Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

Viestiketju osiossa 'HPK' , aloittajana Ralph, 19.06.2013 klo 15.17.

 1. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  No joo, varmaan näinkin. Tuolla ei varmaan paljon Liigajengien tarkkailijoita pyöri, joten hutien todennäköisyys lienee liian suuri. Noita SHL:ssä pärjänneitä kun katselee niin aika monta ECHL-Allsvenskan-SHL tapausta löytyy.
   
 2. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Joo toki ja kyllä sielläkin pelimiehiä on. Yleensä juuri pienemmän puoleisia joilla ei sentit ja kilot riitä rapakon takana olemiseen. Sitten ne jotka haluaa oikeasti tehdä töitä ja olla ammattilaisia, niin kyllä siellä hyviä pelaajia on. Yksi melkein tärkempi tausta on yliopisto tausta. Siellä on huippu olosuhteet ja aikaa treenata ja se on loisto pohja. Kyllä näitä pitäisi ottaa ehdottamasti enemmän kokeelle edes.

  Keitäs kaikkia on nyt tullu ECHL pohjalta? No nyt tuli juuri Sportiin se nimi hirviö. Aikaisempina vuosina tullut ainakin Mitch Wahl ja Kelsey Tessier Allsvenskanin kautta tänne. Leavitt on muuten voittanut aikoinaan ECHL:n pistepörssin. Hyvät pisteet teki, mutta muusta tekemisesta voi olla eri mieltä.
   
 3. Hereworth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
  "Rightilta ampuva iso pakki merten takaa" ilmeisesti tulossa.
   
 4. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Lainaus:
  Jordan Henry raahaa luut takaisin hämeeseen?
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Sama nuori try-out-kaveri, jonka Jääkaappi mainitsi. Siis nimimerkki Jääkaappi, ei koodinimi. Tai siis molemmat.
   
 6. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Jep, selvästikin yliopistotausta on se merkittävämpi laadun tae ja sieltä kyllä todistetusti tulee parempaa tavaraa. Mutta se myös tarkoittaa että niillä jätkillä on jotain muutakin tekemistä kun pelata perunapalkalla pohjolassa. Siksi varmaan hankalampaa moisia naarata Liigaan, luulisin.

  Nopeella fundeeraamisella Zach Budish ECHL -> Liiga, mutta oli silläkin ns. AHL-status tavallaan kun siellä pääsi pari peliä vääntämään ja sitten Corey Elkins myös valahti ECHL:n mutta oli toki AHL-tason äijä jo Eurooppaan lähtiessään. Ruotsista nyt äkkiseltään muistan vaan Eric Castonguayn, joka myös Leksandissa vaikutti - ja jäi vaan mieleen nimen takia.

  Eli ihan totta, ei noita ECHL-taustaisia kovin montaa ole, seison siis korjattuna tämän osalta. Varmaan mielikuvissa mennyt sekaisin tuon NCAA:n kanssa. Tuosta Elkinsistä voisi kyllä tehdä sellaisen profiilin, mitä lähdetään etsimään!
   
 7. stunt cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, HPK
  Olisiko oikealta ampuva isokokoinen puolustaja meren toiselta puolelta ECHL:stä nuori Miro Karjalainen? Harvemmin jo tässä vaiheessa pohjois-amerikan sarjojen free agenttien sopimuksia eurooppaan julkistellaan.
   
 8. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Kun viimeksi haistelin Backmanin niin kokeillaan nytkin kuka se pakki voisi olla. Dylan McIlrath, 2010 Rangersin ekan kierroksen varaus mutta NHL pelejä alle 50 kpl vyöllä. Iso, rightin maila ja WHL:ssä neljä yli 100 jäähyminuutin kautta, AHL:ssä kolme kautta yli 100min jäähyjä.

  Eliteprospects.com - Dylan McIlrath
   
 9. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Nyt on hieman liian isot paukut piipussa. Kyseessä kun taitaa olla tuo Miro Karjalainen, joka tulee ECHL:stä try-outille.
   
 10. Dawson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Tää oli jotenkin hyvittava. Siis 5. kovimmat pakeista?! 5/7. No huh huh! :)

  Tehotilasto se vasta onkin karua luettavaa. Runkosarjassa pakeista eniten miinuksella, pleijareissa toiseksi eniten. Olihan se käsittämättömän huono. Pisteitä ei kai juuri edes odoteltu, mutta ei se sitä kovuuttaankaan kyllä näyttänyt. Ei kertaakaan. Ei varmasti jatka täällä.

