Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Muistettavia hetkiä Hakametsässä

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Smoerrebroed, 16.06.2003.

 1. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Tältä keväältä löytyy näitä hienoja hetkiä useampia, mutta kyllähän eilinen tulee pysymään mielessä koko loppuelämän. Dramaattinen loppuratkaisu ja itselle ensimmäinen paikan päällä todistettu mestaruusjuhla. Ei tässä pysty muuta kirjoittamaan kuin Kiitos Tappara!
   
 2. Patajokeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
  Kevät 2013, viides finaali, toinen jatkoerä lopuillaan. Takana ollut Tappara-fani sanoo, eikä edes vitsinä, että tekis nyt jompikumpi ni pääsis kotiin.
   
 3. Jonde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Hakametsässä tullut koettua vuosin saatossa monia hienoja hetkiä. Tietenkin TPS:n mestaruus 2001 oli yksi sellainen, mutta ei tuo tiistainenkaan ottelu loppuhuipennuksineen unohdu ikinä! Oli upeaa saada olla seuraamassa ottelua ja juhlallisuuksia näin TPS-faninakin!

  Tappara-Ässät finaalisarjassa tuli oltua paikalla katsomassa sitä kolmatta finaalia, jonka Lucenius ratkaisi sekuntia ennen loppua. Eikä tuo viime kaudella jatkoajalla ratkennut kuudes finaalikaan huono ollut :)
   
 4. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Juu ei unohdu, kiitos Jortsun, Rauteen, Kiviharjun ja Tuokon. Siis negatiivisessa mielessä.
   
 5. seiskavitonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara ja Pälkäneen Lukko
  Täytyy sanoa, että vaikka en ollut paikan päällä johtuen ulkomaan komennuksestani, oli tuo ruudun kautta seurattunakin mahtava kevään kohokohta vuodelle 2016. Hypimme poikani kanssa innoissamme kun Jasu sai kiekon Hifkin päätyyn ja tuuletimme mestaruutta => liian aikaista, kun tuli jäähy ja aloitus Tapparan päätyyn.
  Seuraavaksi aloituksesta Auvity vetäs lumet kiekon päältä ja hyppelimme innoissamme, kun Peltola heittäytyi kiekkoa huiskasemaan keskialueelle ja kameramieskin luuli kiekon menevän yli siniviivan samalla kun tuuletimme mestaruutta => liian aikaista, kun kiekko saatiinkin maalin taakse ja sieltä jopa maaliin asti.
  Huomasimme joukkueen juhlinnan keskeytyvän jännitykseen, kun mahdollista maalia tarkastettiin videolta => kolmannen kerran tuuletukset ei ollut enää yhtään liian aikaista. Näin ollen ihan kuin jokaista edeltävää kolmea hopeakevättä kohden tuli hypittyä ja tuuletettua antaumuksella mestaruutta. :D