Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Muiden maiden maajoukkueet

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Jaws, 24.01.2012 klo 22.29.

 1. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Sveitsi on vuosi vuodelta hinannut itseään lähemmäs kärkeä. Nyt tähän on kenties tulossa muutos, mikäli iltalehden uutinen pitää paikkaansa. Sveitsin päävalmentajaksi on nousemassa Glen Hanlon.

  Lehti: Jalosen sijasta yllätysnimi Sveitsin ruoriin | Jääkiekko | Iltalehti.fi

  Käsittämätön valinta, mikäli toteutuu. Tulokset muun muuassa Slovakian peräsimessä olivat aivan hirveitä ja se itse peli kentällä, todella tuskaista katseltavaa.
   
 2. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  Jos tämä tapahtuu niin ei voi kuin kyseenalaistaa Sveitsin jääkiekkopomojen mielenterveys. Koko se hyvä työ jota viime vuosina on maajoukkueessa tehty ja luotu peli-identiteettiä niin se heitettäisiin roskakoriin ja otettaisiin valmentajaksi mies joka ei osaa organisoida hyökkäyspelaamista. Ei ole koskaan osannut. Ihan käsittämätön valinta olisi tämä.
  Hanlonilla on kyllä ilmeisesti aivan maaginen nero agenttina.
   
 3. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Alpo Suhonen taitaa olla siinä ryhmässä, joka päättää uudesta päävalmentajasta. Onkohan Suhonen soitellut Jukka Jaloselle tai Hannu Aravirralle? Joka tapauksessa, päävalmentajan paikka Itävallan maajoukkueessa voi olla houkuttelevakin pesti monille valmentajille. Maassa on otettu mm. valmentajakoulutuksessa isoja askelia, mutta olisiko kuitenkin vielä sen aika, että päävalmentaja olisi joku kokenut ja ansioitunut ulkomaalainen?
   
 4. Travel Boss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, RU-38, NHL
  Linkistä löytyy Satakunnan Kansan pieri kirjoitus Venäjän nykyisen päävalmentajan Oleg Znaroksin Suomen visiitistä 90-luvun alussa.
  Muistan kyllä Znarokin - kuten hänet silloin tunnettiin - visiitin patapaidassa, mutta enpä tiennyt kaverin olleen noinkin stereotypinen itäblokin pelaaja :)

  SK: Muistatko tämän miehen Ässistä?
   
 5. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Oikein kunnon mulkku ollut. Harmi, ettei ennättänyt SM-liigassa pelaamaan. Vielä -97 MM-kisoissa oli erinomaisella pelipäällä.
   
 6. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks & San Francisco 49ers
  Slovakian maajoukkueen päävalmentajan tehtävät kevään 2015 kisoihin päättänyt Vladimír Vůjtek senior siirtyy Tshekin maajoukkueen peräsimeen. Hän korvaa Vladimír Růžičkan, joka jätti Tshekin maajoukkueen, kun häntä epäiltiin korruptiosta.
   
 7. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Mittavan uran NHLssä tehnyt Marco Sturm on Saksan maajoukkueen uusi käskijä ja general manager. Saas nähdä miten tässä käy, toisaalta erittäin pidetty mies pelaajien keskuudessa mutta se ei vielä kovinkaan pitkälle riitä.
   
 8. zunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Team Finland
  Huomenna päätetään talviolympialaisten 2022 pitopaikka, ehdolla Kazakstanin Almaty ja Kiinan Peking. Mikäli Kazakstan tulee valituksi niin maalle varmasti annetaan kisapaikka olympiaturnaukseen. Mutta jos Kiina valitaan niin maa tuskin saa kisapaikkaa ainakaan miesten turnaukseen, koska ranking sijoitus on 38, mutta naisten joukkue ansaitsee kisapaikan.

  Mutta todennnäköisempänä pidän että Peking voittaa äänestyksen.
   
 9. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Lainaus:
  Uwe Krupp on tarjonnut Sturmille apua 2-valmentajan muodossa, omasta mielestäni tämä on hyvä veto mutta suurena ja hivenen vaikeana persoonana tämä saattaa päätyä myös huonoon lopputulokseen.
   
 10. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks & San Francisco 49ers
  Zdeno Cíger on Slovakian maajoukkueen uusi päävalmentaja. Róbert Švehla puolestaan on maajoukkueen uusi GM.
   
 11. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Laitetaan tänne: Brandon Bochenski hakee Kazakstanin kansalaisuutta edustettuaan Barys Astanaa viimeiset viisi vuotta ja toimien viime kaudella seuran kapteenina. NHL-otteluita takana mm. Bostonista ja Tampasta tutulla pelurilla on 156 ja esiintynyt myös jenkkien paidassa MM-kisoissa. Evääköhän tämä nyt sen, että Bochenski pystyisi edustamaan Kazakstania jatkossa? Ei tullut mieleen muita esimerkkitapauksia kuin Dallman, Banham, Lalande ja Platt, joista Platt on pelannut aiemmin Kanadan U-18 joukkueessa ja nyttemmin siis edustanut Valko-Venäjää MM-kisoissa.
   
 12. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Lainaus:
  Ei evää. Jos on edustanut jotain maajoukkuetta ja haluaa kansalaisuuden vaihdon myötä edustaa uutta maataan, karenssi on 4 vuotta. Ilman aikaisempaa maajoukkue-edustusta pitää pelata 2 vuotta pötköön uuden maan sarjoissa. Tässä tapauksessa kun Bochenski on pelannut jo 5 vuotta putkeen Kazakstanissa ja kansalaisuus heltiää, niin ei ole sääntöjen mukaista estettä pelata Kazakstanin maajoukkueessa.
   
 13. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Mainitaan täälläkin asia, jonka @vlad toi toisaalla esiin ja Jatkoaika teki uutisen eli Darius Kasparaitisin maju-debyytti Liettuan paidassa 45-vuotiaana. Joukkueen kapteenina hän teki kotijoukkueen kuudennen maalin 7-2-voitossa Virosta (kinnostuneille linkki matsiin kokonaisuudessaan).
  Miehellä on ollut jo pidempään tähtäimessä synnyinmaansa edustaminen MM-kisoissa ja siksi Kasparaitis on käynyt pelaamassa muutaman pelin kaudessa Liettuan liigassa, vaikka on muutoin asettunut Floridaan. Nyt tähtäin on ensi kevään kotikisoissa Kaunasissa.