  Joku oikeasti kova luu sinne pakistoon olisi hyvä saada. Ei ehkä kuitenkaan edes Finley. Eiköhän sieltä joku yllätysnimi ulkkari koeajalle tule. Muutenhan pakisto onkin tosi hyvässä kunnossa. Almarin veikkaan ottavan vakipaikan ja pelaavan läpimurtokauden.

  Larmi & Luukkonen kaksikolla toivottavasti lähdetään rohkeasti kauteen.

  Hyökkäys onkin kinkkisempi. Mannisen lähtö jättää kyllä järkyttävän suuren loven. Mahdoton korvattava? Entäs Kapasen jatko... Aika on ajanut ohi jo Nikostakin, mutta eihän se huono vieläkään ole. Mutta ehkei kuitenkaan ykkössentteriksi. Viedensky olisi lottovoitto. Yksi kova (pisteitä tekevä) sentteri olisi pakko löytää. Noinkohan tulisi myös rapakon takaa. Muuten keskusta on kunnossa. Pari laituria puuttuu... maalintekijä ja iso rouhija.

  Viikon päästä ollaan viisaampia.
   
 11. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Lainaus:
  Runkosarjassa eniten miinuksia keräsi Forsberg.

  Jos siis mitataan sitä, että oliko oikeasti mukana maalissa. Mutta voidaan myös tuijottaa pelkkiä Liigan tilastoja, niin saadaan Manninen ja Tuulolakin näyttämään kurkoilta.
   
 12. Ralph Jäsen

  Juuso Puustinen antaa pronssipelissä sellaista myrskyvaroitusta ensi kaudelle, että kannattaisi hommata. Iskenyt tehot 3+2 ja eiköhän jatkoajalla joku syöttöpiste napsahda. Pudotuspeleissä yhteensä 13 ottelussa 12 pistettä. Tuollainen Puustinen on tervetullut Kerhoon. Toki tuollainen Puustinen on myös liian kallis Kerhoon.
   
 13. Hamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Vai onko liian kallis? Huhuttiin jo viime vuonna. Kolme viime kautta liigan runkosarjassa alle 30 pistettä / kausi. Uran toiseksi parhaat runkosarjapisteet ainoalla HPK-kaudella. Viimeiset maajoukkupelit vuonna -14. HIFK:ssa runkosarjapelien peliaika vain 14,27 / peli. Ei pelejä NHL:ssä eikä KHL:ssä.

  Minusta Puustinen sopisi myös pelityyliltään Kerhoon. Lisäksi aiempi onnistuminen HPK:ssa, HPK:n nykyinen vetovoima, Pennasen valmennus, ykkösketjun ja yv;n paikka, paljon vastuuta ja ura nousuun: miksi ei?

  Toivoa voi, että on oltu ajoissa liikkeellä...
   
 14. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  jos se Puustinen on tulossa, niin eiköhän sen kanssa ole sopimus jo ennen tämän päivän peliä tehty. Lasketaanhan tämän päivän pisteet tietysti pudotuspelien pistepörssiin, mutta en tämän päivän pisteille ihan kamalasti arvoa antaisi, sillä peli oli sellaista all-stars -höntsää.
   
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  No tietenkin soppari on tehty aikoja sitten, jos on tehty. Kunhan vain vitsailin, että tuollainen 3+2-Puustinen on liian kallis Kerhoon. Jos 3+2 olisi Puustiselle arkipäivää, niin KHL:stä soiteltaisiin.
   
 16. Hamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Viimeistä peliä ennenkin 12 peliin 3 + 4 ja +5. Ei se huono play off -saldo ole. Tekisi HPK.ssa runkosarjassa isomman peliajan vuoksi yli 30 pistettä takuuvarmasti ja mahdollisesti jopa 40 pistettä, jos ei pitkää loukkaantumista tulisi. Minulle kelpaisi.

  Toki kaipaan vielä enemmän todellista ykkösentteriä (Viedensky, Santala tms.), etenkin jos Kapanen ei jatka. Paajasen tai Palveen paikka ei ole ykkösessä.
   
 17. Hamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Olen niin kovin huono ymmärtämään vitsailua, kun kyse on elämää suuremmista asioista... Olen pahoillani ääritosikkoisuudestani.

  Sitä paitsi soitot tulisivat NHL:stä.
   
