Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki nummenkallio huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 4 ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 7§:n perusteella.

MM-kisojen mediaoikeudet MTV Oy:lle

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana axe, 28.04.2010 klo 15.20.

 1. Kenth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee
  Turnaus alkaa olla lopuillaan, joten nyt voi jo vetää yhteen kisat televisioinnin osalta. Maikkarin lähetyksissä on paljon paskaa, mutta myös joitain hyviä asioita.

  Selostajat jakavat aina mielipiteet, mutta pääosin paketti on kunnossa. Mertaranta sopii edelleen Suomen peleihin, vaikka pelinymmärrys ja varsinkin pohjois-amerikkalaisen kiekon tunteminen kaipaisikin petrausta. Muut selostajat täyttivät paikkansa, mutta mitään erityistä ei kuultu eikä nähty.

  Parasta antia Maikkarilla on Pasilan studiotiimi, mutta sitä kuullaan lähetyksissä aivan liian vähän. Jukka Jalonen ja Hannu Aravirta eivät ehkä ole viihdyttäviä, mutta asiantuntemus ja uskottavuus on huippuluokkaa. Noi lähetykset on niin täynnä oheisviihdettä Tameineen ja top5 koosteineen, että itse peliin keskittyvä studio on elintärkeää vastapainoa. Teemu Niikko on edelleen studioisäntänä valtakunnan kärkeä, joten tämä osasto toimii. Ville Nieminen on omalaatuinen tapaus, mutta ymmärtää peliä ja heittää hauskoja onelinereita. Antti Törmänen on ollut aika pienessä roolissa, mutta täyttänyt paikkansa hyvin.

  Lähetysten surkeinta antia ovat turhat ja koko ajan toistuvat MM-uutiset, Tami ja hänen adjutanttinsa, top5 pakkosyöttö, musiikit ja Maikkarin torsot lähetykset.
   
 2. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  En tiedä onko täällä tai muussa puussa ollut asiasta mainintaa, mutta itseä on ruvennut häiritsemään kisojen aikana Mertarannan jatkuvat asiavirheet (noh, ei taida vielä olla ihan tasoa Saukkonen, mutta silti). Milloin puhutaan väärästä pelaajasta, milloin väärin vihellyksien syistä jne jne.. Ei mertsi muistaakseni ennen niin hirveästi ole asiavirheitä tehnyt, mutta tänä vuonna niitä on ollut yllättävän paljon. Taitaa alkaa mertsillä olla aika käydä optikolla tai tehdä kotiläksynsä paremmin, muuten ainakin itse alan äänestää lompakollani..
   
 3. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Minua on tuo ohjeistus häirinnyt jo n. 20 vuotta. Kuuluisat vaaralliset entiset neidot kebab-kioskilla melkein saman ajan. Selostajan tehtävä on selostaa, ei tehdä itsestään idioottia. Ja se, joka tuon Tammisen on tuonne valjastanut sirkuspelleksi, pitäisi vetää kölin ali muutamaan kertaan.
   
 4. Sukee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Saisikohan ne seuraavalle vuodelle räätälöityä sellasen paketin jossa näkis kaikki pelit mutta Tamin tilalla olis sit vaikka mainoksia..?
  Tai jotain Top5-videoita. Sit kaivan minäkin kuvetta. TamitON-paketti tai jotain mikä myy. Olisinkohan ainut asiakas, varmaan mut mitäs sitten. Mertsi oli ennen se joka aina selosti suomen pelit. Onkohan muissa maissa näiden kisojen äärellä tälläisiä ratkaisuja että joku on jonkun mielestä niin hyvä että sen selostus maksaa erikseen ja toisen saa kuunnella ilmatteeksi.. Antaako työnantaja näille samat työkalut vai onko Saukkosella jotenki kämäsemmät vehkeet sit kans ku Mertarannalla ku Mika ei oo se joka tuo fyffeä firmaan
   
 5. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Manchester United, Janne Niinimaa
  Lainaus:
  Tällä palstalla tiedettiin kertoa jo aiemmin, että nämä kisat on King of Sunin viimeisest kisat.
   
 6. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS sekä Calgary Flames.
  Tamihan oli oikeasti asiantuntija todellisuudessa vasta nyt kun Suomen kisat ovat ohi kritisoidessaan pelitapaa ja kieltäytymisiä. Enemmän tuollaisia kannan ottoja ja vähemmän prinsiippejä.
   
 7. LaTe_Show Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Rockies: 1980-1981. JYP.
  Luojan kiitos nämä ovat Tammisen viimeiset kisat televisiossa, ei sitä ukkoa enää jaksa kuunnella saati sitten ottaa tosissaan. Tuo jatkuva itku kieltäytymisistä, mediakitinä Aaltosen kanssa sekä analysointi joka perustuu "monday morning quaterback"-filosofiaan on jo naurettavaa. Harmi vaan että veli oikeasti tietääkin jotain mutta ulosanti on tuotteistettua Tami-showta.
   
 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
 9. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Jännä nähdä, kuka kaappaa Tamin omiin lähetyksiinsä. Kaikesta huolimatta hän on periaatteessa juuri sitä, mitä hyvältä TV-persoonalta vaaditaan; karismaattinen, hyvin artikuloiva, tunnettu ja (ikäisekseen) komea, eli kysyjiä luulisi riittävän.

  TV5:n olympiaprojektilta haiskahtaa, koska heiltä ei JP Jaloa lukuun ottamatta kovan linjan kiekkotietämystä löydy.

  Mutta joo, onneksi Tamminen ei ihan hetkeen vaikuta MTV:n MM-kiekkolähetyksissä. Vielä kun saataisiin Mertaranta varhaiseläkkeelle...
   
 10. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  No onhan Donald Trump myös karismaattinen ja hyvin artikuloiva, ja varmasti paljon tunnetumpi kuin J. Tamminen. Komeus on toki katsojan silmissä, rusketus ei juuri häpeä Tamin pronssinhohtoiselle olemukselle. Kiekostakin ymmärtävät suurin piirtein yhtä paljon. Olisikohan saatavilla kommentaattoriksi tai muuten vaan asiantuntijaksi? Kokemusta tv:stä on vaikka muille jakaa. Varsinainen kaappaus siis!