Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Negatiivisuus- ja purkautumisketju

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Piiskuri, 05.08.2016.

 1. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  En tosiaan tiedä KO yrityksestä juuri mitään, mutta katsoin Facebookista niiden videon, jossa esiteltiin Sportin ensi kauden paitaa. Ihan laadukkaalta se vaikuttaa. Logo Brodeerattu suoraan paitaan ja numerot kohokuviolla. Muutenkin ihan asiallisen oloinen paita.
   
 2. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Pitäisi hypistellä paitaa kädessä, että saisi paremman tiedon sen laadusta. Tuossa on tosiaan logo sekä numerot kunnossa ja on selkeästi haettu Reebokin/CCM:n paidoista vähän mallia muutenkin. Varmasti reilusti kalliimpi versio kuin tämä EU:lla nyt käytössä oleva. En ole kyseiseltä firmalta moisia ennen nähnyt. Ehkä heilläkin on tapahtunut hiukan tuotekehitystä valikoimassa.
   
 3. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Tuli käytyä Areenalla lätkämatsissa ensimmäistä kertaa sitten A-junnujen tokan finaalin viime kaudella, ja muutama kohta herätti tarpeen purkautua:

  - Areenan jumbon kuva oli toooooodella himmeä, lieneekö joku säästötoimenpide harkkamatseihin vai mikä, mutta siitä ei saanut oikeastaan mitään selvää.
  - Pelikelloa oli vaikea seurata, kun iso osa lampuista oli palanut
  - Hallin katto/putket vuotivat nestettä käytävälle, ämpärit oli asetettu niiden alle.
  - Katsomon puolella näkyvät putket hallin päädyssä olivat kovin erikoisen näköiset, aivan täynnä riekaleita.. Näkyviä reikiä ei ollut, vielä.
  - Vessassa oli diskovalaistus
  - Lähellä tätä vuotavaa kattoa oli myös erilainen vuoto menossa, seinää pitkin on valunut/valuu edelleen ruostetta
  - Penkkien verhoilu alkaa pettämään monessa paikassa
  - Entinen Blues shop on sisustettu uusiksi, siinä tuskin nähdään fanituotekauppaa tällä kaudella
  - Viime kaudella ilahdusta herättänyt Kids Corner oli siivottu pois kalusteineen kaikkineen, tästä iso miinus

  Osa näistä on pikkujuttuja, osa kenties vähän isompia. Mielestäni on kuitenkin selvää, että hallissa pitäisi tehdä perusremonttia, ettei se luhistu kohta kokonaan kasaan. Minusta on aivan käsittämätöntä, että hallista ei pidetä kunnolla huolta! Kaikkein kiireisimmät korjaukset varmaan tehdään (kuten viime kaudella vessasta kadonnut hana oli saapunut muutaman viikon jälkeen takaisin) kun joku niistä huomauttaa, mutta se ei pidemmän päälle riitä.
   
 4. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  Kiva et oot löytänyt uuden joukkueen, jota kannattaa. Espoon muovi ei kelpaa, mutta Venäjän propagandaliiga on ok.

  Varmasti ihan aiheellista avautumista hallin paskasta kunnosta, mut olisit sä voinut edes kertoa että ledit vaihdettu.
   
 5. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Siis kattovalaistus? En kai siitä kirjoita negatiivisuusketjuun, koska sehän on hieno asia! Itse en kyllä huomannut kovinkaan suurta eroa. Minusta valaistus oli normaali, mutta tosiaan pitkän paussin jälkeen voi olla, että en vaan muistanut, miten pimeää hallissa aiemmin oli. Se on toki mainittava, että yksikään valo ei sammunut kentän puolella pelin aikana, mikä on selkeä parannus aiempaan.
   
 6. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Tämä on ihan arvaus, mutta taustaprojektiolla tuotettu jumbokuva voi näyttää himmeämmältä mikäli hallissa on valoisampaa kuin ennen, varsinkin jos taustavalo on päässyt myös himmentymään.

  Jumbo tai ainakin sen valotaulu joutaa kyllä jo roskikseen kun sitä ei ole saatu koskaan oikein korjattua niin, että kestäisi kautta tai edes kuukautta kunnollisena.
   
 7. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Näin voi tosiaan olla. Itse en ihan rehellisesti sanottuna edes tajunnut, että hallissa olisi valoisampaa kuin aiemmin. Mutta tämä olisi tosiaan looginen selitys jumbokuvan himmeyteen.
   
 8. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Oli millaiset negalasit päässä tai ei, on kyllä todella erikoista, että SKA-ottelua ei ole vieläkään huomioitu millään tavalla missään EU:n omassa kanavassa.. Nettisivuille on kyllä skannattu rosteri, mutta siinäkään ei kerrota vastustajaa. Kun vastassa oli yksi euroopan kovimmista seurajoukkueista, kyllä tällaisesta ottelusta luulisi otettavan kaikki irti, oli ottelun tulos mikä tahansa.
   
 9. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Muuten täysin samaa mieltä, todella huonoa tiedottamista, mutta se, että skannatussa kokoonpanossa ei mainita vastustajaa ei pidä paikkansa. Kyllä siellä SKA lukee.
   
 10. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Katos vaan, niin lukeekin! Pahoittelut tästä virheestä. Muuten ala-arvoista viestintää...
   
 11. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
 12. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
 13. flogi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, J. Lindebergin vyöt, coach Matikainen