 18. HMenthal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  En tiedä, mutta täällä ei Juuso Puustinen herätä oikein minkäänlaisia tuntemuksia. On se joskus ollut lupaava, mutta kai se vieläkin tietty Kerhossa tekisi yhden 50 maalia kauteen. Kai se vaan johtuu siitä gangstaräpäytyksestä, mitä kuulemma kuuntelee. Ensi kaudeksi Kerhoon ja sitten Predsiin takomaan maaleja.
   
 19. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Lalli on kasvatti, mutta mitä sitten. Ihan turisti joukkueessa.
   
 20. Keikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Puustiselle olisin tarjonnut sopparia jo talvella ennen näitä 3+2 iltoja. Kerhon kokoisen joukkueen vaan täytyy iskeä näihin jo kykynsä näyttäneisiin mutta pienessä suvantovaiheessa oleviin pelaajiin. Toisi juuri sitä mitä tarvitaan, eli maalintekotaitoa.

  Jos Viedensky tulisi, olisin kyllä todella pettynyt. Viedensky oli ihan jees kahden suunnan sentteri, mutta ei Top-6 joukkueen Top-2 sentteri. Jos Kerholla on tarkoitus viedä projektia eteen päin tämän kauden sijoituksesta niin odotan jotain ihan muuta kuin taso marek viedensky. Varsinkin kun hyökkäyksestä on jo kovin äijä lähtenyt ja Kapanenkin mahdollisesti.

  Vesalaisesta pisteet toimistolle!
   
 21. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Eipä sieltä ole parempaakaan sentteriä tulossa. Ainoastaan Robert Leino, Kapasesta ei taas tiedä vielä mitään. Tosiaan Mannisen Sakesta pystyi sanomaan, että on ok ykkössentteri tai laituri, mutta ei tunnu suoraa paikkaajaa tulevan valitettavasti. Backman, Leino ja Vesalainen on kaikki arpoja TOP-2 kenttiin, mutta tuntuu että näillä mennään. Siihen nähden Vidensky olisi jo jotain, toisi kokoa keskikaistalle ja hyvä ja tasainen pelaaja. Jos jätetään faniboy fiilistely pois, niin omasta mielestäni Vidensky on parempi pelaaja, kuin Kapanen tällä hetkellä. Lallilla ei vauhti ja fyysisyys oikein enää riitä vaikka pää toimiikin. Viedensky toisi parempi ominaisuuksia tuonne.

  Eli siis toivoisin minäkin selvän ykkös-kakkossentterin hankinnan tulevan, mutta kun sitä ei ole tulossa, niin Vidensky olisi todella hyvä lisä mielestäni.
   
 22. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  No huhhuh, nyt on kyllä kovat odotukset! Nyt on pakko olla suurinpiirtein sanasta sanaan täysin eri mieltä. Puhutaankohan me samasta pelaajasta ollenkaan? Mielipiteensä toki kullakin, mutta...

  Ensinnäkin Viedensky oli viime visiitillään silloisen jämäjengin selkäranka, joka todellakin suoritti tasaisesti jok'ikisessä ottelussa, toisin kuin esim. Saarisjesse, Super-Eero ja Zach Hamill. Puolustusosaamisessa valovuoden esim. viime kauden Kapasta saati sitten Mannista edellä. Lisäksi teki hyökkäyspäässä jatkuvasti hyviä ratkaisuja ja siinä sivussa ihan pätevät 32 pinnaa. Sillä olisi muuten ollut tällä kaudella Mannisen jälkeen Kerhon pörssin kakkonen. Vai että ei ole top-2 sentteri.

  Sanotaan nyt vielä, että kaveri teki esimerkiksi toissa kaudella KHL:n Bratislavassa kolme pistettä Kapasta vähemmän, ollen plussalla 6 napsua, kun Kapasella oli -11. Lisäksi Viedensky pelasi roolissa, missä minuutteja tuli nimenomaan vastustajan parhaita pelaajia vastaan. Viime kausihan meni vituiksi loukkaantuneena, mikä voisi olla ainoa keino millä Kerho Viedenskyn tasoisen jannun saa potuillaan Härmään rahdattua. Muuten ei olisikaan mitään saumaa kun tuollaiset KHL:ssä 0.5 pongoa per peli tekevät kahden suunnan sentterit melko varmasti kelpaavat rahakkaimmillekkin markkinoille.

