Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Muistettavia hetkiä Hakametsässä

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Smoerrebroed, 16.06.2003 klo 13.02.

 1. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Tältä keväältä löytyy näitä hienoja hetkiä useampia, mutta kyllähän eilinen tulee pysymään mielessä koko loppuelämän. Dramaattinen loppuratkaisu ja itselle ensimmäinen paikan päällä todistettu mestaruusjuhla. Ei tässä pysty muuta kirjoittamaan kuin Kiitos Tappara!
   
 2. Patajokeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
  Kevät 2013, viides finaali, toinen jatkoerä lopuillaan. Takana ollut Tappara-fani sanoo, eikä edes vitsinä, että tekis nyt jompikumpi ni pääsis kotiin.
   
 3. Jonde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Hakametsässä tullut koettua vuosin saatossa monia hienoja hetkiä. Tietenkin TPS:n mestaruus 2001 oli yksi sellainen, mutta ei tuo tiistainenkaan ottelu loppuhuipennuksineen unohdu ikinä! Oli upeaa saada olla seuraamassa ottelua ja juhlallisuuksia näin TPS-faninakin!

  Tappara-Ässät finaalisarjassa tuli oltua paikalla katsomassa sitä kolmatta finaalia, jonka Lucenius ratkaisi sekuntia ennen loppua. Eikä tuo viime kaudella jatkoajalla ratkennut kuudes finaalikaan huono ollut :)
   
 4. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Juu ei unohdu, kiitos Jortsun, Rauteen, Kiviharjun ja Tuokon. Siis negatiivisessa mielessä.
   
 5. seiskavitonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara ja Pälkäneen Lukko
  Täytyy sanoa, että vaikka en ollut paikan päällä johtuen ulkomaan komennuksestani, oli tuo ruudun kautta seurattunakin mahtava kevään kohokohta vuodelle 2016. Hypimme poikani kanssa innoissamme kun Jasu sai kiekon Hifkin päätyyn ja tuuletimme mestaruutta => liian aikaista, kun tuli jäähy ja aloitus Tapparan päätyyn.
  Seuraavaksi aloituksesta Auvity vetäs lumet kiekon päältä ja hyppelimme innoissamme, kun Peltola heittäytyi kiekkoa huiskasemaan keskialueelle ja kameramieskin luuli kiekon menevän yli siniviivan samalla kun tuuletimme mestaruutta => liian aikaista, kun kiekko saatiinkin maalin taakse ja sieltä jopa maaliin asti.
  Huomasimme joukkueen juhlinnan keskeytyvän jännitykseen, kun mahdollista maalia tarkastettiin videolta => kolmannen kerran tuuletukset ei ollut enää yhtään liian aikaista. Näin ollen ihan kuin jokaista edeltävää kolmea hopeakevättä kohden tuli hypittyä ja tuuletettua antaumuksella mestaruutta. :D