu Staal tai Holden, riippuen kumpi saadaan kaupaksi kesällä. Molemmat varasti selviävät suojatuista kolmospariminuuteista, mutta riskihän on se, että AV laittaa ne jälleen pelaamaan liian kovaan paikkaan parempien pelaajien sijasta.

  McDonagh muuten varmaan pelaa nyt elämänsä kauden kun ei tarvitse raahata riippakiveä mukanaan vaan pääsee pelaamaan oikean laatupuolustajan kanssa (paitsi jos kts. edellinen kappale).

  Senttereistä on sellainen viba, että 1. Ziba 2. Hayes 3. Desharnais -tilanteessa jokainen on yhden kentän liian korkealla. Nopsaan sitä suurimmasta heikkoudesta tuli joukkueelle vahvuus ja samalla tuli toiselle puolen kenttää ongelma.