Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myönteistä Ilveksestä

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana arska89, 24.09.2010 klo 23.32.

 1. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Lainaus:
  Ainoa mitä tunnen katsottuani tuon teidän ottelusarjan , on aito kunnioitus uljaasti taistellutta Ilvesjoukkuetta kohtaan . Peto on palannut. Hyvää tulevaa kautta 2017-18.
   
 2. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Se tässä vähän harmittaa, ettei Kuopioon päässyt lätkää katsomaan..siis Ilves lätkää. Olisi ollut taas aivan toisenlainen sarja..vastassa joukkue, joka nimenomaan perustaa joukkueena tekemiseen, ei niinkään yksilötason riittävyyteen.
  Onnea teille välieriin ja tuleviin finaaleihin ! Olisi hienoa nähdä kokonaan uusi mestari.
   
 3. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Parin päivän sulattelun jälkeen harmitus on laskenut melko hyvin ja jäljellä on lähinnä ylpeys Ilveksen joukkueesta. Näin tässä sitten lopulta ehkä pitikin käydä, joukkue alkoi olla kahden kuukauden rutistuksen jäljiltä jo sen verran puhki, että olisi voinut hyvin liikkuvalta KalPalta tulla rumasti turpaan. Tapparan voittaminen olisi ollut se tämän vuoden mestaruus, mutta siitä valitettavasti jäätiin pienimmällä mahdollisella marginaalilla. Maalin päässä välieristä oli kuitenkin uskomaton suoritus. Tulevaisuudessa niitä mahdollisuuksia tulee kuitenkin lisää ja silloin Ilves on valmiina!
   
 4. Slite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Eniten harmittaa tuo neljäs ottelu, jossa Tappara oli täysi vastaantulija siihen asti, kunnes omalla ylivoimalla sorruttiin lapselliseen virheeseen ja päästettiin boksista tuleva mies läpi. Tuossa näkyi ikävällä tavalla tuo kokemattomuus, kun oma innostus meni liiallisuuksiin ja perusasioiden hoitaminen unohtui täydellisesti. Hienoa oli kuitenkin, että tuonkin pelin jälkeen rivit pystyttiin vielä kasaamaan, kunnes sitten kuorma kasvoi liian kovaksi ja sarja menetettiin. Olisi ollut hienoa nähdä Tappara paineistettuna 3-1 -tilanteessa, olisiko mahtanut enää kyetä nousemaan siitä?
   
 5. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Joku aika sitten oli toive Stadin suunnalta KOM IGEN ILVES! Toive täyttyi, onnea upeasta noususta loppukaudesta. Teillä on upea jengi kasassa. Tsemiä ens kaudelle.
   
 6. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 7. Kenth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee
  Ilves otti kolme voittoa tuosta Tapparasta ja oli maalin päässä lähettää sen kesälomalle. Karri Kiven projektin ensimmäisellä kaudella, nuorella joukkueella. Ensi kaudella TOP6-sijoitus oltava tavoitteena kun nuoret pelaajat ovat kautta kokeneempia ja seuran itseluottamus muutenkin kaikilla sektoreilla nousussa. Tampere tulee jyräämään.
   
 8. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Huomasin tuossa kun naapurit tuskailevat tuon oman historiansa kanssa niin upeeta kun olemme original ja menestyksekkäin jääkiekkoseura Suomessa. Olemme sinut historiamme kanssa ja ylpeänä katsomme original viirisarjaamme Hakametsän katossa. Tuota viirisarjaa pitääkin ruveta nyt uudistaan, mutta sekin pitää tarkastaa onko meidän pään putkessa vielä Hakametsässä tilaa vai siirtyykö uudistus uuteen halliin missä pidemmät kattokepit?