Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

MM-kisat 2018

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Petofani, 29.01.2018.

 1. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Kuka on maailmanmestari? Ketkä yllättää, ketkä alisuorittaa ja kuka tippuu, se nähdään toukokuussa 2018!
   
 2. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Legolandian MM-karkeloihin tuli sittenkin roimasti mielenkiintoa, kun NHL-pelaajia nähdään Etelä-Korean sijaan Tanskan maalla. Luulisi useita pelaajia kisat kiinnostavan. Toivon mukaan isäntämaa saa mahdollisimman monta ykkösmiestään kotikisoihin.
   
 3. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Onko millaisia arvioita kuinka monta NHL-pelaajaa nähdään leijonapaidassa kevään oikeissa kisoissa.
   
 4. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  26 villi veikkaus.
   
 5. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Perustuu mihin?
   
 6. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Varmaankin siihen että Lasse kieltäytyy. Tai tekee NHL-sopimuksen.
   
 7. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Blackhawks ei todennäköisesti pleijareihin pääse, joten on mielenkiintoista nähdä, millaisen päätöksen Patrick Kane tänä vuonna kisojen suhteen tekee. Viime vuonna käsittääkseni harkitsi vakavasti kisoihin tuloa, mutta päätti kuitenkin lopulta jättää karkelot väliin. Tänä vuonna pelit loppunevat jo runkosarjaan joten toivottavasti Kane päättää tällä kertaa toisin.
   
 8. Selänne 8# Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, KalPa ja Anaheim Ducks
  Veikkaisin, että Kanadalta ainakin voi tulla melkoinen imperiumin vastaisku mm-kisoihin joukkueen osalta.
  Vaikka eivät niin näitä mm-kisoja arvostakaan niin tuo olympiapronssille jääminen sen verran korpeaa, että eiköhän sitä kiekkovaltikkaa yritetä Tanskassa palauttaa takaisin Kanadaan. McDavid kapteenina.
   
 9. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Chicagosta Brent Seabrook on enää mm-kullan päässä Triple Gold Clubista, joten siinä myös yksi potentiaalinen kisapelaaja.
   
 10. Kalzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Edmonton Oilers
  Harvinaisen paljon MM-kisat kiinnostavat nyt olympiavuonna, kun eivät jää tasoltaan Olympialaisten jalkoihin. Eli kuten normaalisti kiinnostavat tänä vuonna vähän, sen sijaan, että kiinnostaisivat erittäin vähän kuten yleensä olympiavuosina.
   
 11. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Tänäkin vuonna MM-kisat ovat omalta osaltani kiekkovuoden kohokohta. KalPan seuraaminen on mukavaa touhua kyllä, mutta se on jotenkin niin pienen piirin hommaa arjessa. MM-kisoissa taas "karjalameininki" saa aikaan sen, että kisat puhuttavat ihan joka puolella. Ja mahtuuhan MM-kisoihin useampikin hieno matsi mukaan, esimerkiksi viime vuoden MM-finaali oli loistava ottelu.

  2014 oli niinkin hassusti, että MM-kisat kiinnostivat itseäni enemmän kuin Sotshin turnajaiset. Eihän niin pitäisi olla, eihän?
   
 12. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arvokisoissa sulavat ja minun verorahat
  Lainaus:
  No ei pitäisi, koska kisat pidettiin diktatuurissa. Toki olympialaiset 2014 pidettiin myös diktatuurissa, joten kahden diktatuurin välillä kun joutui valitsemaan niin ehkä se Valko-Venäjä on tuollaisena satelliittivaltiona vähän pienempi paha.
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Saa nähdä lähteekö McDavid tänä vuonna kisoihin kun taskussa on jo sopimus. Sama koskee Leon Draisaitlia, joka varmaankin kisoihin päätyy. Venäläisistä Dadonov ja Ovechkin kiinnostavat. Tai lähinnä se missä ketjussa pelaavat Venäjän joukkueessa.
   
 14. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Dadonov saattaa olla tulossa, mutta Capsien pitäisi tipahtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella jotta Ovie nähtäisiin Tanskan maalla. Vaikka Capsien vire onkin ollut hieman heikompi tällä kaudella, niin riippuu todella paljon ensimmäisen kierroksen vastustajasta että jatkavatko vai eivät. Voihan tuossa käydä vielä niinkin että ekalla kierroksella ovat vastakkain Capsit ja Panthersit, jolloin jompikumpi herroista Dadonov&Ovechkin jää takuuvarmasti pois Tanskasta.
   
 15. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Eivätkös venäläiset ole olleet innokkaita lähtemään mukaan myös kesken kisojen? Pudotuspeleihin ehtii mukaan oikein hyvin toiselta kierrokseltakin. Jos häviää tokan kierroksen 4-0 tai 4-1, pääsee pelaamaan muutaman alkulohkopelinkin.
   
 16. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Venäläispelaajille usein hiukan naureskellaan tästä innosta edustaa omaa maataan, mutta - vaikka liiallista nationalismia tavallaan sairautena pidänkin - on siinä kuitenkin jotain hienoa, että intoa riittää edustaa omaa maataan. Venäjällä on mahdollisuus tupla-mestaruuteen, joten eiköhän sieltä kova joukkue saada kasaan.

  MM-kisojen suhteen minulla ei yleensä ole intoa riittänyt niinä vuosina, kun olympialaiset on jo pelattu jokunen kuukausi aikaisemmin. Tänä vuonna toki MM-kisat tulevat olemaan olympialaisia kovatasoisemmat, joten ehkä se kiinnostus edes jossain määrin herää. Riippuu toki paljon myös siitä millaisen joukkueen SUomi saa kisoihin kasaan. Jos joukkueesta löytyy näitä Suomen nuoria kapellimestareita, niin olisihan heidän otteitaan jossain määrin mielenkiintoista seurata. Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että MM-kisoja ei tulisi pelata niinä vuosina, kun olympialaiset pelataan.