Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

MM-kisojen mediaoikeudet MTV Oy:lle

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana axe, 28.04.2010.

 1. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  En tiedä onko täällä tai muussa puussa ollut asiasta mainintaa, mutta itseä on ruvennut häiritsemään kisojen aikana Mertarannan jatkuvat asiavirheet (noh, ei taida vielä olla ihan tasoa Saukkonen, mutta silti). Milloin puhutaan väärästä pelaajasta, milloin väärin vihellyksien syistä jne jne.. Ei mertsi muistaakseni ennen niin hirveästi ole asiavirheitä tehnyt, mutta tänä vuonna niitä on ollut yllättävän paljon. Taitaa alkaa mertsillä olla aika käydä optikolla tai tehdä kotiläksynsä paremmin, muuten ainakin itse alan äänestää lompakollani..
   
 2. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Minua on tuo ohjeistus häirinnyt jo n. 20 vuotta. Kuuluisat vaaralliset entiset neidot kebab-kioskilla melkein saman ajan. Selostajan tehtävä on selostaa, ei tehdä itsestään idioottia. Ja se, joka tuon Tammisen on tuonne valjastanut sirkuspelleksi, pitäisi vetää kölin ali muutamaan kertaan.
   
 3. Sukee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Saisikohan ne seuraavalle vuodelle räätälöityä sellasen paketin jossa näkis kaikki pelit mutta Tamin tilalla olis sit vaikka mainoksia..?
  Tai jotain Top5-videoita. Sit kaivan minäkin kuvetta. TamitON-paketti tai jotain mikä myy. Olisinkohan ainut asiakas, varmaan mut mitäs sitten. Mertsi oli ennen se joka aina selosti suomen pelit. Onkohan muissa maissa näiden kisojen äärellä tälläisiä ratkaisuja että joku on jonkun mielestä niin hyvä että sen selostus maksaa erikseen ja toisen saa kuunnella ilmatteeksi.. Antaako työnantaja näille samat työkalut vai onko Saukkosella jotenki kämäsemmät vehkeet sit kans ku Mertarannalla ku Mika ei oo se joka tuo fyffeä firmaan
   
 4. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arvokisoissa sulavat ja minun verorahat
  Lainaus:
  Tällä palstalla tiedettiin kertoa jo aiemmin, että nämä kisat on King of Sunin viimeisest kisat.
   
 5. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS sekä Calgary Flames.
  Tamihan oli oikeasti asiantuntija todellisuudessa vasta nyt kun Suomen kisat ovat ohi kritisoidessaan pelitapaa ja kieltäytymisiä. Enemmän tuollaisia kannan ottoja ja vähemmän prinsiippejä.
   
 6. LaTe_Show Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Rockies: 1980-1981. JYP.
  Luojan kiitos nämä ovat Tammisen viimeiset kisat televisiossa, ei sitä ukkoa enää jaksa kuunnella saati sitten ottaa tosissaan. Tuo jatkuva itku kieltäytymisistä, mediakitinä Aaltosen kanssa sekä analysointi joka perustuu "monday morning quaterback"-filosofiaan on jo naurettavaa. Harmi vaan että veli oikeasti tietääkin jotain mutta ulosanti on tuotteistettua Tami-showta.
   
 7. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
 8. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Jännä nähdä, kuka kaappaa Tamin omiin lähetyksiinsä. Kaikesta huolimatta hän on periaatteessa juuri sitä, mitä hyvältä TV-persoonalta vaaditaan; karismaattinen, hyvin artikuloiva, tunnettu ja (ikäisekseen) komea, eli kysyjiä luulisi riittävän.

  TV5:n olympiaprojektilta haiskahtaa, koska heiltä ei JP Jaloa lukuun ottamatta kovan linjan kiekkotietämystä löydy.

  Mutta joo, onneksi Tamminen ei ihan hetkeen vaikuta MTV:n MM-kiekkolähetyksissä. Vielä kun saataisiin Mertaranta varhaiseläkkeelle...
   
 9. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  No onhan Donald Trump myös karismaattinen ja hyvin artikuloiva, ja varmasti paljon tunnetumpi kuin J. Tamminen. Komeus on toki katsojan silmissä, rusketus ei juuri häpeä Tamin pronssinhohtoiselle olemukselle. Kiekostakin ymmärtävät suurin piirtein yhtä paljon. Olisikohan saatavilla kommentaattoriksi tai muuten vaan asiantuntijaksi? Kokemusta tv:stä on vaikka muille jakaa. Varsinainen kaappaus siis!
   
 10. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Maikkari julkisti kiekkotiiminsä. Selostajina toimivat Antero Mertaranta, Julius Sorjonen ja Mika Saukkonen, ja asiantuntemuksesta vastaavat Antti Törmänen, Karri Kivi, Jukka Jalonen ja Petteri Sihvonen. Studioisäntänä jatkaa Teemu Niikko.