  Mun mielestäni Viedensky olisi aimo parannus nykyiseen Kapaseen, vieläpä selkeästi kaikilla muilla osa-alueilla paitsi markkinoinnin ja omapoika-statuksen suhteen. En mä tiedä millaisia messiaita Kerhon pitäisi hommata, mutta ei tässä edelleenkään kai mitään Jokereita olla?

  Olisko heittää joku esimerkkisentteri, millainen sentteri @Keikka mielestä olisi top-6 jengin top-2 sentteri?

  Tässä nyt muistin virkistämiseksi esimerkkilista tämän kauden osalta:
  HPK - Kapanen, Manninen (Paajanen)
  JYP - Suomela, Hytönen
  KalPa - Rissanen, Myttynen
  Pelicans - Tyrväinen J., Hodgman (Björninen)
  Tappara - Lajunen, Järvinen J-M
  TPS - Perrin, Ahtola (Patrik Virta)
  HIFK - Hintz, Elkins (Leino, Johansson, Malinen)

  Sivuhuomiona, voi luoja miten päin helvettiä HIFK veti pitkään tuollaisella materiaalilla!
   
 23. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Kapanen ja Manninen pelasi samaan aikaan senttereinä parissa matsissa. Manninenhan pelasi sentterinä silloin kun Lalli oli poissa. Ei Kerholla erikoista sentteri kaksikkoa ollu muihin nähden, mutta resurssitkin on tietenkin eri. Resursseilla mitattuna KalPa ja Pelicans on lähempänä, mutta molemmilla oli paremmat kärkisentterit, oikeastaan KalPalla hiukan tuurillakin, kun arpa nimeltä Myttynen olikin täysi Jackpot. Kerho vie oikeastaan vain TPS:ää tässä listauksessa.

  Mutta toisaalta, en tiedä miten Pennanen haluaa joukkueensa rakennettavan. Kyllä mäkin haluaisin sen todellisen ykkössentterin tai kaksi hyvää sentteriä, mutta ei tasainen nelikkokaan huono vaihtoehto ole ja Kerhon sentterit rakennettiin tällä tavalla, joten nelikoita pitäisi ennemin katsoa ja vertailla. Jos tasaisella nelikolla jatketaan, niin siihen Viedensky on erittäin hyvä lisä, kun mies on monipuolinen ja tasainen kahdensuunnan sentteri. Itsellä on hyvä mielikuva Viedenskysta ja mahtuu mun Kerhoon aina. Piti kentällisensä todella hyvin balanssissa. Muistikuvissani Viedenskystä jää mieleen pienet asia jotka mies teki oikein. Etenkin kamppailu pelaaminen, mies haki kerta toisensa jälkeen kiekon vastustajan lavasta omalla alueella.
   
 24. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Kyllä sinne ainakin yksi hyvä pelintekijä pitää saada, ihan ylivoimaa ajatellen. Viime kaudella se ylivoiman pyöritys taisi olla Kapasen ja S. Mannisen vastuulla. Kapanen oli paljon pois ja keskenkuntoisena ja Manniselta se ei ihan lähtenyt, vaan meni kiekon kuskaamiseksi. Tosin tuohon on monta tekijää, että miksi näin. Kyllä ylivoima on vaan niin pirun tärkeää, että sitä ajatellen pitää olla oikeanlaisia pelaajia. Itellä tosin on kova usko Antteihin ja eiköhän tämä asia ole hoidossa.
   
 25. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Pätkin vähän lainausta, sillä ihan samaa mieltä siis ollaan. Kerhon kohdalla siis Paajanen tuolla suluissa juuri siksi, että hänhän se oikea ykkös/kakkossentteri oli. Mutta teoriassa Manninen-Kapanen.

  Hainkin takaa sitä, että noista kärkijengien senttereistä Viedenskyä parempia pelaajia ovat ketkä? Kenties Rissanen, Perrin, Hintz, Lajunen? Varauksin Suomela, Hodgman, Myttynen. Tosin Myttynen ja Suomela toistaiseksi jussimakkosia, eli tähdenlentoja mutta lasketaan nekin. Edelleen, ei Viedenskyä parempaa ykkös/kakkossentteriä ole Liigaan saatavilla, ellei käy helvetillinen joulu jonkun riskihankinnan kanssa. Ja rahaa palaa.

  Viedenskystä jäi vielä sanomatta, että toisi myös sitä vääntövoimaa ja kokoa, mitä kaivattiin. Mutta turhaa hössötystä, tuskin on tulossa kuitenkaan. Jatketaan!