  Vuodesta 2012 mukana ollut Hannu Aravirta lopetti työt viime kevään MM-kisojen, joten häntä ei enää kuulla ja nähdä.

  Kuulostaa hyvälle. Asiantuntijat ovat kaikki ansioituneet aiemmissa studiokoitoksissaan, ja Niikko on studioisäntien kärkikaartia. Selostuspuoli kaipaisi jotain vahvistusta, mutta sellaista ei ihan niin vaan hankitakaan, koska CHL:n lisäksi MTV:n kiekkotarjonta rajoittuu MM-kisoihin ja SHL:ään. Ja kyllähän noita kolmea kuuntelee ihan mielellään.

  https://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/...sia-kivi-tormanen-sihvonen/6530318#gs.QeSmXUo (Linkki MTV:n uutiseen timistä)
   
 11. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arvokisoissa sulavat ja minun verorahat
  Lainaus:
  Todella kova tiimi! Törmänen, Kivi ja Jalonen ovat mielestäni kaikki näyttäneet tasonsa jo aiemmissa tv-kommentoinneissaan, ja ovat hoitaneet leiviskänsä aina loistavasti. Johtava puolestaan tuo vähän erilaisen persoonan tuonne, saa nähdä millä tavalla tuo näkemyksiään esille. Itse asiassa Maikkarin sivuilla olikin joku juttu, missä Sihvonen sanoo että "Johtava oli ja meni", eli ehkä ihan yhtä kärkästä Sihvosta ei nähdä kuin Urheilulehden vuosina. Ehkä ihan hyväkin, Sihvonen osaa varmasti tuoda asioitaan esille ihan hyvällä maulla ilman provosointia, koska faktahan on se että mies kyllä tietää jääkiekosta paljon.

  Aravirralta ihan hyvä ratkaisua siirtyä sivuun, vaikka varmasti olisi halutessaan voinut jatkaakin. Pidin kyllä miehen tyylistä esiintyä ja kertoa asioita, mutta tavallaan hyvä että jää pois siinä vaiheessa kun antoi vielä hyvän kuvan itsestään, olisi ollut ikävää jos Aran tapainen kiekkokonkari olisi gonahtanut tuonne ja ollut ihan ulapalla siitä mitä jääkiekossa noin muuten tapahtuu.

  Saukkosesta ei päästä millään eroon.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Eikä näköjään Mertarannasta.
   
 13. sinnepäinsä Jäsen

  No nyt on hyviä asioita. Nyt laitettiin hienosti oma pää kuntoon ja seuraaviin kisoihin voikin keskittyä vahvistamaan selostusta.
   
 14. JKyykka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Onneksi ei.
   
 15. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Saukkosella on valitettava rooli eli saada omalla panoksella myytyä mahdollisimman paljon maksupaketteja. Valitettavan moni menee tähän kusetukseen ja täten omalla panoksellaan hyväksyy jopa työpaikkakiusaamista. Eihän oikeasti kukaan voi nauttia tilanteesta missä olet firmalle hyvä työntekijä olemalla mahdollisimman paska työssäsi, eihän?

  Studiotiimi on kova, mutta periaatteessa siellä nyt voi kuka tahansa ne pakolliset sanoa, kun sanomiset on tarkkaan käytännössä kirjoitettu ylös. Kritiikki on minimissään ja vaikka kuinka surkeasti joukkue olisi pelannut niin pitää kaivaa positiivisena asiana tai näytteenä melkein erän ainoa onnistunut syöttö tai aloitusvoitto. Viime kisoissa Jalonenkin oli melkein kuohittu sonni siihen verrattuna millaista kritiikkiä välillä antoi Viasatin studiossa.
   
 16. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Saukkonen on käsittääkseni jonkin sortin päällikkö Maikkarin urheilupuolella eli selostaa niin kauan kun haluaa. Sitä taustaa vasten on kyllä irvokasta, että hänellä tavallaan myydään maksupaketteja.
   
 17. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Perkele nämähän kuulostavat oikeinkin hyviltä uudistuksilta. Ensin Don Tami vittuun pukuineen ja sitten Aravirtakin lopettaa kommentoinnit.
  Kaikki kunnia Aralle, mutta itselle Aravirta oli aina niin pirun pehmeä ja sellaista laimeaa vesivelliä asiantuntijana.

  Jukka Jalonen, Karri Kivi, Antti Törmänen on hyvä kolmikko. Siihen vielä Johtava a.k.a. Petteri Sihvonen kirjoittamaan juttujaan MTV:n sivuille ja toivottavasti vielä myös kisastudioihin kommentoimaan.